18. 10. 2012

Planeta opic má další problém

Zrození planety opic snad nikdo nevěřil. Po celém internetu se objevovaly hotové rozbory toho, proč tento snímek nemůže uspět a nemůže být dobrý. Nakonec jsme se my, nevěřící Tomášové, strefili jen v tom, že několikrát předělávaný scénář není zrovna výstavní skříní logiky, ale co se týče celkové kvality a výdělků, to je jiné kafe.


Proto bylo jasné, že dvojka bude. Jenže nedávno se objevily první komplikace. Se studiem se nepohodl režisér Rupert Wyatt a projekt ze dne na den opustil. Po nějaké době byl obsazen Matt Reeves, ten pán od Cloverfieldu, co se málem zakopal nevhodným remakem Ať vejde ten pravý.

Nyní jsou to ale scenáristé Amanda Silver a Rick Jaffa, kdo se dostávají do potíží. Autoři jedničky musí svou práci předat Christopheru McQuarriemu, aby jí dal pevnější obrysy.

Zvláštní je to hlavně proto, že Foxové vyslali do světa nejprve zprávu, jak jsou se scénářem spokojení, aby ho oklikou dali scenáristovi blížícího se Wolverina a držiteli Oscara za Obvyklé podezřelé na přepis. Jaké je za tím tajemství?

Inu, lidé, kteří svůj titul pojmenují "Dawn Of The Planet Of The Apes", což je snad ještě méně libozvučné než minule, si asi mohou nějaký ten úlet dovolit.

Každopádně stále počítáme s 23. květnem 2014, tak raději rychle do práce!

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!