avatar uživatele

apinka

Jméno
Míša
Věk
Bydliště
to ti nepovím
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Pustina
Wilderness
40 %

Pro mě to byl jen film na zahnání nudy a připadalo mi to trošku lacině natočené. Některé scénky bylo opravdu nechutné, takže vyznavači tohoto si určitě smlsnou. Jinak to bylo celkem pořád to samé dokola. A nebyla tam ani jedniná chvilka, kdy by se člověk leknul, nebo byl nějak překvapen.

28. srpna 2007
plakát filmu
Osudové léto
Blue Crush
90 %

Tenhle film jsem včera viděla po druhé a opět se mi velmi líbil. Není to dílo vrcholné romantiky, super záběrů a skvělých hereckých výkonů ( až na ty surfaře), ale je to jeden z mála filmu natočení na téma surfovaní a je celkem povedený. Mega obří vlny, krásná holka a boj s tím, zda překonat strach, nebo ne :)

28. srpna 2007
plakát filmu
ROMing
ROMing
50 %

???

Nevím nevím, co si o tom mám myslet. Fakt! nejsprve to byl děs, potom pohoda, pak to bylo zvláštní a pak se to neslo tak nějak...já prostě nevím. Je to něco uprostřed, asi podle momentální nálady. Už dlouho se i nestalo, abych na film neměla jasný ázor.Proto dávám hodnocení přesně uprostřed.

30. července 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
100 %

Pottřík

Potter opět nezklamal. I když se mi ze všech dílu líbila asi nejvíce čtyřka, ani pětka nebyla špatná. Nová postava Lenky je uplně skvělá...ta holčina je tak divná, až je skvělá. Jinak hrdinové nám rostou, takže se máme pořád na co těšit.Pořád s eobjevují nová kouzla, nové bytosti...jen tak dál!!!

25. července 2007
plakát filmu
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones
100 %

Waaau

Já hvězdné války prostě miluju, takže mi snad ani jedni díl nepřipadá nudný nebo tak. Princezna je díl od dílů krásnější, stejně jako Ani. A Jediové jsou úžasní.

25. července 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
100 %

parádka

Tak jako byla jednička super, tak jako byla dvojka super,tak ani trojka nepokulhávala. Už jsem si myslela, že všechny bude okoukáné, že už tam nemůže být pořád tolik vtipných scének, ale opak byl pravdou. Shrek proste nezklame!!!

11. července 2007
plakát filmu
Prostě sexy
Sweetest Thing, The
80 %

Jako já tyhle komedie..plné sexu..prostě můžu. navíc ty ženské jsou fakt kočky a nejlepší pasáž je ten !penis song" v čínské restauraci.

6. července 2007
plakát filmu
Dohazovač
Best Man, The
70 %

jo, mě se to líbilo. Dívala jsem se na to docela pozdě v Tv, takže tam stejně nic lepšího nebylo. Bylo to fajn, romantická komedie. Nevím, zda by to bylo na půjčení z půjčovny, top ybch vám asi soporučila něco jiného. Ale nebyla to žádná filmová sra*ka.

3. července 2007
plakát filmu
Zabij mě něžně
Killing Me Softly
60 %

No bylo to zajímavé a i v tak pozdních hodinách, kdy to dávali, mě to udrželo ve stavu bez spánku. Jojo, musím souhlasit tady s kolegou, docela fajn erotický thriller s překvápkem na konci.Ale samozřejmě jsou i hořší...a především lepší.

28. června 2007
plakát filmu
100 %

Nevěděla jsem co od toho mám čekat. protože jsem o tom nikdy neslyšela, ale bylo to skvělé! Miluju filmy, kde se tancuje a tento přesně zapadal do mých představ. Tanečky byly super a hudba ještě lepší!!!

18. června 2007
plakát filmu
Ďábel nosí Pradu
Devil Wears Prada, The
90 %

good

Ačkoliv jsem slyšela, že tento film je nic moc, velmi s emi líbíl. To je první film co znám z prostředí módy jako takové. Uplně to vystihuje tu mentalitu návrhářů, redaktorů .atd. jak ze stránek dobrých, tak i těch smutnějších.

