25. 3. 2019

Tři mušketýři se vracejí - zase!

A tentokrát nás čeká těžce moderní zpracování, takže žádná klasika, ale pořádná akce a k tomu humor. Je to rozumné?

hlavní obrázek

A opět se má jednat o moderní zpracování ve stylu nedávného Robina Hooda či Krále Artuše. Otázkou je, proč by do toho někdo chtěl jít? Ano, svěží vítr ve starých klasikách byl fajn, ale oba dva zmíněné filmy drsně v pokladnách kin propadly. Proč do toho jít znovu? Odpověď je jednoduchá – není zde třeba platit za autorská práva, protože mušketýři jsou prostě volní pro jakékoliv studio.

Co tedy kromě snahy o oživení značky mušketýrů víme? Film si bere na starost Netflix, takže ho dostaneme hned v plné kvalitě a to z pohodlí svých obýváků. Noví Mušketýři vzniknou podle scénáře Harrisona Queryho a ten dle zvěstí a drbů se bude snažit klasický příběh přiblížit stylu filmům Mission: Impossible (konkrétně k tomu nejnovějšímu Fallout). Tady zase chce někdo prodělat.

O obsazení, datu premiéry či datu začátku natáčení zatím nic nevíme. Jakmile se dozvíme, dáme vědět. Zatím známe jména dvou producentů, kteří budou na moderních mušketýrech makat, a to Eric Newman a Bryan Unkeless. Tak snad se těmto chlápkům bude dílo dařit. Stojí však o moderní zpracování známé klasiky někdo v dnešní době?

Chcete nové zpracování Třech mušketýrů?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!