avatar uživatele

apinka

Jméno
Míša
Věk
Bydliště
to ti nepovím
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Velcí bratři
Role Models
80 %

Pohodová komide s fajn herci. Docela mě i zaujal ten svět andělského chlapce, který žil jakoby v PC hře. Jinak nej byl asi konec, kdy byla závěrečná bitva...tam to sehráli všichni skvěle :-)

8. září 2009
plakát filmu
Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona
80 %

Já mám z toho filmu takové smíšené pocit, ovšem vesměs pozitivní. Scarlet si tady střihla docela parádní roličku holky, jejiž způsob života by asi málo kdo chápal. Docela zajímavě "zamotaný" děj u kterého by asi člověk nečekal konec, kterým příběh skončil. je to takový Woodovský film, takže je třeba vědět že film, je vlastně docelá zvláštní.

8. září 2009
plakát filmu
Sobík Niko
Niko - Lentäjän poika
100 %

Sobík Niko je opravdu krásná pohádka a nejenom děti z ní budou nadšené. Hezké prostředí severního pólu se spíše hodí na sledování okolo vánočních svátku k naladění te správné atmošky, ale i v létě určitě potěší.

3. září 2009
plakát filmu
Stmívání
Twilight
90 %

Tak tohle se mi hodně líbílo. na film o upírech to bylo nesmírně romantické a drželo to pořád ve vzduchu takový zamilovaný náboj. Hodně se mi líbílo, že do půlky filmu nevíte, proč je ten kluk tak "divnej"

3. září 2009
plakát filmu
Milionář z chatrče
Slumdog Millionaire
90 %

Hodně pozitivně mě nadchnul jenom nápad, vytvořit film v takovém prostředí s takovým námětem . Tohle muselo dát práci, ne jáko vymyslet nějákou poťáplou komedii či horor bez nápadu (nic proti těmto žánrům). Opravdu super! Je to konečně jeden z mála filmů, u kterého se podaří člověka donutit zamyslet se nad tím, že se zase nemá tak špatně.

4. června 2009
plakát filmu
Rallye smrti
Death Race
80 %

Taková drsnotka :-). Záběry jsou místy poněku d nechutné, ale jinak super nápad. Filmy,kde se závodí a jde o nějáký podraz, ty já vysloveně miluju. Dokonce se mi i líbí herecké obsazení, které právě tím, že není tak známé dodává filmu šťávu.

4. června 2009
plakát filmu
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
100 %

Opět perfektní. Rychlá a "nadupaná" auta!!! Tokio i místní lidé to zase trošku spestřili, takže i když je to tady již po třetí, pořád se dá na to koukat. A driftování...perfektní. Pro milovníky aut jako stvořené. Nejvíce se mi líbilo, když na konci jede hl. hrdina závod, který nechtěl s ...Dieselem, který mi vytvořil úsměv na tváři :-)

4. června 2009
plakát filmu
Taxi 3
Taxi 3
80 %

Za začátku mi každý díl připadá jako hovadina, alednou jsem to konečně vydržela a skoukla celý film. je to super. Jako úžasná francouzská komedie, která nemá chybu. Ten jejich humor je opravdu unikátní.

4. června 2009
plakát filmu
Šílená / Krásný
Crazy / Beautiful
80 %

Moc hezký filmeček. Do poslední chvíle člověk neví, zda-li je ten otec fakt zmetek,nebo má tu dcru rád. Hezká kombinace a to doslova šílená a krásný!!

6. dubna 2009
plakát filmu
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Deuce Bigalow: European Gigolo
90 %

Jako tohle pokračování je stejný masakr jako jednička. Je to velmi povedený kousek a Deuce prostě nezapomenutelný. Nechápu, kde tvůrce scénáře nabíral náměty na klientky :D

20. března 2009
plakát filmu
Vojákova dívka
Soldier's Girl
100 %

super

Jako opravdu úžasný film, který jsem po dlouhé době viděla. Dávali ho na čt2 a byl to klasický film, bez efektů...každý asi víte, co dvojka dává. Děj mě opravdu zaujal a bylo to ohromné. Hlavně ta ženská, která byla tak krásná a přitom byla chlap.Skvělý scénář!!! I konce byl docela drsný a člověk trošku rozrušil..ale stálo to za to!!!

