avatar uživatele

Berry18

Jméno
Berry
Věk
Bydliště
Kdyz pojedete porad rovne a pak zatocite do lva, tak tam najdete ceduli Konec sveta, tak tam bydlim.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Všemocný
Limitless
90 %

Všemocný se mi hodně líbil. Nekoukám na to jako odborník, který kritizuje každou akčnější scénu nebo kouká na to, jaký to natočil režisér, koukám na to, jako klasický divák, který vytáhne nějaký film, pro dlouhou chvíli. Kamarádka mi řekla, že je to docela pěkný, ať se na to podívám a já z toho filmu byla unešená. Je to zase o něčem jiném. Mělo to děj, mělo to šmrnc. Já dávám...

6. října 2011
plakát filmu
Hvězdná pěchota
Starship troopers
80 %

Pohoda

Toto byl jeden z mých prvních "nočních" filmů (dávají je až pozdě večer, protože si myslí, že jsou pro nezletilé příliš brutální). Viděla jsem ho, když mi bylo asi 14 nebo 15 a pořád se mi líbí. Na dobu ve které to bylo točené, je to náhodou pecka. Je to taková oddechovka, u které si člověk odpočine :)

23. září 2011
plakát filmu
Sucker Punch
Sucker Punch
80 %

Viděla jsem i hoší

Já si nevybírám filmy podle toho kdo je natočil, ale podle toho, o čem jsou. Tento film se mi zamlouval, protože to bylo něco originálního. Samozřejmě že je to trochu přehnané, ale Baby Doll má aspoň bujnou fantazii :) Dělám si srandu, ale mě se ten film líbil. Samozřejmě že znám lepší filmy, ale také mnohem horší. U tohoto filmu jsem mohla vypnout. Nejsem odborník ani kritik, takže se nekoukám na to, jaké tam jsou chyby nebo jak je to natočené. Mě se to líbilo. Dávám...

22. září 2011

Tento film jsem viděla asi 5x, je úžasný. Samozřejmě, je trochu patetický, ale který romantický film není. Jen by mě zajímalo, jak by asi vypadalo pokračování.

13. září 2011
plakát filmu
My Fair Lady
My Fair Lady
100 %

Tento film jsem viděla už nesčetněkrát a mohla bych se něj dívat pořád dokola. Pokaždé na v něm najdu něco jiného, co jsem předtím přehlédla. A ty písničky, pořád si je zpívám. Jasně že skoro 3 hodiny jsou fuška, ale pro mě stojí za to.

14. dubna 2011
plakát filmu
Poslední vládce větru
The Last Airbender
10 %

Pokud jste nekdo videl anime, coz byla predloha tohoto... ani nevim jak to popsat, tak nemuzete rict ze to bylo dobry nebo dokonce nadherny. Pokud by se nekdo chtel pustit do stvarneni serialu musi pocitat s tim, ze prvni film nemuze mit jen hodinu a pul, coz bylo to prvni co me na tom zarazilo. Jediny co ten serial spojovalo s filmem byly snad jen jmena postav. Zajimavy je, ze u filmu usinam malokdy, vetsinou se mi to stava, kdyz se na nejaky film divam asi tak po paty, ale tenhle film jsem si pustila asi tak 4x a az ted se mi ho podarilo dokoukat a proc? Protoze je to nuda a to je este slaby slovo. Jediny co me na tom filmu bavilo byl Momo, ten byl krasnej, ale ani efekty nebyly zas tak dokonaly. Podivejte se na takovyho Carodejova ucne nebo na Percy Jacksona a zlodej blesku. Stejny slataniny, ale efekty mi tam prijdou ohodne lepsi a navic, ma to aspon nejakej dej a vetsinou to lidi aspon nejak pobavi. Tech 10% co tomu davam, je jen proto, ze puvodni serial mam strasne rada, ale jinak je to fakt brak. Az vyjde dalsi dil, pokud vyjde dalsi dil ani nevim, jestli se na nej pudu kouknout, bojim se, ze muj dojem z anime serialu mi tak z nechuti, ze se na nej uz v zivote nepodivam.

