avatar uživatele

Lenyta

Jméno
Lenka
Věk
32 let (Střelec)
Bydliště
Zlínský kraj - ráda bych řekla že Zlín, ale musím se spokojit s poněkud menším městečkem.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
0 %

Tak toto nechápu. První film byl opravdu v pohodě, ale tohle? Nudila jsem se snad celou dobu a ani můj jindy oblíbený Garfield mě nedokázal rozesmát. Doufám, že se nechystá ještě trojka, to už bych neměla slov.

24. února 2008
plakát filmu
Kouzelný měšec
Kouzelný měšec
100 %

Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Znám ji nazpamět, viděla jsem ji nejmíň 200x, ale pořád mě dokáže potěšit. A herci mi připadají jak stvoření pro své role... prostě opravdu pohádka.

24. února 2008
plakát filmu
Vášeň a cit
Becoming Jane
100 %

V prvních minutách jsem si myslela, že jde jenom o rádoby napodobeninu Pýchy a předsudku. Nakonec to ale skončilo tak, že jsem půlku filmu probrečela. Vlastně ani pořádně nevím proč, asi kvůli přesvědčivým hereckým výkonům a protože vím, že něco z příběhu o životě Jane Austenové je skutečně pravda.
Taky se mi líbila hudba, která byla dobře a ve správných chvílích použita a celou tu - pro mě - smutnou atmosféru jenom podtrhovala.

22. února 2008
plakát filmu
Ochránce
Pacifier, The
100 %

Super film, strašně se mi líbil. Hodně vtipných scének, vynikající Vin Diesel a pro mě tedy docela překvapivé vyvrcholení zápletky. Doporučuji všem.

26. ledna 2008
plakát filmu
40 %

Film byl sice hvězdně obsazen, ale celkově mě zklamal. Byl příliš zdlouhavý a něco mi v něm chybělo. Dobré byly jedině snad písně.

25. ledna 2008
plakát filmu
Ach, ty ženy!
Hope Springs
70 %

Film mě celkem překvapil. Dalo se na něj dívat a byl chvílemi dokonce i napínavý. Líbil se mi také Colin v hlavní roli, i když byl poněkud strnulý. Ale zdá se mi, že je to jeho normální projev.

25. ledna 2008
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Strašně pěkný film. Je to něco jiného, než ostatní podobné snímky. Velmi se mi líbí herci a taky vtipné různé vtipné scénky.

25. ledna 2008
plakát filmu
Casper
Casper
80 %

Film se mi líbil maximálně, když jsem byla menší. Teď už mi tak skvělý nepřipadá, přesto má ale pořád pro mě zvláštní kouzlo. Konec je ale strašně dojemný.

25. ledna 2008
plakát filmu
Radio
Radio
100 %

Opravdu skvělý herecký výkon od Cuby Goodinga jr. Neměla jsem daleko k slzám. Víc nevím co dodat, zkrátka film ve mně zanechal hluboký dojem.

25. ledna 2008
plakát filmu
Láska nebeská
Love Actually
100 %

Film je minimálně zajímavý. Líbí se mi, že je rozčleněný do pasáží, kde sledujeme jednotlivé postavy. A taky herecké obsazení je víc než slušné.

25. ledna 2008
plakát filmu
Taxi
Taxi
100 %

Svého času byl pro mě tenhle film úžasný, teď už ale bledne v konkurenci jiných, podobných. Přesto pro mě zůstane ten "první".

25. ledna 2008
plakát filmu
100 %

Pro mě naprosto nezapomenutelný film. Dřív jsem si ho přehrávala pořád dokola. Nejlepší byly scénky ve firmě na výrobu hraček.

25. ledna 2008
plakát filmu
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
60 %

Film mě docela mile překvapil. Pořád jsem otálela s tím, podívat se na něj. Některé postavy mě hodně bavily a chtěla jsem se dozvědět, jak skončí, naopak jiné mě nudily a chvílemi mi film připadal dost "blbý", ale přičítala jsem to tomu, že taková byla zřejme kniha (i když jsem ji nečetla).

4. listopadu 2007
plakát filmu
Partie krásného dragouna
Partie krásného dragouna
90 %

Pěkný film, ale nejvíc mě na něm udivuje to, že jsem ho viděla snad 5x, ale pokaždé mi vypadne jak to skončí, takže se na něj prostě musím dodívat do konce. Líbili se mi nejvíc pan Menšík a paní Fialová.

