24. 7. 2019

Marvel odhalil 4. fázi a mnoho dalšího!

Nové filmy, další pokračování, minisérie a mnohem víc!

hlavní obrázek

Sám Comic-Con přináší spoustu zajímavých novinek a trailerů, ale tentokrát si největší soustu vzal sám velikán Marvel. Vypustil do světa spoustu novinek, dat premiér a mnoho dalšího. Jelikož je toho hodně, pojďme rovnou na to! Stručně a jasně!

Raději upozorním, že se zde občas objeví spoilery k Infinity War a Endgame!

Filmy do roku 2021

Black Widow (1. 5. 2020)

Události příběhu budou hned po Občanské válce. Do hlavní role se vrací Scarlett Johansson. Hlavní záporák Taskmaster. Film bude obsahovat časté flashbacky a objeví se zde také David Harbour, Rachel Weisz, či Florence Pugh.

The Eternals (6. 11. 2020)

Příběh o nesmrtelných mimozemských bytostí, které k nám zaslali Celestiálové. V hlavní rolích Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani či Don Lee a další.

Shang-Chi and The Legend of the Rings (21. 2. 2021)

Potvrzen byl záporák a to Mandarin (ten pravý :)). Hlavní roli má herec Simu Liu a půjde o čistě čínský film. Vzor hledá v Black Pantherovi.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7. 5. 2021)

Opět se vrací Benedict Cumberbatch. Příběh by měl být temnější, až hororovější, avšak stále přístupný. Objeví se zde Scarlet Witch v podání Elizabeth Olsen. Navštívíme jiné dimenze a na Comic-Conu Benedict Cumberbatch oslavil narozeniny.

Thor Love and Thunder (5. 11. 2021)

Ano, Thor rozbíjí tradici trilogií. Jako Ragnarok opět režíruje Taika Waititi. Vrací se Chris Hemsworth a Tessa Thompson (dozvíme se, zda je její postava bisexuálka, či lesbička). Na pódium se objevila Natalie Portman, která zvedla kladivo. Vrací se tedy jako Jane Foster a možná i jako nový Thor! Zda další Thor bude nějak spjat se Strážci Galaxie (Thor na konci Endgame s nimi odcestoval), tak to nevíme.

Minisérie (Disney+)

Falcon and the Winter Soldier (podzim 2020)

Vrací se Anthony Mackie aka Falcon a Sebastian Stan coby Winter Soldier. K nim se opět vrací Daniel Brühl, tedy záporák Zemo z Občanské války. Zatím nevíme, zda se dočkáme nového nástupce za C. Americu, jelikož herci si na pódium přinesli štít a předávali si ho a vtipkovali s ním.

WandaVision (možná duben 2021)

Jak název napovídá, příběh se bude mluvit o těchto dvou postavách. Avšak! Avšak nepůjde o preguel, ale budeme navazovat na Avengers: Endgame. Však Vision zemřel. Jak tedy se bude jejich příběh rozvíjet? Uvidíme. Přidává se Teyonah Parris, která ztvární Monicu Rambeau.

Loki (možná květen 2021)

Žádný origin, preguel či něco podobného. V Endgame nám Loki utekl v bitvě o New York, takže se bude rozvíjet tento jeho paralelní příběh. Do role se vrací Tom Hiddleston a minisérie by měla odhalit opět víc o mnohovesmíru.

What If…? (někdy 2021, asi léto)

Animovaný seriál vycházející z komiksů, které se zabývaly otázkami, co kdyby všechno bylo jinak. Tedy pro příklad, kdyby Spider-Mana nekousl pavouk, ale jiné zvíře a tak podobně. Bude se jedná o humorný a „praštěný“ seriál. Co je zajímavější, tak své postavy nadabují praví herci, které je ve filmech ztvárňují.

Hawkeye (možná říjen 2021)

Jeremy Renner se vrací. Příběh bude podle komiksu od tvůrce Matta Fractiona. Uvidíme, co dělal Hawkey při Infinity War, a konečně by se měl ukázat ve veškeré parádě.

Další pokračování

Tady to vezmeme rychle. Již jsme zmínili dalšího Thora a Doctora Strange. Dalšími potvrzenými jsou někdy v budoucnu – Black Panther 2, Strážci Galaxie 3 a Captain Marvel 2. Jakmile se dozvíme, kdy se těchto pokračování dozvíme, dám vědět.

Novinky

A teď to nezajímavější. Marvel oznámil, že natočí znovu (a prý lépe) Fantastickou čtyřku! Jak bude zapojena do jejich vesmíru a vize, netušíme, ale doufáme, že se jim to povede.

Další nová zpráva se týkala toho, že se chystají další filmy s X-Meny! Kdy, jak a kde, netušíme. Ale zpráva je to rozhodně zajímavá.

A poslední novinka – bude nový Blade! A víme, kdo si ho zahraje. Na Comic-Conu byl potvrzen oscarový herec Mahershala Ali.


A to by bylo prozatím vše. Co na novinky říkáte? Překvapilo vás něco? Těšíte se na některé z projektů? Dejte vědět. My postupem času budeme tyto novinky více rozpitvávat, jak budou nové a nové informace o nich přibývat.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!