avatar uživatele

Berry18

Jméno
Berry
Věk
Bydliště
Kdyz pojedete porad rovne a pak zatocite do lva, tak tam najdete ceduli Konec sveta, tak tam bydlim.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Smrt panen
Virgin Suicides, The
100 %

NÁDHERA

Smrt panen je nádhernej film. Když sem ho poprvý uviděla, tak na nej nemůžu zapomenout, protože je to film na kterej se zapomenout nedá. Ale nejvíc mě naštvalo to s Kristen Dunst a Joschem Harnettem, ale je to fakt nádhernej film, proto dávám 100%.

25. listopadu 2006
plakát filmu
A.I. Umělá inteligence
Artificial Intelligence: AI
100 %

FAKT BOMBA!!!

A.I. je fak bomba film, já miluju sci-fi a podoný filmy, takže tenhle film mě úplně uchvátil a strašně se mi líbyl ten konec, jak tam byly ty mimozemšťani a jak on konečně měl svojí mámu jen pro sebe, sice to chvíli trvalo a jen na jeden den, ale stálo to za to.

21. listopadu 2006
plakát filmu
12 opic
12 Monkeys
70 %

No...

No, je to takovej ten sci-fi film, co v něm létají z budoucnosti do přítomnosti a zase spátky. Byl to zajímavej film, ale znám lepší.

28. srpna 2006
plakát filmu
13 duchů
Thir13en Ghosts / 13 Ghosts
90 %

Hm pěkný

13 duchů se mi fakt líbylo. Je to takovej ten horor, po kterym se pak člověk bojí, když jde v noci na záchod, že na něj někde vybafne nějakej duch. V tom filmu nechybí ani pořádná dávka krve, prostě takovej horor jak má bejt. Ale jediný co je špatně je, že má šťastnej konec.

28. srpna 2006
plakát filmu
28 dní
28 days
90 %

Zajímavý

Tenhle film ukazuje jek se lidi můžu tak snadno dostat do problémů a jak se znich zase težko dostávaj. Je to fakt pěknej film a Sandra to zahrála fakt dobře.

28. srpna 2006
plakát filmu
40 dní a 40 nocí
40 Days And 40 Nights
70 %

Trapný, ale dobrý

Je to jeden z tech trapnejch filmů, kde se dvá potkaj, chodí s polu, pak se pohádaj kvůli prkotině, nemluví s polu, pak se udobří a žijou s polu šťastně až navěky. Ale mě se právě tyhle filmy docela líbí. Co mi taky vadilo, byl Josch Harnett, toho fakt nemusim, ale jinak to ušlo.

28. srpna 2006
plakát filmu
60 sekund
Gone in 60 Seconds
90 %

Pěkný

Tenhle film je fakt super. Plnej peknejch aut a prostě všeho co do pořádnýho filmu patří. Je to opravdu zajímavej film, ve kterym vůbec nic nechybí, prostě pěkný.

28. srpna 2006
plakát filmu
8. míle
8 Mile
90 %

Tento film, ukazuje, že každý může dosáhnout všeho čeho chce, ať se jedná o úspěch v rapový soutěži a pozdější slávě nebo v čemkoli jiném a navíc je to film o jedné hip-hoppové star, jak se vůbec dostala ke slávě. Je to opravdu pěknej film.

28. srpna 2006
plakát filmu
Saw 2
Saw II
90 %

docela hustý!

tenhle film sem viděla poprvý ve škole a je fakt pěknej. Miluju horory, takový ty lekavý a nechutný filmy. Tanhle film se mi fakt líbyl a je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů, proto mu dávám 90%.

23. srpna 2006
plakát filmu
Deset důvodů, proč tě nenávidím
10 Things I Hate About You
100 %

Trapný, ale dobrý

Je to fakt boží film, hlášky a všechno kolem, ale ten děj je úplně stejnej, jako v každym druhym filmu. Neznají se, poznají se, pohádaj se a nakonec se spolu udobří a jsou spolu až na věky věků.

14. června 2006
plakát filmu
Krysař
Krysař
100 %

Náhodou je bezva

náhodou mě se ten krysař líbí, sice bude něco na tom co už jste tady napsaly, třeba že na muzikál tam je málo písniček, nebo že vám to nepřipadá jako o silvestru, ale na to že ho natočily za jeden den je úplně supráckej a navíc když do toho spívá Landa, co víc s můžete přát?

28. dubna 2006