4. listopadu 2007
plakát filmu
Dovolená s Andělem
Dovolená s Andělem
80 %

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s Marvanem, ale nelíbí se mi prostředí, ve kterém byl film natáčen, a taky mi připadá že celkový námět je poměrně slabý. Hlavně u střední pasáže se nudím.

4. listopadu 2007
plakát filmu
60 %

Připadá mi, že na tenhle film se hodí slogan: příliš povyku pro nic. Dodívala jsem se dokonce, ale už na začátku mi něco nesedělo, chvílemi jsem nechápala retrospektivu v příběhu a hlavně bitva na poušti mě dost naštvala, protože jediné, co jsem v té bouři písku rozeznala, byla krev. Nevím, jestli to byl záměr...
Snad jen pěkní herci mě drželi nad vodou...

4. listopadu 2007
plakát filmu
Constantine
Constantine
70 %

Celkově jsem od filmu čekala víc, hlavně v první čtvrtině. Pak se to trochu rozjelo podle mých představ, ale jisté některé pasaže byly celkem nudné a předvídatelné.

3. září 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Pro mě je pětka bezkonkurenčně nejlepší z celé série, je výborně zpracovaná a zdá se mi víc reálnější, ale v mezích - takže to kouzlo tam pořád je. Taky mě velmi potěšilo, že se prostředí zůstalo zachováno a líbily se mi v neposlední řade vzpomínky, kde jsme mohli vidět i záběry z předchozích dílů, takže mi připadalo, že tehne díl konečně dokázal přesvědčivě navázat na ty předchozí - kdežto u 3. a 4. jsem si pořád musela na něco nového zvykat.
Bitva na ministerstvu byla skvělá, nádherné efekty a zpracování. Musím se přiznat, že takhle jsem si ji nikdy nepředstavovala, ale každopádně byla lepší než ve všech mých verzích.
Celkový dojem je: úžasná a nejradši bych se na ni podívala dvakrát po sobě, ale na to si budu muset ještě chvíli počkat.

18. srpna 2007
plakát filmu
Zamilovaný Shakespeare
Shakespeare in Love
100 %

Krásný film, zvlášť ten konec se mi líbil a taky jsme skoro brečela, když končilo představení.
Pěkné byly i kostými a výkony některých vedlejších postav.

12. srpna 2007
plakát filmu
Král videoher
Grandma's Boy
80 %

Pěkná komedie, ale chvílemi trochu víc ujetá. Nejvíc mě asi zaujal J.P, když se choval jako robot, to nemělo chybu.

10. srpna 2007
plakát filmu
Casanova
Casanova
100 %

Opravdu pěkný film, chvílemi jsem sice postrádala něco napínavého v ději, ale konec se podle mě naopak velmi povedl.

10. srpna 2007
plakát filmu
Mnichov
Munich
50 %

Musím říct, že tento film se mi nelíbil. V první půlce jsem měla pocit, že je nekonečně dlouhý a pořád se tam nic neděje. Druhá už začala být trochu rozmanitější, ale některé scény mi připadaly nevhodné.
Celkově mi připadá, jako kdybych u filmu strávila půl dne a stejně ve mě nezanechal žádnou výraznější památku.

10. srpna 2007
plakát filmu
Deník princezny 2: Královské povinnosti
Princess Diaries 2 - Royal Engagement, The
100 %

Dvojka se mi líbila víc než jednička, všechno to prostředí, příběh a hlavní herec mi byli víc sympatičtější.

6. srpna 2007
plakát filmu
Americké psycho
American psycho
70 %

Z tohoto filmu mám strašně smíšené pocity. Na jednu stranu podal Christian Bale skvělý výkon a film sám o sobě je pěkně zpracován, ale já jsem jej vůbec nepochopila. Hlavně ten konec a to můj názor poněkud zkazilo. Možná, když se na něj podívám víckrát...

4. srpna 2007
plakát filmu
Pán a paní Smithovi
Mr. & Mrs. Smith
100 %

Obvykle se mi akční fimy nelíbí, ale tento je výjimkou. Možná je to dobrým obsazením, možná dobrým scénářem. Pravdou je že se mi film zdá vtipný a pěkně zpracovaný.

4. srpna 2007