avatar uživatele

pirate

Jméno
Věk
30 let — narozeniny slaví za 165 dní (Váhy)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Transformers
Transformers
80 %

Trochu jiní mimozemšťani

Napoprvé velmi dobré.Roboti si to skvěle nandávali,efekty,děj a jiné věci propracované,vymyšlené a tak dávám 80%.

11. července 2011
plakát filmu
Taxi 4
Taxi 4
20 %

No comment!

Tento díl je podle mě už zbytečný.První a druhý díl se velmi povedl,trojka už trochu pokulhávala,ale pořád ještě celkem dobře prošla.Ale tohle je k ničemu.Vtip to už velmi postrádá,až na zfetovaného Gilberta,děj taky nic extra a místo toho,abych si užil třeba zrovna taxíku,(který se mi zde ani trochu nelíbí)se dočkám,že se projede na ten stadion,poté se tam jen tak lehounce mihne a nakonec vjede do domu těch parchantů,otevře kufr a tím to končí.Celkově je to tedy ubohé.

10. července 2011
plakát filmu
Transformers 3
Transformers: Dark of the Moon
50 %

Obrovská škoda

Opravdu nudné.Vizuální efekty a zpomalené či normální souboje jsou opět megalomanské,i když jich je o poznání méně.Robotí bitky se najdou,ale je jich také strašně málo.Celý film se spíše mluví,než činí.Děj je celkem slušný.Prostě všechny souboje ve filmu jsou spíše na zahřátí,vůbec jsem si jich nestačil užít,děj se dost často táhl,že už to bylo ubíjející a chtělo se mi spát,i přesto,že byl slušný,tak v žádném případě sám o sobě nedokázal celé dvě a půl hodiny udržet pozornost a finální bitva mi přišla téměř stejná,jako v jedničce.Tudíž neoriginální.Takhle se rozloučit s těmito roboty je vážně škoda.Doufám,že udělají čtyřku a dají do ní mnohem více,jelikož tímhle to doopravdy hrozně zazdili po velmi dobré jedničce a dvojce.

10. července 2011
plakát filmu
Saw 3D
Saw 3D
40 %

Přehnaný drasťák!

40% dávám jen za propracovanost děje.Řekl bych , že už od trojky je toho násilí a drastických scén příliš.Klidně mohli o hodně ubrat.Jednička a dvojka ještě dejme tomu šli.Je sice pravda,že podobných filmů o brutalitě je hodně(tenhle je ze všech dosavadních nejhorší) a kupodivu některým občas dávám i kladné hodnocení , ale to je(ty jsou) o něčem jiném.Myslím , že tento typ filmu přehnal hranice snesitelnosti.

6. července 2011
plakát filmu
Halloween II
Halloween II
10 %

Ubohé

Bezvýznamná a bezpáteřní obyčejná vyvražďovačka.Bez podstatného děje a krvavé zabíjení lidí je zcela zbytečné pro mou sledovanost.Dělaný jen kvůli krvi a to je opravdu k ničemu.Zbytečné násilí obsazeno do tohohle filmu.

6. července 2011
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
100 %

Na starce má ještě dost páry :)

Indiana Jones zůstal ve starých dobrých kolejích.Někde je sice ubráno,ale spoustě zase přidáno,což zde naštěstí převyšuje o hodně veškeré možné nesrovnalosti(snad ani žadné nejsou).Jsem spokojen s tím,jak to i zde provedli-kostýmy,děj,akční scény,nová tajemství,nápadité věci a ještě více toho je.Jestliže chtějí natočit ještě další díl,nevím,jestli to už bude stát za to,ale pokud by dopadl takhle,tak to celkem ještě půjde,i když bez Harrisona Forda to už nikdy nebude tak dokonale šlapat a rovnou bych si strhl 50% z filmu.Doteď si ale nemám na co stěžovat.Neustále chválím.

30. června 2011
plakát filmu
Jonah Hex
Jonah Hex
40 %

Jonahu Hexi...mohl jsi tomu ještě d

Zvláštní film s docela dobrým a originálním nápadem,jen nemá moc šťávy na to,aby uspěl.Jako western je dá se říci průměrný,děj někdy k ničemu a jindy také průměrný,ale neviděl jsem v něm žádnou skvělou podívanou.Velmi krátký a to je asi dobře,jelikož alespoň nezačal zase tak moc nudit.Nicméně mohli si dát více záležet a neubylo by jich.

