23. 1. 2010

Re-Reboot Planety opic na obzoru.

Planeta opic je jednou z největších klasik nejen svého žánru. Proto se není čemu divit, že se dočkala rebootu již před nějakou dobou. Ne moc úspěšného rebootu. A to, co se týče přijetí diváků, kritiků i výdělků. Pokud tímto filmem Tim Burton něco dokázal, tak že některé klasiky by se měly nechat na pokoji. To si ale nemyslí studio Fox, které plánuje Burtonův reboot rebootovat.


Toto není úplně nejnovější zpráva, studio Fox se snaží Planetu oživit už od Burtonova neúspěchu, ovšem přípravy na film se prakticky zastavily. Teď se za nimi udělala čára a začíná se odznova. Planeta opic bude a bude v ní mnoho akce, napětí a všeho co "máme rádi". Původně se měl film pojednávat ne o dějí první Planety opic, ale spíš zpracovat téma jednoho z jejích pokračování - kterak inteligentní šimpanz Caesar ovládnul svět. To se Foxům moc nezamlouvalo. Režisér Scott Frank tedy od projektu odstoupil a jeho nástupce se toho zřejmě ujme jinak. Nejspíš můžeme očekávat návrat k původnímu příběhu.

Kde začínají a končí špatná rozhodnutí Foxu je těžké odhadnout. Nebylo by lepší, nechat film na pokoji? Nebylo by lepší vydat se alespoň jinou cestou než je opakování původního notoricky známého příběhu? To se dozvíme až v kinech...

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!