12. 10. 2013

Disneyho The Stuff of Legend našel scenáristy

Přechod z dětského filmu do horroru není vždy úplně jednoduchý. Pokud nejste z Kanady, kde se patrně snaží vytvořit ocelové děti. Stačí se podívat na Peanut Butter Solution a dětské noční můry mohou začít. Nebo stačí být jako Joe Dante a vytvořit kvalitní multižánrové Gremliny, či Lidi z předměstí. Ale jak to může dopadnout, když jste jen scenáristé posledních dvou Sawů?


Patrick Melton a Marcus Dunstan stojí za scénáři k Feastuu, jeho dvěma pokračováním, posledním čtyřem Sawům a nyní to vypadá, že budou psát scénář pro film pro Disneyho. Kde je zakopaný pes, ptáte se? Bude se jednat o adaptaci komiksu The Stuff of Legend.

Příběh vypráví příběh chlapce, který je ve 40. letech minulého století unesen bubákem do takzvaného "Temna" v chlapcově skříni. V tu chvíli se na scéně objevují hračky, které se vydávají zachránit svého majitele. Ve světě za skříni (neplést s Narnií) se z hraček stávají bytosti reálné velikosti, vojáčci dostanou reálné zbraně, z medvídka na hraní je grizzly a tak dále.

V komiksu se nebojí násilí ani sprosté mluvy, ovšem postoj producentů je zatím neznámý. Patrně se dočkáme jistého usměrnění, v případě Disneyho je PG-13 téměř jistotou.

IanParker
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!