9. 5. 2019

Kdy se dočkáme dalšího filmu ze světa SW?

Letos se s jedním příběhem rozloučíme, ale tím určitě nekončíme. Kdy další filmy dorazí?

hlavní obrázek

Letošní duben byl ve znamení loučení s hrdiny od Marvelu, tedy alespoň s částí, protože další příběhy nás pochopitelně čekají, a to samé nás čeká letos v prosinci. To má premiéru poslední epizoda Star Wars pojmenovaná Vzestup Skywalkera. Do kin můžeme vyrazit 19. 12. Tím se rozloučíme s několikaletou ságou a příběhem rodu Skywalkerů, ale stejně jako v případě Marvelu se s tímto světem zcela neloučíme.

Plánují se seriály, ale o nich zde mluvit dneska nechci. Delší dobu víme, že budou další trilogie, dokonce dvě nezávislé na sebe samotných. Na třech filmech maká režisér Rian Johnson, který má na svědomí Star Wars: Poslední z Jediů. Pak vznikne ještě jedna trilogie a to v podání Davida Benioffa a D.B. Weisse – ti se zas postarali o několik epizod nejslavnějšího seriálu všech dob Games of Thrones. A čeho se tedy dočkáme jako první?

Čí film se na plátna kin dostane jako první, to se zatím upřímně neví. Za to se objevila zpráva, kdy by měl mít nový příběh premiéru. A počkáme si tři roky. Premiéra bude v prosinci roku 2022. A pak najedeme na nedávný trend, že co dva roky se dočkáme dalšího filmu.

Zároveň připomínám nedávnou nepodloženou zprávu, která všechny fanoušky posadila na zadnice. Nová trilogie od tvůrců seriálu Game of Thrones by měla vyprávět příběh z období Old Republic! A to je velmi zajímavé. Není to ale oficiální zpráva. Tak jako tak, letos Vzestup Skywalkera, pak tři roky přestávka a máme tu nový film. Já osobně se těším. Co vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!