30. června 2011
plakát filmu
2012
2012
70 %

Megalomanský film

Opravdu megalomanský konec světa.Efekty beroucí dech.Děj je také ještě slušný.Nejlepší film o světové katastrofě dosud.Možná ho mohli udělat jen o krapec kratší,ale to ani téměř nevadí.

30. června 2011
plakát filmu
Hancock
Hancock
70 %

Originálnější superhrdina

Skoro polovinu filmu je to opravdu vtipné a originální,jak se představí Hancock coby hrdina,který nadělá více škod,než užitku.Druhá polovina je už opět ve šlépějích ostatních filmů o superhrdinech,ale to mu neubralo na kráse.Má něco nového do sebe a to se cení.

30. června 2011
plakát filmu
Hellboy 2: Zlatá armáda
Hellboy II: The Golden Army
60 %

Na pekelný oheň asi kápla voda

Podruhé to pekelnému chlapci tak nešlo.Většina věcí,které měla jednička,je zde o trochu horších.Jen s tím mluvícím robotem "profesorem" Ivanem byla sranda a občas samozřejmě hlášky Hellboye.Jinak dějově zaujal středně a akčně skoro totéž co jednička.Chtěl bych jen dodat,že pokud by ještě mohla někdy být trojka,možná by to měli zkusit a možná by uspěla.Tento film není úplně ztracený.Může se pořád ještě rozvinout.

30. června 2011
plakát filmu
Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2
40 %

někdy jako by to ta panda neuměla

Jako hlavního záporáka filmu dát páva bylo zvláštní a podle mě to nebyl dobrý nápad.Tai Lung v jedničce budil hrůzu a respekt bojovníka,ale tohle ani trochu.Celkový film není nejhorší,děj je trošičku méně zajímavý,ale ještě to jde.Akce se najde také ,i když Po na to,že přemohl Tai Lunga se mi zdá i tady jako by často uměl velmi málo.Vlastně ani nezneškodnil toho páva při posledním boji,jen tak trochu dopomohl k tomu,jak to nakonec dobře dopadlo.Už to v žádném případě není takový nášup,kterým mě dostala jednička a nebudí to tu správnou sílu,která by měla být zde ještě větší.

30. června 2011
plakát filmu
Blade Runner
Blade Runner
30 %

Se Star Wars se to tedy nedá srovna

Nějaký děj to sice mělo, ale celkově to bylo nehorázně nudné.Uznávám,že takováhle vize budoucnosti nebyla marná,ale i přes v něčem málo hezkém zpracování jsem nenašel zálibu.

30. června 2011
plakát filmu
80 %

Postradatelní nevyužili vše,co mohl

Není to taková bomba, jak se tvrdí. Je to opravdu skvělý akční film s akčními hrdiny, ale ne rovná pecka. Kromě toho hodně postav se ani nepředvedla, což je škoda. Myslím,že na to, kdo zde hrál, tomu málo dali. Například Jet Limu nedali téměř žádný z jeho legendárních chvatů a prakticky z něj udělali i částečně pitomce, jelikož si myslím, že by v reálu nad Lundgrenem vyhrál. Lundgren je sice vysoký, má sílu a Jet Liho v pohodě unese možná i jednou rukou, ale Li by ho se svými bojovými chvaty určitě dostal k zemi dříve. Jinak Stallone a Statham jsou dvojkou roku. Těm dvěma prostě společné bitky sednou na maximum.

30. června 2011

A-Team...akce jak se patří!

Tohle v akci překonalo i Expendables.Hodně svižné.Kromě toho vymyšlený i chvílemi vtipný děj.Řadil bych ho mezi áčkový akční film.Tenhle tým dal jako časovaná bomba na frak úplně všemu.

30. června 2011
plakát filmu
Pařba v Bangkoku
The Hangover Part II
40 %

Pařba měla proběhnout jinak...nově!

