avatar uživatele

Lenyta

Jméno
Lenka
Věk
32 let (Střelec)
Bydliště
Zlínský kraj - ráda bych řekla že Zlín, ale musím se spokojit s poněkud menším městečkem.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Dlouhá cesta
A Walk to Remember
100 %

úžasný!!!

Film je prostě bomba, strašně se mi líbí, má prvky klasické teenagerovské komedie, ale také dramatu a je velmi dobře zpracovaný. Je však velmi smutný, to mu však neubírá na kráse. Moje oko tedy nezůstalo suché...

13. května 2007
plakát filmu
Rychle a zběsile
The Fast and The Furious
100 %

Moc dobrý

Krásné auta, dobří herci a dobrý příběh, nemám celkem co dodat. Je plný akce, ale také romantiky a sem tam vtipných scén.

13. května 2007
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
50 %

Nic se nedělo

Podle reklamy jsem čekala, že to bude opravdu nějaký parádní horor. Přišlo mi, že se stále nic neděje a opravdu strašidelných scén tam bylo minimum, ostatní mi přišly až "trapné". Celkově na mě film neudělal dobrý dojem a konec také ne, hlavní herec nebyl nic moc.

13. května 2007
plakát filmu
Ospalá díra
Sleepy Hollow
100 %

Zajímavý

Rozhodně se nedá říct, že bych se u filmu nudila. Byla jsem strašně napnutá, kdo vlastně rytíře ovládá a podezřívala jsem snad každého... navíc Johnny Depp patří do takových filmů... :-)

13. května 2007
plakát filmu
Bouřlivá cesta
Troubled Road, a Man Decides
80 %

Pohodový film

Film, který nijak výrazně neuchvátí, ale ani neurazí. Nekteré momenty se mi hodně líbily, film je dobrý a občas i napínavý.

13. května 2007
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
50 %

Nic moc...

Musím říct, že se mi moc nelíbil. Vlastně ani nevím o čem je, protože jsem se na něj nedokázala v klidu dodívat. Akční scény jsou sice dobré, ale na můj vkus je jich tam až moc. Diesel se pro roli hodí, je to takový tip tvrdého bojovníka...

13. května 2007
plakát filmu
100 %

Výborný animák

Tento film mě překvapil svým výrobným námětem, vtipem i zpracováním. Veverka je hodně zajímavá, ale mě se přesto nejvíce zalíbil tygr Diego :-)

13. května 2007
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
80 %

Podlé mého názoru dvojka za prvním dílem poněkud pokulhává. Celkový příběh se mi nezdál až tak zajímavý, jako u jedničky a také jsem postrádala tolik vtipu a dobrodružství.

13. května 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Návrat krále
The Lord of the Rings: The Return of the King
100 %

Nejlepší z triologie

Skvělý námět, efekty, zpracování, herecké výkony. Prostě podle mě nejlepší ze všech dílů. Konečně jsme se dozvěděly konec, který mě sice trochu překvapil, ale přesto byl výborný.

13. května 2007
plakát filmu
Past na rodiče
The Parent Trap
70 %

Zajímavý

Film se mi hodně líbí, i když musím uzanat, že po několika shlédnutích už ztrácí na kráse. Zajímavý nápad a dobré zpracování, pro děti tak akorát... :-)

13. května 2007
plakát filmu
Válka Roseových
The War of the Roses
100 %

Skvělý film, strašně se mi líbí. Vždy se směji u toho, jak mu řekne, že zabila jeho psa. Konec je drastický. Dobré také je, že to jako kdyby někdo vypráví... herecké výkony samozřejmě na jedničku.

13. května 2007
plakát filmu
Stepfordské paničky
Stepford Wives, The
80 %

Slušný

Na film jsem se hodně těšila a moje očekávání nezklamal. Myslím, že byl zábavný a chvílemi i trochu dramatický. Jenom se mi moc nelíbil konec, byl podle mě přehnaný...

