avatar uživatele

eframka

Jméno
barča
Věk
35 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Nenávist
The Grudge
90 %

ačkoli je tehnle film typicky americkým snímkem s témetikou "mooc zlej barák", tak musím říct, že byl zpracovaný natolik dobře, že byl asi prvním u kterého mi naskakovala hrůzou husa po těle. možná trochu zmatený co se týče časových posunů v příběhu, ale pro mě jeden z nejlepších hororů co jsem zhlédla. pro porovnání bych se snad ještě měla asi kouknout na japonskou verzi, když má dobrá hodnocení...uvidíme

23. srpna 2006
plakát filmu
100 %

pěkné moderní zpracování klasického a již známého příběhu, který je asi dosud nejlepším vydáním. konec je dojemný a herecké výkony přinejmenším velmi povedené. film jsem si skutečně oblíbila a na konci i slza ukápla. pro ty co mají rádi smutnější a přesto docela působivé konce je film tím pravým ořechovým :)

23. srpna 2006

co na tom?

vážne nevím, jestli jsem ten film pochopila správně, nebo pochopila vůbec, ale vím, že na tento film jsem se těšila velmi dlouho. snad to bude tou kladnou kritikou ze všech stran, že mě to přinutilo se na tento snímek dívat až do úplného konce, stále jsem totiž čekala na ten klíčový okamžik, jako se u některých filmů stává, že najednou se na všechno díváte jinak, ale z tohoto filmu jsem si vlastně vůbec nic nevzala, je to podivné, nemůžu ani říct že by se mi nelíbil, ale stejně tak nemůžu v žádném případě říct, že by ve mě zanechal příjemnou stopu...jednoduše nic. dokonce bych řekla, že mě film od titulků do titulků parádně nudil. navíc hudba byla příšerná a svých 40% dávám jen za velice dobré výkony herců. a jen bych ještě chtěla říct, že rozhodně nepatřím k velkým přívržencům amerických kousků...totiž je spousta jiných filmů co mě dokázaly parádně nadchnout:))

4. srpna 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
80 %

jedničku nepředčil

SAW2 je jistě bezpochyby dobrý film, bohužel ne tak dobrý jak si spousta lidí přála a očekávala. herci kteří zemřeli hned ze začátku filmu asi neměli moc šancí zapůsobit na diváka, jednoduše řečeno při tolika aktérech jste se nemohli sjednotit s příběhy uvězněných jako v jedničce, navíc konec měl pro mě až moc rychlý spád a rychle jste se museli zorientovat v závěru příběhu, čímž chci říct, jako by na vás konec filmu spíš vybafl, než že vás hezky a zajímavě překvapil. na druhou stranu musím uznat, že pasti byly dobře promyšlené a pokud se smíříte se skutečností, že stařík umírající na rakovinu vlastně celkem vypadá v pohodě, ještě když si dokáže hrát na vraždícího maniaka, tak konečný zážitek z filmu by mohl být kladný a film jako takový byste mohli zařadit do nadprůmerně povedených.

30. července 2006