To samé,co jednička,možná i méně vtipné,alespoň,že se zde neztratí opět Doug,ale tentokrát Teddy.Myslel jsem,že to bude trochu více o něčem jiném,i když mě ani tohle zase tak moc nezklamalo.Ono se ani nic moc jiného očekávat nedalo.Pár věcí mě zde trochu mrzí-Doug,který mi vždy přišel jako nejsympatičtější z celé čtveřice přesto,že se zde ani neopije,má znovu nulovou roli.Ostatní věci jsou jen drobnosti.Vyvrcholení toho,kde Teddy je,bylo sice překvapivé,ale už mě nedostalo tak,jako to v jedničce.Trochu mě chvílemi i vadilo,jak herci přehrávali.(Nevím jestli je to vina zrovna herců,ale bohužel se stalo)Například Ed Helms v roli Stua se choval strašně hystericky,že bych mu dal pěstí,aby se zklidnil a Alan zase provedl tu samou kravinu,co v jedničce a občas jich obou bylo dost.Jediný,kdo mi přišel celkem v pohodě,byl Bradley Cooper v roli Phila.Takže celkově je to jako jednička,jen s téměř nepatrnými odlišnými věcmi,o něco méně snesitelné,chování postav přiblblé,vtip zde už zaostává a děj taky.

29. června 2011
plakát filmu
Pařba ve Vegas
The Hangover
70 %

Pařba,kterou asi přehnali :)

Celkem vtipný film,dějově taky docela dobrý,nalezení Douga překvapivé a nápadité.Film nebyl nic extra,ale na to zkouknutí jednou za několik let,až se zapomene na děj to stačí a pobaví.

29. června 2011
plakát filmu
Na lince je vrah
When a Stranger Calls
80 %

Napínavý do morku kostí

Jestli tohle nebylo napínavý,tak nevím,co kdo chce.Je pravda že hromada scén byla divných a člověk si říká,že jim to v tom filmu nedojde,ale to kdybych se měl v tomhle hrabat,tak by pro mě neměl cenu skoro žádný film.Takže celá hodina filmu dokonale napínavá a hrůzostrašná,nikdy jsem se nepodíval na hodiny a film mě vtáhl,také slušný děj a po hodině,když se ukáže vrah(přiznávám,že jsem čekal někoho z přátel té dívky,ale o tom to je.Čekal jsem to a film mě překvapil,o tom,kdo to je,takže spíš mě dobře dostal.)(Jinak taky to,že je vrah blízký té osoby je skoro v každém druhém filmu,proto mě tohle zaujalo.)to začne být akční a kupodivu za těch deset minut od doby,kdy se tam ukáže do jeho chycení to dohnalo veškerou akci,kterou jsem od toho čekal a film jsem u závěrečných titulků vypl s naprostou spokojeností,jelikož jsem takový film/horor/thriller už dlouho neviděl a chybělo mi to.Kéž by se většina filmů/thrillerů tohoto tématu udržela na ůrovní tohohle.A ta slečna v hlavní roli byla fakt kočka.

27. června 2011
plakát filmu
Loď smrti
Cámara oscura
20 %

Hrůza!

Tak tohle,že byl horor?Takhle to nazvat,bych si netroufl.Možná tak jako velmi slabý thriller.Nudný a všechny ostatní věci nebudu komentovat.A jestli mě z toho mrazilo?Ano,mrazilo mě z toho,že takový film mohl někdo natočit.

27. června 2011
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
60 %

Harry Potter přežil popáté,jde to

Tento Potter mě jako první docela zklamal.Děj je sice temnější a skoro se mu daří pokračovat, ale často je to jen napínání,což by tak zase nevadilo,spíše to,že je zde trochu pro mě méně zajímavý a už to není tak svižné jako byli ti předchozí.To je asi jediný problém filmu.Akčně se jim sice povedl,ten kouzelnický souboj na ministerstvu kouzel ,který jsem čekal celý film byl slušný i když bohužel dost krátký,stejně jako souboj mezi Brumbálem a Voldemortem.Vymakaný, ale krátký,že jsem si ho ani pořádně neužil.

16. června 2011
plakát filmu
Harry Potter a Princ dvojí krve
Harry Potter and the Half-Blood Prince
60 %

Harry Potter přežil pošesté,zatím j

Tento díl byl na rozdíl od Fénixova řádu méně akční,ale zase dějově lepší.Celý film se téměř nic akčního jako kouzelnický souboj a podobně neděje,jen neustále napíná čas,než zemře Brumbál,což je asi téměř jediná událost filmu,když nepočítám nějaké ty menší věci,což je spíš jen taková krátká scéna.Zde je ale takový lepší děj,který mě zaujal a napínání často zabralo.Obvzláště scény s Malfoyem,pokaždé jsem čekal,co se stane a i když nikdy až na konec nic extra nepřišlo,nepřestali mě bavit a celý film mě svou temnou a celkem i dobrou atmosférou odlehčenou nějakou hláškou slušně zaujal.Dám i 65%.