12. května 2007
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Opravdu je dokonalý

je vtipný, dobře zpracovaný, Tom hraje skvěle Forresta... zajímavý příběh a úžasná myšlenka. Na film se vždy ráda podívám.

11. května 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
100 %

Hodně dobrý

Nejprve jsem film nenáviděla, všude se o něm psalo a já si myslela, že je to nějaká blbina. Pak mi ho ale naši dali na Vánoce, tak jsem skoukla hned 2 díly a úplně mě nadchly. Od té doby jsem si je asi čtvrt roku pouštěla pořád dokola a už jenom čekala na třetí díl. Ten také nezklamal.

11. května 2007
plakát filmu
Pravá blondýnka 2
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
30 %

Slabé...

První film se mi líbil, tak jsem očekávala druhý. Ten mne však zklamal, děj byl příliš "nezajímavý". A postavy už také okoukané. Doufám, že se tvůrci nebou řídit heslem:do třetice všeho dobrého

11. května 2007
plakát filmu
Dařbuján a Pandrhola
Dařbuján a Pandrhola
100 %

Na svou dobu výborný

Starší filmy moc nemusím, ale tenhle je fakt dobrý. Je vtipný a má zajímavý děj, Sovák je pro roli jako stvořený. Vždycky patřil k mým nejoblíbenějším pohádkám a tak to i zůstane.

1. května 2007
plakát filmu
Tenkrát v Mexiku
Once Upon a Time in Mexico
40 %

Nesplnil očekávání

Film jsem chtěla vidět už dávno, ale nějak se mi to nepodařilo. Včera jsem se dívala na Novu a musím říct, že mě hodně zklamal. Zdál se mi zmatený, děj celkem nijaký... možná je to tím, že akční filmy zrovna nemusím, ale tenhle jsem opravdu nepochopila a ničím (až na Johnnyho) mě nezaujal.

29. dubna 2007
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
100 %

Špica

Kamarádka mi ho doporučila, tak jsem se na něj podívala. Podle názvu jsem si říkala, že to bude zase nějaká americká romantická slátanina, ale hodně mě překvapil. Děj byl celkem napínavý a neměl jednoznačný konec, který obvykle člověk uhodně už při prvních minutách. Poprvé jsem ho viděla anglicky, až po nějakém čase česky a musím říct, že u dabingu jsem se musela smát, protože mi to připadalo "hloupé"...

29. dubna 2007
plakát filmu
Terminál
The Terminal
70 %

pro nudu dobrý

Podle reřiséra a herců jsem si myslela, že půjde o nějaký opravdu velkolepý film, ale poněkud mě zklamal. Byl sice vtipný, ale nevím proč, nedokázala jsem se na něj dodívat, takže jsem u ke konci vůbec nevěděla, co se děje. začátek byl dobrý, ale od středu už to začalo být jednostranné.

29. dubna 2007
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

Super

Film jsem si pouštěla s tím, že jsem o něm viděla nějakou zmínku v časopise, ale vůbec jsem nevěděla o čem je. Strašně se mi zalíbil, pustila jsem si ho skoro dvakrát po sobě a byla jsem na konci úplně dojatá. Hned jsem si půjčila taky knížku, ale zdá se mi, že film je lepší a herci, ozbzvlášť Keira jsou skvělí.

22. dubna 2007
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
90 %

Protáhlý děj

ze začátku mě film dost bavil, ale jakmile začal Hannibal pátrat po vrazích své sestry, začal se mi film zdát hodně jednotvárný a nebyl tam žádný výrazně zajímavý moment. Ale jinak se mi film líbil a scény nepokládám za moc nechutné... :-)

20. dubna 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
100 %

fakt dobrý

první jsem myslela že to bude zas něco pro děcka, ale dost mě to bavilo. Hlavně Ben byl perfektní, takové role mu sednou.

9. dubna 2007