avatar uživatele

lenna

Jméno
Lenka
Věk
37 let — narozeniny slaví za 26 dní (Býk)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Apokalypsa
Southland Tales
100 %

Wow

Tak tenhle film jsem totálně nepochopila, docela hrůza. Nenavratitelná ztráta času, tenhle film. Jediné co se mi líbilo byl Rockův výkon, tomu bych klidně uvěřila, že je tak trochu pošuk...

21. července 2008
plakát filmu
Král Škorpion
The Scorpion King
90 %

Král Škorpion

Tož filmik se mi libil, to jo. Sice mohl mít ještě trochu víc šťávy, ale což. Musím pochválit pěkného a hlavně šikovného herce v hlavní roli, pěknou krajinu, šikovnou režii, povedený byl i ten velbloud. A hlavně byla švanda.
Co nechápu je, že v Mumii II byl Král Škorpion vylíčen jako pěkný nenažírka a hnusák, a v tomhle filmu je to víceméně takovej hodnej kluk. No uťali se trošku. A jinak je mi teda ještě líto, že jsem měla možnost vidět film pouze v telce nadabovaný, protože The Rock má moc krásný hlas, který dabingem docela utrpěl. Ale nebyl to aspoň tak hrozný rozdíl jak v dabingu The Rundown (Vítejte v džungli), tam jim výběr dabéra fakt ujel. Králi Škorpionovi dávám 90%.

26. února 2008
plakát filmu
Kokain
Blow
90 %

Pekne, pekne. Nejde mi do hlavy, kdyz Georga tak casto chytili a zavreli, jak to mohl byt El Magico? No ale nic, jinak to bylo fakt moc pekne. I to ze to nemelo klasicky americky konec (pravda, to by pak uz nebylo podle skutecne udalosti, aspon to neprevratili (zase) :)) Mozna jeste bylo z moralniho hlediska nevhodne z hlavniho hrdiny - paseraka drog udelat takoveho chudacka. Za to moralni hledisko 10% dolu.

4. února 2008
plakát filmu
Gang v útoku
Gridiron Gang
100 %

Suprovy filmik. Nejenze je dobry pribeh, ale skvely byl i Rock. Dokazal ze neni jen ta bezducha mlaticka z DOOMu apod, ale ma i ducha a umi hrat kvalitne. Nemam namitek :)

3. února 2008

K-Pax

K-Pax (Svět podle Prota) je naprosto nejúžasnější film co jsem kdy viděla. Nedam na něj dopustit. Dokažu se na něj dívat každý den. A ten soundtrack - to je špička. Když se potřebuju odreagovat, uvolnit, tak je tohle daleko lepší než jakákoli meditační nebo relaxační hudba. Ten film prostě nemá chybu, jak v námětu, zpracování, obsazení, výkonech, hudbě... 100% !!!
Pozn.: Miluju scénu s banánem :D

3. února 2008
plakát filmu
Volver
Volver
100 %

Teda Almodovarovu tvorbu vubec neznam, ale tenhle film byl proste bozsky. vykony hercu (spis herecek teda :), hlavne Penelope Cruz) taky tak.

3. února 2008
plakát filmu
Gejša
Memoirs of a Geisha
60 %

Gejša

Tak hodnotím-li Gejšu jako samostatné filmové dílo, byla perfektní, velmi dobré zpracování, a dá se na ni koukat pořád dokola. Pokud ji ale hodnotím jako adaptaci knihy, tak otřesné. Ponechány byly jen klíčové momenty z knihy a zbytek se zahodil. Některé skutečnosti úplně vynechané, jiné naprosto převrácené... Filmu jako takovému bych dala klidně 100%, ale adaptaci knihy tak 20% maximálně.

31. ledna 2008
plakát filmu
Východní přísliby
Eastern Promises
100 %

Východní přísliby

Včera jsem na tom byla v kině a byla jsem maximálně spokojená. Perfektní herci, perfektní zpracování, jen slabším náturám bych film raději nedoporučovala, některé scény opravdu nejsou pro každého :) ale zase to přidává na realitě. Dávám bez námitek 100%.

31. ledna 2008
plakát filmu
Americký gangster
American Gangster
100 %

American gangster

Režie super, obsazení super, příběh super, hudba super, co dodat? Jen možná že i hrdina v podání Denzela Washingtona mi i přes to, jaká to byla bestie, přišel sympatický. Ale třeba to tak i režisér chtěl :)

31. ledna 2008
plakát filmu
100 %

100%

Tak měla jsem tu čest vidět "Chyťte ho!" i "Buď v klidu", a musím říct, že to druhé se mi líbilo víc. Děj víc komediální, ale ne přehnaně, jak to Američani rádi, dost dobré obsazení i přes to, že jen minimum herců bylo méně známých, jinak samé star, i hudba byla podle mě lepší. "Buď v klidu" je prostě úplně supr film.

24. května 2007