avatar uživatele

Lenyta

Jméno
Lenka
Věk
32 let (Střelec)
Bydliště
Zlínský kraj - ráda bych řekla že Zlín, ale musím se spokojit s poněkud menším městečkem.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Arthur a Minimojové
Arthur And The Invisibles
100 %

Nejprve jsem neměla v plánu se na film dívat, ale když jsem náhodu viděla prvních pět minut, už mi bylo zatězko televizi vypnout. Líbilo se mi hlavně to propojení hraného a animovaného filmu... A taky mě zaujala ta pestrost animovaných postaviček, hlavně ten bar stál zato.

10. června 2009
plakát filmu
Život brouka
A Bug's Life
60 %

Film docela vtipný, ale nemůžu si pomoct, námět se mi moc nelíbil. Nejspíš začínám být na takové filmy moc stará.

10. června 2009
plakát filmu
Divoké vlny
Surf's Up
70 %

Sice jsem tušila, jak film dopadne už od druhé minuty, ale byl pěkně zpracovaný a nejlepší byly ty prostřihy na různé postavy, které jakoby točily rozhovor. Jinak docela vtipný a navíc mám ráda tučňáky (víc než třeba mravence).

10. června 2009
plakát filmu
27 šatů
27 Dresses
80 %

Příjemné překvapení, čekala jsem další tuctovku (neříkám že se tenhle film nějak moc vymyká), ale až na pár sentimentálních scén na konci a neuvěřitelně ukřičené pasáže, když se Jane a Kevin hádaly, to nebyla až taková hrůza, jak poslední dobou bývá zvykem.

10. června 2009
plakát filmu
Americká kletba
An American Haunting
80 %

Velké plus tohoto filmu je, že jsem do poslední chvíle netušila, jak to všechno dopadne a co je vlastně příčinou té kletby. Sice některé triky nebyly nic moc a neustálé opakování jedné scény (zvedání peřiny) mě začínalo unavovat, ale aspoň jsem byla napjatá skoro až do titulků.

10. června 2009
plakát filmu
Bláznovo zlato
Fool's Gold
50 %

Na můj vkus až moc odpočinkový film, pokud člověk nemá co dělat, tak možná tu hoďku a půl přežije, ale takových filmů už začíná být příliš mnoho, a ani křivky Kate Hudson a vypracované tělo McConaugheyho nijak můj názor nezlepšili. No a některé vtipy, škoda mluvit.

10. června 2009
plakát filmu
Čtyři svatby a jeden pohřeb
Four Weddings And A Funeral
50 %

Film trochu zklamal má očekávání. Hlavní hercům to podle mě vůbec spolu neladilo a pouze skvělá scéna v kostele s Rowanem Atkinsonem vylepšila mé hodnocení...

9. června 2009
plakát filmu
Rozum a cit
Sense And Sensibility
100 %

Velmi pěkný film, ve kterém mě naprosto uchvátil Alan Rickman, protože jsem (jako asi víc lidí) na něj byla zvyklá jenom v roli profesora Snapea. Ostatní herci ale taky perfektní.

9. června 2009
plakát filmu
Láska s výstrahou
Two Weeks Notice
80 %

Pěkný, vtipný, romantický film.... a dobrá souhra Granta a Bullockové... jinak nemám co dodat, protože děj prakticky po několika prvních minutách jasný.

9. června 2009
plakát filmu
Jak na věc
About A Boy
90 %

Velmi zvláštní film, protože jako jeden z mála neměl takový konec, jaký jsem očekávala. Ale Hugh Grant mi pro tu roli připadal jako stvořený.

9. června 2009
plakát filmu
100 %

Naprostá klasika, nejlepší vtípky, nezapomenutelné hlášky, tenhle film sjíždím už pěkných pár let a líbí se mi čím dál víc.

9. června 2009
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Hodně dobrý film (a není to jenom tím, že tam hraje Heath), povedené vtípky a nezapomenutelná píseň na školním hřišti.

9. června 2009
plakát filmu
10 %

Slabé, hodně slabé. Námět žádný, rádoby vtipná napodobenina akčních filmů, a protože nejsem chlap, tak na mě nepůsobí ani ty holky v hlavních rolích... Výsledný dojem katastrofální.