2. dubna 2011
plakát filmu
Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
Starship Troopers 2: Hero of the Federation
50 %

Síla

To byla teda síla. Jednička se mi teda líbila mnohem víc. Ta dvojka byla taková nějaká divná, neumim to ani popsat. Nepochopila jsem proč vůbec tu dvojku točily. Trojku jsem teda eště neviděla, ale co jsem o ní četla, tak to ani nemám zájem. Říká se, že první díl je vždycky ten nejlepší a tady se to jen potvrzuje

4. srpna 2009
plakát filmu
O princezně se zlatým lukem
O princezně se zlatým lukem
100 %

POHÁDKA

Tak tuhle pohádku znám nazpaměť. Je to jedna z mych nejoblíbenějších českých pohádek. V poslední době se točí takový stupidní pro malý děti, ale tadla se jim fakt povedla. Pokud by chěl někdo vidět klasickou, krásnou pohádku, kde sem tam zazněje nějaká ta písnička, tak todle je a pravá pohádka pro něj. Vřele doporučuju.

15. listopadu 2008
plakát filmu
Casper
Casper
100 %

Casper

Casper. Tak to jméno zná snad každý. Ten film je fakt pěknej. Je to taková pohádka. Navic láska u 10-ti letých dětí, to není skoro nikde, vetšinou jsou všude puberťáci. A navíc, jsou tam kouzla, to já fakt miluju. Dávám 100%

15. listopadu 2008
plakát filmu
Most do země Terabithia
Bridge to Terabithia
80 %

Terabithia

Popravdě jsem od toho čekala co jiného. Čekala jsem klacké fantasy, kdy malé děti najdou tajný vchod do jiné dimenze a tam se budou schovávat před realitou. Nečekala jsem že ten svět bude v jejich hlavě. Taky jsem nečekala, že tam Leslie zemře. V tomto filmu, jako v jedom z mála se nedá předvídat jat to skončí nebo jak se příběh samotný bude vyvíjet. Je zvláštní, ale představovala jsem něco jiného.

15. listopadu 2008
plakát filmu
Parfém: Příběh vraha
Perfume: The Story of a Murderer
100 %

Síla

Tenhle film byl fakt pecka. Jednou mi o něm vyprávěla kamarádka a řekla jsem si že ho musím sehnat a musim říct že vyprávení se mu nevyroná. To se musí vidět. Filmové obsazení je bomba a ten příběh samotnej, přiznnám se že jsem do posledni chvíle neušila jak to skončí, co udělá se svým životem. Jediný co jsem nepochopila bylo proč se zabil. S takovým nadním mohl být jedním z nejslavnějších lidi světa a on se nechá roztrhat lidmi. Asi bych zmenila ten závěr, ale jinak je to jeden z nejhezčích filmů co jsem viděla.

3. srpna 2008
plakát filmu
100 %

Fakt dobrý :)

Mám ráda taneční filmy, jen mě pak vždycky naštve že to neumim, tancovat tak jako oni.
Samozřejmě že sem se pokaždý když film skončil zvedla a blbla po pokoji a snažila se o to co oni a že to nebylo jednou, ale minimálně 10x. A přesně takovejdle pocit by jste měli mít po dobrým tanečním filmu a navíc, když je tam chvilkama nějaká ta romantika, drama a vtípek, tak je to o to lepší. Todle je fakt dobrej filmek.

3. srpna 2008
plakát filmu
Super náhradník
She's the Man
100 %

Proč ne?

Ale proč ne, klasickej slaďák. Jestli se holka převleče za kluka nebo kluk za holku dopadne to nakonec stejně, pohádají se kvůli tomu, ale nakonec se k sobě přeci jenom vrátí. Klasika, ale obsazení je fakt super Tatuma mam rada a Amanda je taky dobrá. Pokud se vám líbí romantika, slaďáky, tak todle je jeden z těch filmů kterej by neměl chybět ve vaší sbírce.

3. srpna 2008

Anastasia

Anastasia je jedna z mych nejoblibenejsich kreslenych pohadek. Pamatuju si kdyz jsem ji videla poprve. Nejlepsi na tom je, ze je tam i kousek pravdy. Je to praste nadherna pohadka.

18. dubna 2008
plakát filmu
Stroj času
Time Machine, The
100 %

Tak tendle film je jeden z mych oblibenych. Je na nem krasne videt, jak se zeme, kultury, civilizace, proste vsechno meni. Ten film proste nema chybu, nejlepsi ovsem byl konec, jak pokal umelou inteligenci tenkrat v knihovne a ptal se na cestovani v case a on mu rekl ze to nejde, a pak po 8000 let pozdeji ji znovu objevil a on rek ze si na neho pamatuje, to me proste dostalo a nebo jak se vratil v case aby zachranil budoucnost, proste klasickej hrdina. ten film nema chybu.

