27. 3. 2011

Superman má Lois, Zack problém

Ještě minule to vypadalo, že Lois Lane v Supermanovi vůbec nebude. Teď je situace zase jiná a možná (jako že pravděpodobně) dokonce známe jméno herečky. Supermanovu krasavicu má ztvárnit Amy Adams, držitelka tří nominací na Oscara. Zack jí prý volal a přímo jí to oznámil, tvrdí alespoň LA Times. To můžeme obecně klasifikovat jako "oficiálně dobrou zprávu".


Zack Snyder tak alespoň trochu uklidňuje dav po nedávných výrocích, kdy svůj projekt označil za "Dia vracejícího se na Olymp", navíc studiím vytkl, že se "zahazují" s třetím Iron Manem a dalšími, namísto aby nám dali Supermana (asi jaksi ignoroval, že od Superman se vrací uplynulo teprve pět let, což zas tak dlouho není). Vzhledem k tomu, že zrovna Iron Man patří mezi filmy, které novou komiksovou vlnu rozpoutaly (navíc je za mořem velmi populární, mnohem víc než u nás), to nejednoho fanouška naštvalo.
Okolo Zacka se vůbec stahují mraky, protože Sucker Punch, jeho horká novinka, nebude jen velmi pravděpodobně již třetím finančním zklamáním v řadě, ale navíc se do něj pustili recenzenti, diváci i já. Producenti jistě utáhnou oprátku a Snyder nebude mít zrovna volnou ruku. Uvidíme, jak se s mužem z oceli popere, protože je bez nadsázky jeho poslední nadějí vrátit se mezi respektované režiséry. Jinak už mu M.N.S. drží volné místo.

PS: Záporákem má být přeci jen Zod.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!