18. 9. 2018

Kate Beckinsale končí v sérii Underworld

Dočkáme se vůbec dalšího dílu málo výdělečné, avšak oblíbené série?

hlavní obrázek

V prosinci roku 2016 jsme se dočkali Krvavých válek, tedy pátého dílu úspěšné série Underworld, kde si Kate Beckinsale jako vždy zahrála Selene. Od té doby čekáme na nějaké informace k dalšímu pokračování a měli jsme naději, protože sama herečka prozradila, že není důvod s natáčením přestávat, když to lidi baví a filmy si na sebe vydělají. Což má mimochodem pravdu. Filmy sice nikdy v kině nějak světově nezazářily, dokonce Krvavé války vydělaly nejméně ze všech, ale náklady na natáčení byly vždy tak nízké, že prodeje lístků a následně placek pokaždé studio zachránily. Teď je tomu ale asi konec.

Herečka nakonec zcela změnila názor, když při propagaci svého jiného filmu řekla novinářům, že nevidí důvod, proč v natáčení po tolika dílech pokračovat. A proto je důvod skončit. Tím nám jasně potvrdila, že jako Selene se v dalším díle už neobjeví. Co ale samotný film? Ten ještě sám o sobě odpískaný není, ale dokážeme si sérii bez Kate Beckinsale představit?

Uvidíme, zda si studio troufne na další díl – pokud ano, budeme vás o tom informovat. Nebo je také možnost, že na Kate Beckinsale zatlačí a tučnou částkou ji přesvědčí, aby si ještě jednou Selene zahrála.

A jak se k tomu stavíte vy? Chtěli byste šestku? Nebo je vám tato série zcela ukradená?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
LadyD
před 291 týdny
Hmmm... mám ji ve filmech ráda a bude mi tam chybět, jestli se neobjeví. Ale myslím si, že by tam...
cale
před 290 týdny
Bez ní by se mi to už nelíbilo. Snad změní názor. : ))