9. února 2009
plakát filmu
Úsměv Mony Lisy
Mona Lisa Smile
80 %

Já mám ráda umění, takže jsem byla ráda, že hrdinka vyučuje právě tento předmět. Film se mi moc líbíl, jelikož mám pocit, že moc filmů z té doby není. Dříve to takhle opravdu chodilo a ženy byly už předurčeny k tomu co mají dělat a jak se chovat.Bylo to působivé, Julia byla krásná a konec konečně nebyl slaďák.

5. února 2009
plakát filmu
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Jáchyme, hoď ho do stroje!
70 %

Slezte z toho lustru Donalde!:D... dávno natočené filmy měly svoje kouzlo stejně jako tento. Sobotka opět nezklame svým "tupým" výrazem Ňoumy :D

5. února 2009
plakát filmu
Záhada hlavolamu
Záhada hlavolamu
70 %

jako malá jsem se u toho vždycky trošku bála...bylo to takové tajemné. Když jsem starší, tak se mi to tak mega super nezdá...ale dříve jsem to měla ráda..to tajemno...ježek :-)

4. února 2009

Docela ze života film no, tihle byli kamarádi ...a ona je krásná a všechno je to zamotané a nikdo netuší s kým nakonec zůstane, takže jste celou dobu v napětí. Hezký film!

4. února 2009
plakát filmu
Cesta na Měsíc 3D
Fly Me to the Moon
80 %

Tak poprvé jsem byla na něco co je 3D a bylo to teda drsné. Prvních 5 min. jsem si říkala, že mě musí zákonitě bolet hlava, jak se ty oči díky modré a červené barvě skel sklíží...ale pak se to ustálilo a bylo to supr. Skoro si chtěl člověk na ty mouchy sáhnout :D...děj nebyl nějak super vtipný, ale zážitek tam byl hlavně díky tomu 3D. Bez brejlí byl film šedý a vypadal, jako by se člověk díval na starou porouchanou telku.

2. února 2009
plakát filmu
Občan Havel
Citizen Havel
80 %

Určitě to byl zajímavý dokument ze zákulisí "ONOHO" života jednoho z významných prezidentů ČR. Je dobré vidět věci z obou stran.

2. února 2009
plakát filmu
70 %

Starší kousek, americká klasika, ale dalo se. Na půjčení s kámoškou a pokecání to je v pohodě. Ale nečekejte nějákou pecku!!!

26. ledna 2009
plakát filmu
Honza málem králem
Honza málem králem
80 %

Jirka Korn je zde uplně úžasný :D. Pohádka je fajná a velmi poučná. Ideální nejenom na vánoce, ale i na prázdniny.

26. ledna 2009
plakát filmu
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
60 %

Už to není takový ten klasický Indiana Johnes, jaký to býval. Je mnohem komerčnější a bylo lepší, když ty díly byly natočeny jako kdysy...teď je ta doba nějáká moc moderní. Ale jinak to nebylo uplně nejhorší.

26. ledna 2009
plakát filmu
Rytíři ze Šanghaje
Shanghai Knights
70 %

Kde je Owen, tak to je záruka, že to bude legrácka. Film je moderní bojové umění spolu se zábavou a zápletkou.

26. ledna 2009
plakát filmu
100 %

Opravdu jsem nečekala, že Banderasovi sedne takováhle role! Film byl úžasný, zábavný, skvělé tance. Opravdu se to povedlo.

16. ledna 2009
plakát filmu
100 %

Mám ráda pohádky "pro dospělé" a tenhle film se mi moc líbil, krásný byl námět hl. hrdinky jako hvězdy a celkově to bylo takové povedené. Moc hezký byl i konec, kdy oba dva skončili na obloze :-)

7. ledna 2009
plakát filmu
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda
50 %

Mám ráda kreslené filmy, ale u tohodle jsem usla v půlce, takže to znaemná, že pro mě nebyl moc zábavny. Ano jsou tam fajn kousky, dětem se to bude líbit, ale mě to teda nezaujalo, i když se mi to u krasených filmů moc často nestáva.

7. ledna 2009
plakát filmu
Vyvolený
Unbreakable
60 %

No ze začátku mě to nebavilo ale postupem děje to začínalo být docela husté, takže mě to nadchlo, stejně jako Bruce :-). Docela slušné bylo zjištění Bruce o tom, jak se k němu onen černoch vůbec dostal.

7. ledna 2009