Scarlett Johansson

Rodné jméno
Scarlett Ingrid Johansson
Místo narození
New York, New York, USA
Datum narození
22. listopadu 1984 (Štír)
34 let (35. narozeniny slaví za 186 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
2018
2016
2015
2014
2013
  •  Ona
  • Samantha - hlas
  • plakát
2012
  •  Avengers
  • Natalia Alianovna 'Natasha' Romanoffová / Black Widow
  • plakát
2011
2010
  •  Iron Man 2
  • Natalia Alianovna 'Natasha' Romanoffová / Black Widow
  • plakát
2008
  •  Gomorra
  • sama sebe v archivních záběrech
  • plakát
2007
2006
2005
  •  Ostrov
  • Jordan Two Delta / Sarah Jordan
  • plakát
2004
2003
2002
2001
1999
1998
1997
1996
1995
1994
????
Režie