avatar uživatele

allyska

Jméno
allyska
Věk
32 let
Bydliště
Pardubice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Karlík a továrna na čokoládu
Charlie And The Chocolate Factory
100 %

Opravdu moc hezká pohádka, Johny Depp svou roli zahrál výborně a Tim mi znovu potvrdil, že jako režisér je vážně dobrej. Této pohádce se nedá snad ani nic vytknout.

29. července 2007
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

Krásný romantický film, patří mezi mé nejoblíbenější. Je tam krásně vidět tehdejší doba, kde nejdůležitější bylo sehnat si, co nejbohatšího manžela. Komická byla paní Bennetová a ani pan Bennet nezůstával pozadu, obdivovala jsem ho, jak s humorem přechází manželčinu ztřeštěnost. Filmu dodával šťávu i vtíravý pan Collins, hloupoučký Bingley, dobrotivá Jane. No kdo by nechtěl vidět film, kde láska zvítězí nade vším?

29. července 2007
plakát filmu
Dokonalá partie
Wedding Date
60 %

Jednou a dost!

No myslím,že tohle byl fakt průměrný film, na který asi brzo zapomenu. Bylo ošklivý, co tý hlavní hrdince provedl její bejvalej, ale zase to není nic novýho. Celkově v tomto filmu nebylo nic zajímavýho ani nic k zasmání. Znovu už bych to vidět nemusela.

19. června 2007
plakát filmu
90 %

Tenhle film jsem viděla nedávno a fakt se mě líbil,předem bylo jasný,jak to dopadne,ale to je jedno.Možná by tam mohlo být trochu víc toho nacvičování na to vystoupení.Nejzajímavější na tom asi bylo to spojení baletu s hip hopem.Každopádně,kdo má rád pomádu,hříšnej tanec,tak by se na to měl podívat.

17. června 2007
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
100 %

Tak tenhle film jsem viděla poprvé před vánoci a byla jsem z něj hotová(v dobrém slova smyslu), tak nádherně zpracovanej film tohoto žánru jsem už hodně dlouho neviděla. Jen je škoda,že to skončí špatně, dost jsem si u toho závěru pobulela a nechápala, jak něco tak smutnýho mohou dát před vánoci.

4. května 2007
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
100 %

Paráda

Tak tenhle film byl úžasnej, skvělý herecký obsazení, Meryl Streep byla úžasná, sice jsem tušila, jak to nejspíš dopadne,ale i tak mě to místy překvapilo. Doporučuju všem, co mají rádi romantické komedie, protože tahle se fakt povedla.

18. února 2007
plakát filmu
Malá Miss Sunshine
Little Miss Sunshine
0 %

Panebože

Myslela jsem si, že to bude vtipná komedie, ale tohle už bych nemusela vidět víckrát, fakt ne. ZTRÁTA ČASU!!! Vůbec jsem se nepobavila, koukat na rodinku ztroskotanců, opravdu nádhera, k tomu ty barbíny na té soutěži a ten konec......nic na tom filmu nebylo dobrý, opravdu moc lituju času, kterej jsem tomu dala.

17. února 2007

Dobrá komedie, sice člověk ví, jak to dopadne, ale i tak jsem se nenudila a hrozně hezkej byl ten kluk.

17. února 2007
plakát filmu
Road Trip
Road Trip
70 %

Průměrná komedie, konec, kterej jsem rozhodně nečekala. Sice to mělo pár vtipnejch scén, ale chvilkama mi to přišlo docela ujetý, no na prcičky to rozhodně nemělo, ale stojí za to ten film vidět,není to ztráta času.

7. února 2007
plakát filmu
EuroTrip
Eurotrip
90 %

Tak tahle komedie je fakt podařená,člověk se u ní dost nasměje,hlavně ty scény z Amsterodamu.Moc se mi líbila píseň:Scotty doesn't know.Této komedii nedávám 100% jen proto,že je tam pár nechutnejch scén,který podle mě ten film akorát kazej.

7. února 2007
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
100 %

Tak dobrý film tohoto žánru jsem už dlouho neviděla.Úchvatnej děj se skvělýma hercema,znovu se mi potvrdilo,že Dustin Hoffman je výbornej herec.No a nejlepší na celým filmu je naprosto nečekanej závěr,ale úplně bombastickej.

11. prosince 2006
plakát filmu
100 %

Byl to fakt hezkej film se skvělou hudbou a ještě lepším dějem a úplně nejlepší byl závěr, kterej byl pro mě neočekávanej.Všem vážně doporučuju, nebyla tam minuta, abych se nudila.

30. listopadu 2006