16. června 2011
plakát filmu
X-Men: První třída
X-Men: First Class
70 %

Famous Class

První Třída je bezesporu dobré pokračování, nebo spíše začátek.Vaughnovi dávám 70 procent za film a Henrymu Jackmanovi 90 procent za hudbu.Sice musím uznat, že i přes to neřešit některé věci, mi to nedalo a je mi divné, že se občas více nedrželi předchozích dílů. Například, že se Erik a Charles znepřátelili už po první společné "bitvě" a že tady ještě jako mladý Charles skončil na vozíku, když v X-men 3 šli oba ještě spolu, Charles chodil a byli už poměrně staří za malou Jean Grey.To mi nesedělo.Ale toho je více a kdybych se tím měl zabývat, tak bych se unudil.Takže, jak říká recenze, prostě to tak je.Film se mi samozřejmě líbil více, než Wolverine a asi tak zhruba stejně jako Poslední vzdor, možná trochu více.Na první dva ještě nic nemělo.Vizuální efekty jsou zde bomba, na rozdíl od Wolverina a snad přesahují i Poslední vzdor.Akce je zde asi nejméně ze všech dílů a poslední souboj je průměrný.Na rozdíl od minulých jsou zde ale megalomanské scény:Magneto vytahuje z vody ponorku, nebo zastaví kolem třiceti raket, to bylo opravdu něco.Také drama se najde, mrazivé a působivé scény, když postřelí Charlese a jiné.Děj je dobrý,zajímavý a záživný.Herci jsou dobře vybráni, akorát James McAvoy mi přijde na Charlese Xaviera dost mladý, ale rozhodně budí důvěru i intelekt.Fassbender coby Magneto umí skvěle působit hrozivě ve scénách, kdy má a o ostatních nic říkat nemusím. Šteluje jim to parádně.75%

15. června 2011
plakát filmu
Iron Man
Iron Man
80 %

KUS KOVU ŘÁDÍ

Tenhle kus kovu se umí vyparádit.Děj zajímavý a vtipný, milionář je ze začátku správně provokativní a pak to přejde a je z něj hrdina(škoda, že ve dvojce se vrací ještě provokativnější a je s ním více srandy, za to ho je někdy dost.)Akce je na rozjezd taky dost a to je asi všechno.

15. června 2011
plakát filmu
Romeo a Julie
Romeo + Juliet
10 %

Shakespeare,tohle je na infarkt,drž

Shakespeare se musí otáčet několikrát v hrobě.Nevím jak mohou jít dohromady ty dialogy a ty zbraně.A děj moderní to byl nápad ale.Takové moderní "remake" to jsou pro mě vyhozené peníze i čas, Musím přiznat že remake například Souboje titánů bylo dobré, ale to se alespoň drželo téměř ve všem až na pár věcí starého a TÉ DOBY. Tohle je slátanina a těch 10 tomu dávám , za to, že se to drželo aspoň té romantiky i přesto, že to není téma pro mě, ale tohle jediné ho zachraňuje.

15. června 2011
plakát filmu
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
Star Wars: Episode IV - A New Hope
80 %

Vader vs. Skywalker 1st

Nádherná klasika.Takhle vidím celou šestidílnou ságu.Ale o IV.,V. a VI. mám tohle mínění.Stejně dokonalé a v mnoha místech i moderní jako první I.,II., i III..Hlášky Hana Sola v každém díle pobaví,souboje světelných mečů mezi Vaderem a Skywalkerem perfektně zabaví a celý film(celé tři starší filmy plus další tři) se postará o nezapomenutelnou podívanou,jež pohltí.

15. června 2011
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
80 %

Indy

Neustále vynikající děj i krásná poznání různých míst.Především nápaditost tomuto filmu nikdy nechyběla.Vše ostatní zůstalo ve stejné koleji i se správným humorem a novými postavami.

15. června 2011