avatar uživatele

eframka

Jméno
barča
Věk
34 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Hank a Mike
Hank and Mike
100 %

Myslim, ze takhle skvelou komedii jsem uz dlouho nevidela. Co vas v prve rade dostane jsou ruzove kostymy a jedna ze scen na konci, kdy maji Hank a Mike pres tyto kostymy navleceny oblek a pak vas dostane uz samotny humor. Nesetkate se s genialnimi hlaskami, ale co se tyce me, jsem dost narocny divak a u tohohle jsem se rezala jako snad jeste nikdy v zivote. Matthiew Klincku, skvela prace :)

9. září 2008
plakát filmu
Jdi a dívej se
Idi i smotri
90 %

opravdu skvěle natočený film, pokud se dokážete sžít s hlavním hrdinou, tak ono soustředěné dívání na film vám vdechne do plic nezapomenutelný zážitek. film je reálný a tím myslím reálný skutečně, režisér naprosto dokonale pochytil povahu filmu a zpracoval ho excelentně. ačkoli scény jsou dost drsné konečný dojem z filmu je...skvělý. na konci si řeknete, že nikdy a tím myslím skutečně nikdy byste si nepřáli zažít něco takového jako hlavní hrdina nebo kdokoli kdo se takového lidského masakru zůčastnil.

17. prosince 2006
plakát filmu
80 %

tento film na člověka skutečně zapůsobí. je tak skutečný až to děsí. ačkoli nemá téměř žádné napětí a drama, je opravdu důvod proč se na něj dívat. byl velmi dobře promyšlený, v příběhu je znát jak to skutečně chodilo. líbil se mi, snad víc se nedá říct.

17. prosince 2006

souhlasím s předchozím názorem, ne, že bych čekala víc, viděla jsem, to co jsem čekala, ale přesto mě film nijak zvlášť nenadchnul.

15. prosince 2006
plakát filmu
Kill Bill
Kill Bill
0 %

Hrůza! od filmu jsem čekala něco docela jiného a přišel mi spíš jako dokument než film. násilí přehnané, zpracování nedotažené, začátek zmatený, konec bez napětí (zápas s O-Ren, vcelku žádná akce, takže průběh nudný a vcelku je film prostě ošklivý

27. října 2006
plakát filmu
Poslední samuraj
The Last Samurai
0 %

konec přehnaný, děj mě nudil, ani herec tom cruise se mi nelíbí, vlastně ani nevím, proč jsem se na tenhle film dívala. nelíbil se mi a byla to pro mě ztráta času.

14. září 2006
plakát filmu
Pretty Woman
Pretty Woman
100 %

hezká pohádka pro dospělé. povedený americký romanický film, stejně jako alespoň desítka dalších. není ničím moc výjimečný, ale vždy se ráda na něj znovu a znovu podívám. hlavní herecké duo je totiž skvěle obsazeno:)

14. září 2006
plakát filmu
3:15 zemřeš
The Amityville Horror
70 %

tenhle horor působil na mě trochu uměle. má dobrý námět a zpracování nebylo nejhorší, přesto potěší asi jen opravdu nenáročné diváky. možná se na něj musí dívat za dobrých podmínek (nejlépe po desáté večer, sami, maximálně tak ve třech, bez dalších rušivých elementů, které by vám zkazily zážitek, takže v tiché domácnosti), ale ve skutečnosti ani tak děsivý není. přesto je to podívaná dobrá, jen trochu...umělá. není ale nad vlastní názor, takže mrkněte a uvidíte.

12. září 2006
plakát filmu
Mumie se vrací
The Mummy Returns
100 %

asi se vždycky raději podívám na tenhle díl, než na jedničku. je složitější, propracovanější a svým způsobem zajímavější. přestože se mi moc nelíbí filmy s touhle tématikou, tak pro mumii mám jen a pouze chválu. i když možná ne tak pro ní, jako pro brendona frasera a jeho hereckou partnerku rachel weisz.

12. září 2006
plakát filmu
Za plotem
Over the Hedge
60 %

shrek, příběh žraloka i madagascar se tomuto filmu můžou určitě stoprocentně vyrovnat. když jsem na něj byla v kině, tak jsem se nasmála jen u reklam, které stejně neměly s dějem filmu nic společného, ale snad se tam najde pár momentů, které vám vykouzlí alespoň pousmání na rtech. jako odreagování pro děti, které rozumu zatím moc nepobraly je to dobré. někoho tenhle kousek snad může i potěšit, ale dreamworks vážně natočilo i povedenější.

12. září 2006
plakát filmu
100 %

skvělá komedie, proti které nemám žádné výhrady. má vše co se od ní asi dá čekat. zápletku, příběh a hlavně srší vtipem od titulků do titulků a to je hlavní. bratři wayansové podali parádní výkon nejen jako komici, ale také jako herci. ne všichni by dovedli takhle zahrát ženskou :D...

12. září 2006
plakát filmu
Zelená míle
The Green Mile
100 %

tento film dělá báječným nejen příběh, ale tom hanks mu dává jísté kouzlo, vkládá do něj svojí duši a snad i srdce, jako do každého svého filmu. když jsem film viděla poprvé, ukápla mi slza. a jaká! ale pak jsem už věděla co bude následovat a tak se první dojem prostě vždycky nejlíp ocení. velmi dobře vyobrazuje krutou realitu vězeňského prostředí a vztahy mezi zlými a dobrými bachaři a vězni a vřele doporučuju každému. ať už ste si oblíbili jakýkoli žánr, tenhle film zaujme asi každého a zapůsobí na většinu.

