Scarlett Johansson

Rodné jméno
Scarlett Ingrid Johansson
Místo narození
New York, New York, USA
Datum narození
22. listopadu 1984 (Štír)
34 let (35. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2020
2019
2018
2016
2015
2014
2013
  •  Ona
  • Samantha - hlas
  • plakát
2012
  •  Avengers
  • Natasha Romanoff / Black Widow
  • plakát
2011
2010
2008
  •  Gomorra
  • sama sebe v archivních záběrech
  • plakát
2007
2006
2005
  •  Ostrov
  • Jordan Two Delta / Sarah Jordan
  • plakát
2004
2003
2002
2001
1999
1998
1997
1996
1995
1994
Režie