5. 8. 2012

Guardians of Galaxy a World of Warcraft mění scenáristy

Ridley Scott přišel tím nejjednodušším možným způsobem na to, že scénář není jen alternativa toaletního papíru, ale že je jedním z pilířů filmu. Pro druhého Promethea tedy slíbil, že najme někoho nového, lepšího. Jiní se snaží chybám vyhnout už od počátku.


Scenáristu mění Guardians of Galaxy, méně známá týmovka Marvelu, která se už pilně chystá. Musí se stihnout ještě před druhými Avengers, protože se stále neoficiálně počítá s tím, že pro ně přivede záporáka Thanose.
Nicole Perlman napsala původní verzi scénáře, ta se ale studiu moc nezamlouvá, tudíž dostala sbohem a práce byly svěřeny Chrisi McCoyovi. Nikdo neví, proč, protože tenhle chlápek ještě samostatně nic nenapsal.
Víme jen, že se chystá podobné humorně-akční jízda, jako v případě Avengers. Na tom se snad nedá moc zkazit.

Druhou změnu scenáristy podstupuje World of Warcraft. Ano, adaptace populární hry se stále chystá a stále tomu raději nikdo nevěří. Už jen proto, že Sam Raimi, příslib zajímavého filmu, nedávno potvrdil opuštění projektu.
Charles Leavitt, již relativně zaběhnuté jméno, má ale nově na starosti pečovat o scénář, kdyby ho nakonec z toho prachu někdo zvednul. Stáli byste o to?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!