18. června 2007
plakát filmu
BORAT: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
20 %

Já nevím, já jsem to asi nepochopila, jak tak čtu názory ostatních. Mě se ten vůbec nelíbil. Sice tam měli být některé věci vtipné, ale ani tak mě to nezaujalo.

27. února 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
90 %

Joo, bylo to super, stejné jako snowbarďáci, akorát na vodě:). Skvělé hlášky nevymizely a Kotek s Mádlem nezklamali.

8. února 2007
plakát filmu
50 %

No celkem o ničem film, ale když je večer nuda, tak alespoň něco. Ještě, že tam hrála Angelina, ta spraví chuť všem.

8. února 2007
plakát filmu
Chobotnice z II. patra
Chobotnice z II. patra
70 %

Chobotničky jsou prostě dětská klasika. I teď se na ně velmi ráda podívam. I když, čím jsem starší, tím mě to asi baví měně a měně. Každopádně děti to ocení.

8. února 2007
plakát filmu
Ďáblice
She-Devil
20 %

Jako nic moc no. Herečka v tom byla tak hnusná, že se mi na to už nechtělo moc koukat. V seriálu Rossiene, byla teda mnohem lepší.

8. února 2007
plakát filmu
Koktejl
Coctail
90 %

Ahhh já prostě miluju filmy, kde byl Tom Cruise ještě mladý. Navíc se mi strašně líbí freestyle za barem, takže pro mě tenhle film byl skvělý!!!

8. února 2007
plakát filmu
Sklapni a zastřel mě
Sklapni a zastřel mě
20 %

No tak já tento film shledávám jako trapný a nudný. A co mě mrzí nejvíc je, že tam musela hrát zrovna moje oblíbená Geislerová.

5. února 2007
plakát filmu
Za humny je drak
Za humny je drak
80 %

Dráčka Mráčka si snad budou pamatovat asi všichni, stejně tak jako já! a i když jsem tuhle pohádku viděla tak 5let zpátky, možná víc...vždycky si budu pamatovat tu červenou mašličku, kterou potom drží v ruce. Je to hezký pohádka s ještě hezčím dráčkem.

5. února 2007
plakát filmu
Těžko ho zabít
Hard to Kill
70 %

Steven Segal byl můj oblíbenec už od dětství, pač díky svému otci jsem se na to dívala skoro pořád :D! Tento film je ze všech, ktere natočil pro mě asi nejlepší.

5. února 2007
plakát filmu
Tři muži a nemluvně
Three Men and a Baby
70 %

Není nad to, koukat se, jak si pánové poradí s malým miminem. Je to docela zábavný film a určitě vás nezklame i když musíte brát ohled na to, že už je to starší kousek.

5. února 2007
plakát filmu
Na samotě u lesa
Na samotě u lesa
100 %

Já tenhle český filmeček zbožňuju, zvláště některé jeho nezapomenutelné hlášky. "To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou!"

5. února 2007
plakát filmu
V moci ďábla
Exorcism of Emily Rose, The
80 %

Jakože filmy o ďáblech moc nemusím, tak tenhle se mi fakt líbil. Je to téměř dokonalé zpracované, ve smyslu, že se to odehrává v soudní síni a přitom je tam dost záběrů z posedlosti. Není to tím pádem takové nudné, pač nikdo neví jak to dopadne, co se stalo atd.

19. ledna 2007
plakát filmu
Fanfán Tulipán
Fanfan la tulipe
50 %

Tulipánek

No viděla jsem to v odpoledne v televizi, když jsem zrovna neměla co dělat, takže mě to moc nezklamalo. Každopádně na zapůjčení v půjčovně je to tak trošku zbytečné. Jak hlavní hrdina, tak Penelope jsou krásní, hlavní hrdina umí zacházet s kordem...je šarmantí, statečný...ale víc od toho moc neočekávejte.

19. ledna 2007
plakát filmu
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible 2
70 %

No já mám na tento film poněkud zkreslený názor, protože Toma prostě zbožňuju, ale myslím, že ani tak to nebylo špatné. Některé scény jsou sice nereálné, ale tak jako, ve kterém filmu dneska nejsou že?!Je to starší kousek, takže nečekejte zázraky!

13. ledna 2007