9. června 2009

Dlouho jsem zhlédnutí tohoto filmu odkládala, popis mě nijak nenadchl. Ale jednou večer jsem neměla nic zajímavého na práci, tak jsem si pustila právě Across the Universe. No, vzhledem k tomu, že se mi obyčejně takové filmy nelíbí, tak tohle mě překvapilo, šokovalo, dojalo, dostalo... A soundtrack od té doby poslouchám každý den, všem dopuručuju.

9. června 2009
plakát filmu
Andělská tvář
Andělská tvář
80 %

U tohoto filmu si stále musím říkat: "nato, že je to české, je to docela dobré". Bez ohledu na aféry, které kolem něho poletují, se mi líbí a rozhodně už jsem viděla i mnoohem horší filmy z naší dílny.

9. června 2009
plakát filmu
Chobotnice z II. patra
Chobotnice z II. patra
60 %

Vánoce, Šťedrý den... tohle mám s filmem spojeno, už si pomalu nedovedu představit svátky bez něj. I když druhý díl je lepší.

9. června 2009
plakát filmu
A co když je to pravda?
Just Like Heaven
70 %

Film je docela pohodový, ovšem jeho tři čtvrtiny jsou strašně předvídatelné. Ten konec sice trošku zamotali, ale stejně se pořád drželi stejného, předem daného schématu. Trošku unavující.

18. července 2008
plakát filmu
Let’s Dance 2
Step Up 2 the Streets
100 %

Naprosto úžasný film, podle mě lepší než step up 1. Zdál se mi víc uvěřitelný a hlavně mě potěšilo, že v něm vystupovalo tolik moc tanečníků a celý film se nesoustředil jenom na hlavní dvě postavy.
Tanec perfektní, stejně jako hudba a herci. Sice uznávám, že scénář a vůbec to, co se dělo, když se zrovna natančilo, nebylo nic moc, ale na mém názoru na film to nic nemění.

15. března 2008
plakát filmu
Pokání
Atonement
100 %

Nádherný, ale strašně smutný film. Vůbec nevím, co bych k němu měla říct. Hodně lidí to přirovnává k filmu Pýcha a Předsudek, ale kromě Keiry podle mě nemají tyto filmy nic společného. Oba jsou krásné, ale jinak.
Trochu mi vadila retrospektiva, protože na ni nejsem zvyklá.
Ale Pokání je opravdu jeden z těch best filmů. Nesmím taky zapomenout na hudbu, která film skvěle doplňovala.

26. února 2008

Víc než slušný film, některé vtípky se fakt povedly. No a navíc neodolatelný Will Smith, co víc si přát. Já bych si přála už jenom, aby konec nebyl tak "přehnaný". Jinak opravdu super.

24. února 2008
plakát filmu
Holka na roztrhání
Sweet Home Alabama
80 %

Film celkem pěkný, ale něco mi v něm chybělo. Je to zkrátka jedna z těch průměrných romantických komedií. Musím ale říct, že asi nejvíc si budu pamatovat některé písničky, co ve filmu zazněly.

24. února 2008
plakát filmu
100 %

Vůbec to nechápu, ale tenhle film se mi strašně moc líbí. Od té doby, co jsem ho viděla poprvé, nedám na něj dopustit. Vždycky si ho ráda pustím znovu a znovu...

24. února 2008
plakát filmu
Krásná pokojská
Maid in Manhattan
10 %

Hm... popravdě řečeno, nevím, co na to říct. Čekala jsem fakt nějakou bombu, do které se zamiluji a na konci budu brečet. Dopadlo to tak, že jsem se na film dodívala jedním okem a nic na tom nezměnili ani herci, kteří jinak patří mezi mé oblíbence.

24. února 2008
plakát filmu
Svatby podle Mary
The Wedding Planner
80 %

Film se mi hodně líbí, je více méně takový odpočinkový. Herci nic moc, ale mám prostě jen ráda zamilované příběhy a co nejsložitější zápletky a jejich rozluštění.

24. února 2008

Trošku "přitažený za vlasy", ne?
Jediné, co mě na tenhle film donutilo dodívat se, byli mí oblíbené herci. A stejně jsem nakonec byla jenom rozčilená, protože jsem fandila někomu jinému.

24. února 2008