8. března 2008
plakát filmu
Petr Pan
Peter Pan
100 %

Mozna vam to prijde divny, ze je mi 18 a miluju pohadky, ale mam je fakt rada. U tydle jsem fakt bulela jak maly decko, pokazdy kdyz jsem ji videla. Nejdriv jsem myslela asi jako kazdej, ze spolu zustanou, ale dalo se cekat ze s polu nebudou a to je na tom to nejhorsi, ikdyz vim ze s polu nebudou, tak me to vzdycky rozbreci. A to je na tom to nejhezci nebo nejhorsi???

15. prosince 2007
plakát filmu
Jana Eyrová
Jane Eyre
100 %

Tendle film, je jeden z mych oblibenych, je to fakt sila, skoro pokazdy kdyz ho vidim, tak se mi u nej chce brecet. Je to fakt sila a nechapu jak se nekomu nemuze libit.

11. prosince 2007
plakát filmu
Já, mé druhé já a Irena
Me, Myself & Irene
100 %

Ja me druhe ja a Irena je jako kazdej Jimovo film proste uzasnej. Budu se po ostatnich opicit, ale ty jeho synatorove sou proste sveli. Je pravda ze na takovejdle humor nema kazdej zaludek, jako napriklad muj bratr, ale takovy filmy miluju. Ja mu davam 100%.

16. října 2007
plakát filmu
Jana Eyrová
Jane Eyre
100 %

Uzasny

Tak tenhle film je jeden z nejoblibenejsich. Je to sice dojak jako bejk, ale neni to zadna traparna. Proste supr film.

6. října 2007
plakát filmu
Jackass: Film
Jackass: The Movie
50 %

Jackass. Je to zajimavy sledovat jak si lidi zahravaj se svym zdarvim. Jsou tam nejaky sceny nechutny, nejaky k zasmani a z nejakejch se i taji dech, ale nejvic se mi libilo, jak si nechal vytetovat tu fotku svyho "uzasnyho usmevu" na ty zada, to byla fakt super.

25. září 2007
plakát filmu
Legenda o "1900"
Leggenda del pianista sull'oceano, La / Legend of 1900,
100 %

ach

Tak tento film je prostě nádhera. Sice jsem ho viděla poprvý a asi taky napsled, ale on prostě nemá chybu. On je určen pro ty, kteří milují hudbu a chápou vnitřní část filmů, jako třeba u Amelie nebo Dveřích v podlaze. Tomu bych musela dát 100% i kdybych nechtěla.

19. dubna 2007
plakát filmu
Bulšit
Not Another Teen Movie
50 %

no...

tak tenhle film je opravdu slátanina, ale já se u toho i pobavim. Když sem to viděla poprvý cca před 4 rokama, tak sem si to pouštěla pořád dokola a skamarádkou sme se to tomu smáli a nevěděli kdy přestat, teď mi to stačilo jednou a zas to nemusim 4 roky vidět, ale zase sem se u toho pořádně zasmála. Je pravda že ten film nemá obdoby, a že je jen pro tupce, ale když by se chtěl někdo pořádně zasmát, tak tenhle film je na to jako dělanej.

12. února 2007
plakát filmu
80 %

pěkný

Tak tenhle film se mi opravdu líbil. Je fakt pěknej, hlavně ten začátek jak tam střískaj ty vesničany, ale nechápu, proč ten indián musel zemřít a proč neodhalili tu příšeru, ale jinak po včech stránkách fakt pěknej film.

12. února 2007
plakát filmu
Jackass: Film
Jackass: The Movie
100 %

nemožný

Tak tohle je tak nemožný, jako kdybych se nechala předělat na chlapa, ty lidi sou úplný paka, ale když se na ten film dívám tak mě potom tak bolí huba jak se pořád směju, teď sem to dokoukala asi po 3 a nejlepří je, jak tam maj hned na začátku ty posilovače svalů, tak nic horšího sem fakt neviděla. Tak na tohle se musí člověk podívat aspoň jednou v životě, tady v tom filmu snad neznaj hranic.

11. února 2007
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

nádhera

Ten film sem nedávno viděla a teď sem dočetla i knížku a řeknu vám, že je to úplně nádhernej film, ten nejhezčí co sem zatim viděla. Je to fakt NÁDHERNEJ FILM.

29. ledna 2007