avatar uživatele

allyska

Jméno
allyska
Věk
32 let
Bydliště
Pardubice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Sněžní psi
Snow Dogs
80 %

Psíci suuuper s tou svou mimikou moc vtipní, hlavní hrdina taky vtipnej. Tenhle film mě pobavil, prostě taková pohodovka na víkend.

5. února 2008
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
80 %

Film jsem zhlídla náhodou, sama jsem ho nijak nevyhledávala, neboť na seriál nekoukám, ale musím uznat, že byl vtipný, asi nejvíc se mi líbili Green Day, ale Homer byl samozřejmě taky jednička.

5. února 2008

Ale jo bylo to hezký, určitě to předčilo moje očekávání. Seržant Nicholas byl fakt vtipnej, asi nejvíc se mi líbil začátek(chudák dostat se do takovýho "perfektního" městečka), to vyvrcholení mi přišlo celkem přehnaný, no ale co má to bejt parodie, sice nebyla úžasná, jak jsem všude četla, ale líbila se mi hlavně díky skvělejm setřihům a hláškám.

25. ledna 2008
plakát filmu
Bravo Girls: Všechno nebo nic
Bring It On: All or Nothing
80 %

Pohodovej a oddechovej filmík, dokonce je i někdy vtipnej. Hayden mi byla sympatická a role jí sedla. Nejvíc se mi na tomto filmu líbily gymnastický sestavy, protože já osobně neudělám ani hvězdu, tak jsem ty všemožný skoky sledovala se zatajeným dechem.

23. ledna 2008
plakát filmu
Bravo, girls!
Bring It On
30 %

No ten začátek to byl děs, už jsem to chtěla vypnout, ale zachránil to Cliff, jak "děj" postupoval začalo to bejt snesitelnější, ale někdy mi opravdu přišlo, že Kirsten a další herci vůbec hrát neumí. Scény s tím choreografem nebyly vtipný, ale hrozný. Nejlepší byl konec, to bylo fakt pěkný, kdybych měla hodnotit jen ten konec, tak bych dala 90%, ale celkově na mě film působil trapně, scéna s pozvracením tý holky, ta se tam absolutně nehodila a bylo to nechutný. Prostě a jasně bych tenhle film už znova vidět nemusela. Opravdu jsem čekala něco pohodovýho a hezkýho, ale tohle.....proboha.

23. ledna 2008
plakát filmu
John Tucker musí zemřít
John Tucker Must Die
70 %

Ale jo, proč ne, sice to není nic úžasnýho, ale špatný to není, rozhodně jsem se při sledování tohoto filmu nenudila. Herci mi byli sympatičtí, ale od děje neočekávejte nic velkýho.

19. ledna 2008
plakát filmu
Divoká noc
Dirty Deeds
80 %

Neříkám,že to byl skvělej film, ale myslím si, že hodně dobrej. Oceňuju především originální scénař a Mila Ventimigliu (ten byl fakt super). Plus tomuto filmu dává i to, že se člověk i dost zasměje.

17. ledna 2008
plakát filmu
100 %

Naprostá náááááááádhera

Tak tenhle film jsem chtěla vidět, hned jak jsem si o něm přečetla recenzi, ale nějak se mi nedostávalo času. A když jsem na něj ze všech stran slyšela samý superlativy, tak jsem si říkala, že bude fakt skvělej, ale po shlídnutí jsem zjistila, že byl ještě dvakrát tak lepší než jsem čekala. Asi nejvtipnější scény byly s De Nirem, hlavně to jeho tančení v korzetu bylo fakt suuuper. Ale taky duchové zemřelých princů byli úchvatní, no oni byli vtipní, i když byli ještě naživu. Nádherná scéna byla, když se Yvaine a Tristan potkali,ale také když přemohli zlou ježibabu. Snad bych ani v tomhle filmu nenašla herce či herečku, kteří by mi byli nesympatičtí. Tenhle film prostě nemá chybu, strhující příběh, hezká romantika, skvělá hudba a humor... no já si sledování tohohle filmu vyloženě užívala a nemyslím, že by zde byla scéna, která by se mi nelíbila. Už se těšim až se na to podívám znova.