12. září 2006
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
90 %

tenhle film prostě zaujme. mě teda zaujal rozhodně. nějakým neznámým magnetem proště přitáhne k obrazovce a nutí vás koukat dál, dokud se nedozvíte jak to dopadne. skvěle napínavý film, i když vypadá scénář jednoduše. má zápletku i pointu a to ne něm oceňuji, takových filmů bohužel ubývá.

12. září 2006
plakát filmu
Vesničko má středisková
Vesničko má středisková
90 %

pokaždé je to s tímhle filmem stejné. když se dozvím, že bude někde běžet v televizi, tak se na něj vůbec netěším a obracím oči v sloup, jelikož mám pokaždé pocit, že mě tento film bavit nebude. a pak to přijde. jen to začně a já znuděná usednu k obrazovce, běží celým filmem jedna hláška za druhou a já mám pak na konci filmu blažený pocit, protože si uvědomím, že jsem 100 minut skutečně nepromarnila čas a náramně se bavila.

7. září 2006
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
30 %

podle mě je to nejhorší film z celé potterovské série. scénář musel být o velký kus kratší něž předešlé díly, protože dialogy mezi postavami jsou chabé. efekty jsou (pokud se zaměřím na rámec všech dílů) podprůměrné. draco, kterého považuji za jednu z hlavních vedlejších postav se ve filmu objeví snad jen dvakrát. a to se ještě nezmiňuji o hudbě, která je podle mě vážně mizerná. tento díl mě velmi zklamal, co se týče zpracování, a proto se vždy raději budu vracet k předešlým kouskům, jsou jednoduše lepší a propracovanější.

7. září 2006
plakát filmu
Divoké kočky
Coyote Ugly
60 %

v podstatě film nic moc. jen další americký slaďák-oddechovka. hudba taky nijak závratná. oko diváka potěší asi jen půvabní herci a herečky.

3. září 2006
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
100 %

lepší než jednička. děj trochu složitější a bez jedničky byste ztratili asi pár souvislostí. ale jinak super. vtipnější, dobrá hudba a výkon Jonyho Deppa jako vždy - ohromující...

2. září 2006
plakát filmu
Osudový dotek
The Butterfly Effect
100 %

skvělý film, jehož děj je opravdu nutné naplno sledovat, jinak se ztatíte v dějové linii. nebo spíše liniích.

2. září 2006
plakát filmu
Hory mají oči
The Hills Have Eyes
70 %

krvavá a hloupě děsivá volovina. možná trochu nepřesná definice, ale u tohoto filmu je žaludek jak na vodě. je spíše nechutný než strašidelný. je to jen další opis typických amerických hororů kde vyvražďují hrdiny od začátku do konce a nakonec zůstane jen hrstička vyvolených (asi v průměru dva tři). bohužel filmaři nepřišli s ničím novým, přesto si zaslouží aby byl shlédnut. přeci jen je jeden z těch lepších i když mě osobně příliš nenadchnul.

2. září 2006
plakát filmu
Okrsek 49
Ladder 49
80 %

film nemá nijak zvlášť zajímavý příbeh, ale přeci jen se v něm promítá vše, co se asi od filmu čeká. napětí, láska, humor,...konec je dojemný a svým způsobem šťastný. kdo se rozhodne ho shlédnout, jistě to bude pro něj dobrá volba.

2. září 2006
plakát filmu
Flashdance
Flashdance
40 %

film je klasika. viděla jsem ho poprvé a čekala jsem víc. námět je pěkný, ale filmové zpracování jaksi bez náboje, bez emocí, trochu nezáživný. jediné co skutečně stojí za to, jsou vynikající taneční výkony a "dobová" hudba, která k filmu skutečně sedí a dává mu alespoň nějaký šmrnc.

27. srpna 2006
plakát filmu
Beetlejuice
Beetle Juice
100 %

hodnotila bych jí jako nejbáječnější komedii...dříve, asi tak v osmi letech, kdy jsem tento film viděla snad padesátkát a některé scény si přehrávala neustále dokola. od té doby jsem viděla spoustu komedií, které by se této jistě vyrovnaly, i tak ale film stále hodnotím více než nadprůměrně. herci jsou skvělí, námět báječný a hudba velmi dobrá. určitě bych film doporučila všem co si oblíbili "komedie ze záhrobí" :)))

27. srpna 2006
plakát filmu
Klub sráčů
Kevin & Perry Go Large
10 %

Shit!

slyšela jsem samé skvělé ohlášky k tomuto filmu ze všech stran. tak hluboké zklamání mě ještě nikdy nepotkalo. režisérovi samotnému musí přinejmenším kapat na karbid, když dokázal natočit něco tak otřesného. nicméně stále dokola omílaných hlášek se v rozhovorech o všemožných snímcích asi nezbavíme a stejně jen tak nevymizí(bohužel)z mojí paměti. asi nejhorší "komedie" mého života...

27. srpna 2006
plakát filmu
Pavučina snů
Dreamcatcher
40 %

film měl celkem dobře promyšlený příběh, ale spojitost mezi daditzem a ufouny mě moc nezaujala, spíše bych z tohoto filmu udělala dva příběhy. závěr nebyl moc překvapivý, napětí minimální, herecké výkoný dobré. takže jednoduše řečeno jsem film viděla poprvé a zřejmě naposledy

23. srpna 2006
plakát filmu
Jak ztratit kluka v 10 dnech
How To Lose a Guy in 10 Days
100 %

sladké:)

skvělý film a ještě lepší podání hereckého výkonu kate hudson. roztomilá komedie na rozptýlení všedních a nudných dnů. film jsem viděla už alespoň desetkrát a pokaždé mě potěšily a pobavily grimasy i situace, ve kterých kate hudson jednoduše exceluje. pokud se chcete parádně zasmát, tak určitě doporučuji ;)

23. srpna 2006