5. ledna 2008
plakát filmu
Krvavý diamant
The Blood Diamond
90 %

Fakt pěknej film, nejenomže mě překvapilo, jak to Leonardo dobře zahrál, ale taky bylo zajímavý koukat na to, co jsou lidi schopný udělat pro diamanty. A co mě asi nejvíc dostalo bylo to vymívání mozku těm malejm klukům. To jak to celé dopadlo, nebylo zrovna tak, jak bych od takového filmu očekávala, ale budiž.

2. ledna 2008
plakát filmu
Muzikál ze střední 2
High School Musical 2
60 %

Tak u tohoto dílu už mi citelně vadil ten děj, sice písničky byly supr, možná ještě lepší než v předchozím dílu, ale rozhodně nedokázaly vyvážit ostatní nedostatky.Neříkám, že bych litovala času, který jsem strávila sledováním tohoto filmu, ale nevim nevim, zda se na něj někdy podívám znova, protože někdy to bylo hodně trapný. Ale rozhodně se mi nejvíc líbila Sharpay a i Chad ušel.

2. ledna 2008
plakát filmu
Babel
Babel
100 %

Opravdu moooooooooooooooc se mi tento film líbil, nevim, jestli jsem víc litovala tu holčinu, chůvu nebo Susan. A dokonce i Pitt se mi zde líbil, konečně to nebyl načinčanej frajírek a nekazil mi film. Rozebírat tady jednotlivý postavy opravdu nebudu, ale ty malý kluky bych nejradši shodila ze skály, fakt hlupáci.

2. ledna 2008
plakát filmu
Amélie z Montmartru
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
100 %

Sledovat Amélii, která nezištně pomáhá druhým, a k tomu ta hudba, co k tomu hrála, fakt pěkný. Celkově na mě film velmi mile zapůsobil, určitě to způsobil zvláštní styl vyprávění děje, který člověka pohladí po duši.

2. ledna 2008
plakát filmu
Trestná lavice
Longest Yard, The
100 %

Celkově byl film parádní, nejenomže jsem se dost nasmála, chvilkama to bylo i drsný, no ale rozhodně napínavý, když už jsem si myslela, že to dopadne takhle, tak to dopadlo jinak, už v polovině filmu jsem si říkala, jak to skončí, ale pak tam byla místa, kdy jsem byla na pochybách, což filmu přidalo další plus. Možná jen ten začátek byl nic moc, ale jakmile se Paul dostal do vězení, tak se to rozjelo, takže nad tímhle zavřu oči a i tak dávám 100%.

2. ledna 2008
plakát filmu
Zkurvenej pátek
Next Friday
30 %

Možná jednou se kouknout, ale rozhodně ne podruhý. Pokud to má být drsnej a sprostej humor,tak by to ale mělo být vtipný, ale z 80% to nebylo, spíš to bylo ubohý. Kolikrát jsem se zasmála, by se dalo spočítat na prstech jedný ruky, ale kolikrát to bylo trapný, na to by mi nestačily ani prsty na nohou. Podívat se na celej film jsem vydržela, i když teď fakt nechápu jak.

2. ledna 2008
plakát filmu
Agent bez minulosti
The Bourne Identity
90 %

Tak k tomuhle filmu jsem se dostala náhodou, ale dostmě upoutal a hltala jsem ho až do konce. Taky když tam byl tak krásnej hlavní hrdina:)

2. ledna 2008
plakát filmu
Moje velká indická svatba
Bride and Prejudice
100 %

Tak tenhle film mě naprosto okouzlil, nádherný tance, písničky a skvělý herci. Při sledování tohoto filmu mi bylo úplně jedno, že děj je takový prostý, vždyť i prostý může být hezký. Já osobně takovýhle oddechový filmy vyhledávám, neboť to pro mě představuje chvilkový útěk z reality a trochu zasnění se. Nejdřív jsem si myslela, že to nebude nic moc, jelikož jsem si nedovedla představit Pýchu a předsudek zasazenou do jiný doby a hlavně do jiného prostředí, ale nakonec to bylo skvělý a ráda se na to znovu podívám(ne-li víckrát:))

20. prosince 2007
plakát filmu
Vykoupení z věznice Shawshank
The Shawshank Redemption
100 %

Takovej nádhernej film, jeden z nejlepších, co jsem kdy viděla,dokonce jsem si parkrát během tohohle filmu pobrečela. Morgan Freeman a Tim Robbins byly úchvatní a samozřejmě ani další herci nezůstávali pozadu. Tenhle film má fakt skvělý scénář a úplně člověka připoutá k židli.

27. října 2007
plakát filmu
Muzikál ze střední
High School Musical
90 %

V tomhle muzikálu byly opravdu nádherný písničky a skvělá choreografie. Nejvíc se mi líbila ta písnička, co zpívali hned na začátku. Sem tam to bylo i vtipný, což jsem od muzikálu tohoto typu neočekávala a to že děj nebyl úchvatnej mi teda rozhodně nevadilo. Prostě to byl skvělej muzikál a někdy se na něj ráda podívám znova.

12. září 2007
plakát filmu
Nekecej a pádluj!
Without a Paddle
60 %

Na tenhle film jsem se dívala hlavně kvůli Sethovi,ten mě teda nezklamal, byl fakt dobrej, celkově film nebyl zrovna nejhorší, takovej průměr, podruhý už bych to ale asi vidět nemusela, vtipný scény tam sice byly, ale mohlo bych jich tam bejt víc.

23. srpna 2007
plakát filmu
Pátý element
The Fifth Element
90 %

Super film, dost jsem se nasmála, Willis byl skvělej,stejně tak Milla. Vždycky,když to dávaj v televizi, tak se na to podívám.

16. srpna 2007
plakát filmu
Dohazovač
Best Man, The
80 %

Začátek filmu byl skvělej, Murrayovy hlášky celej film zpestřovaly. Jak je vidět tak Sethovi Greenovi komický role seděj. Nebýt toho neuvěřitelně trapnýho konce(jako bylo jasný,jak to dopadne,jen mě přišlo příšerně trapný to provedení), tak tomuhle filmu dám 90%.

3. srpna 2007
plakát filmu
Děsnej doják
Date Movie
0 %

BLBOST!!!!!!!!

Na to se ani koukat nedalo, jaká blbost to byla, dělat si srandu z dobrejch komedií jako třeba jeho fotr to je lotr, koho to proboha mohlo napadnout? Tohle je jeden z nejhorších filmů, jakej jsem kdy viděla.

3. srpna 2007
plakát filmu
Horší už to nebude
Stranger Than Fiction
100 %

Tento film se mi líbil hlavně kvůli originalitě. Harold byl naprosto úžasná postava. Jsem ráda, že to skončilo, tak jak to skončilo už jsem se začala obávat, že si budu muset vytáhnout kapesník. Myslím si, že si tento film zaslouží 100%.

3. srpna 2007
plakát filmu
Vdáš se, a basta!
Because I Said So
100 %

Skvělá komedie, skvěle jsem se pobavila, no prostě to bylo skvělý. Diane Keaton to skvěle zahrála a ostatní taky nezůstávali pozadu a Johnny, ten byl prostě taky skvělej.

3. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
80 %

Tenhle díl se dost liší od ostatních, ale myslím si, že je to celkem příjemná změna, ale dalo by se v tom mnohé ještě zdokonalit. Začátek byl dost zvláštní a konec fakt suprovej. Jen mi přijde, že všechno bylo zrychlený a zkrácený, vůbec tam nebyl prostor pro ostatní postavy,jen Harry, Harry a zase Harry. Myslela jsem si, že daj větší prostor Lence Láskorádové, jevila se mi jako dost zajímavá postava. Přišlo mi, že tentokrát tam Ron a Hermiona byli po většinu filmu jako nedůležitý křoví. Bitvy byly úchvatný, ale celkově film mohl být delší.

29. července 2007