avatar uživatele

Verik

Jméno
Verik
Věk
33 let (Beran)
Bydliště
v Havířově
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Max a Kevin
Mighty, The
90 %

Film u kterého jsem musela brečet jako želva. Max a Kevin jsou velcí kamarádi a prožívají své příběhy z dob krále Artuše. Jenže je tu jedna věc, Kevin je těžce nemocný. Stále říká Maxovi, že je jedno místo, kde jej mohou vyléčit. I když si myslím, že bylo jasné, jak film dopadne, tak mi i přesto ještě druhý den uvíznul v paměti. Určitě se na něj chci podívat ještě jednou.

5. prosince 2008
plakát filmu
Neuvěřitelná cesta
Homeward Bound: The Incredible Journey
70 %

Miluju zvířata a i filmy o nich. Neuvěřitelná cesta se mi líbí. Zvířata si myslí, že je jejich páníčci opusili a pokusí se je hledat. Konec filmu je i trochu dojemný, i když myslím, že snad každému muselo dojít jak to dopadne :)

5. prosince 2008
plakát filmu
Princezna Husopaska
Geschichte von der Gänseprinzessin und ihrem treuen Pferd Falada, Die
30 %

Tedy já jsem si tuhle pohádku nikdy neoblíbila. Připadá mi taková nepohádková. I většina herců mi připadala taková nesympatická. Pamatuju si jen, že jsem se poprvé rozbrečela, když zabili Faladu. Jinak to bylo takové zvláštní. Nevím. I když už jsem to viděla mockrát nikdy jsem z toho neměla takový ten klidný pocit jako u jiných pohádek. Připadalo mi to na pohádku takové moc kruté.

2. prosince 2008
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
100 %

Film u kterého jsem se musela upřímně smát. Je to vážně ze života a myslím, že spoustu lidí v tomto snímku muselo poznat buď sebe nebo alespoň své příbuzné či známé. Tento film bych mohla vidět několikrát a pokaždé mě bude koukání na něj bavit. To se zase Svěrákovi něco povedlo.

2. prosince 2008
plakát filmu
Rozpuštěný a vypuštěný
Rozpuštěný a vypuštěný
90 %

No musím říct, že jsem se na tento film musela podívat alespoň třikrát, protože mi nějak pořád nedocházelo, kdo vlastně co spáchal. Ale pekelné soustředění se vyplatilo a do třetice už jsem v tom měla pěkný přehled. A když jsem to dokázala vidět tolikrát, znamená to, že mě film opravdu zaujal. Hodně vtipných hlášek a herci také předvedli hezké výkony. I chvilkové mihnutí Zdeňka Svěráka bylo oživující. I za tu chvíli dokázal vykouzlit, alespoň pro mě, krásnou a vtipnou hlášku. "Potom někdo navrhl, tuším, že jsem to byl já,". No co dodat.

2. prosince 2008
plakát filmu
Falco
Falco - Verdammt, wir leben noch!
100 %

Fakt super. Taky jsem o Falcovi vlastně nic nevěděla a teď jsem se z filmu dozvěděla, jak to s ním bylo od začátku až do konce. Herce, kterého na Falca vybrali, no prostě skvělé. Až jsem si místy myslela, že se dívám a pravého Falca. Hned bych mu za tu roli dala oscara, protože to co tam předvedl. Ten si snad musel Falcovo chování a vůbec všechno nastudovat. Pokaždé, když jsem slyšela jak Falco zpívá, měla jsem úplně husí kůži. A na konci filmu jsem se až lekla, i když už bylo od začátku jasné co se stane. Vážně skvělé. Ve filmu uvidíme jaká byl Falco zvláštní osobnost, občas jste ho měli rádi, občas jste ho nenáviděli a občas zase litovali. Obdivuju Jackie, že s ním vůbec vydržela tak dlouho, i když to nebyl úplně dokonalý vztah. Určitě se na film podívejte a zavzpomínejte na Falcovy hity.

28. listopadu 2008
plakát filmu
90 %

Konečně jsem tento film viděla. Musím říct, že mě docela dostal. Byl drsný, až jsem si chvílemi myslela, že se na to nemůžu ani koukat, ale koukala. Jude, Nicole i Renée své role zahráli opravdu velice dobře. Film o opravdu velké a dojemné lásce dvou lidí, kteří se vlastně ani neznají, ale milují se hrozně moc. Určitě to všem doporučuju. Občas se i zasmějete, i když jen minimálně. A Renée s Nicole zezačátku tvoří dobrý kontrast jedné křehké dívky a holky, která už si NĚCO prožila. Jude a jeho neustálé štěstí, nechtěl umřít a neumřel, protože se nejprve musel dostat ke své lásce. Doporučuju.

23. listopadu 2008
plakát filmu
Deník mrtvých
Diary of the Dead
0 %

Musím souhlasit s předchozím názorem. Film byl už od začátku o ničem. Ani jste se neměli kdy bát. Prostě to nějak divně začalo. Pochodující mrtvoly ještě k tomu působily spíš komicky. Většina lidí mi ani nepřipadala nějak moc vystrašená. Režisér filmu si možná myslel, že když to bude vypadat jakoby to natáčel nějaký obyčejný kluk, že to bude vypadat reálněji a děsivěji. Přitom to vůbec děsivé nebylo. Jen mě spíše vadilo, jak se pořád hloupě hýbe obraz. Jestli můžu poradit, tak si tento "horor" doma nepouštějte. Myslím, že na to budete koukat stejně nechápavě jako já.

23. listopadu 2008
plakát filmu
Zorro: Tajemná tvář
Mask of Zorro, The
80 %

Tento filmík už jsem párkrát viděla a pořád mě baví. Antonio Banderas jako žák Anthonyho Hopkinse. Veselá podívaná. Alespoň se můžeme dozvědět, jak vlastně vzniká správný Zorro. Catherine, ta je určitě také správný výběr, ani bych si neuměla v této roli představit jinou herečku. Kdo tohoto Zorra ještě neviděl, tak by se na něj měl kouknout.

23. listopadu 2008
plakát filmu
Wasabi
Wasabi
100 %

Už jen to, že v tomto filmu hraje Jean Reno jej dělá skvělým. A Wasabi je skvělý film u kterého se pobavíte.

23. listopadu 2008
plakát filmu
Drž hubu
Tais Toi
90 %

Perfektní film u kterého se směju pokaždé když ho vidím. A to se teda už směju pořádně a je to co říct. Jean Reno a Gerard Depardieu, to je prostě perfektní dvojka. Zvlášť, když je jeden z nich tak trochu, řekněme hloupější. Kdo by se chtěl zasmát u kvalitvní komedie, ať se na Drž hubu určitě podívá.

23. listopadu 2008
plakát filmu
100 %

Trochu jiný robot

I když roboty nemám zrovna v lásce a netěším se na dobu, kdy snad budou v každé domácnosti samozřejmostí, tak i přesto jsem si tento film zamilovala. A Andyho také. Film o robotovi, který byl tak trochu jiný. Spíše víc podobný člověku, než jiní roboti. U filmu jsem si pořádně pobrečela. Taky se mi moc líbila kouzelná a smutná hudba. Ale našlo se tu i několik vtipných hlášek. A že byl film tak dlouhý? Podle mě to vůbec nevadí i když už jsem byla ke konci docela ráda, že to skončilo, ale určitě bych tento film nezkracovala. Nevím co bych mohla tomuto snímku vytknout. Prostě byl pro mě dokonalý ve všem.

17. listopadu 2008
plakát filmu
Spáči
Sleepers
80 %

Drsné

Film mě nalákal, když jsem viděla kolik známých a dobrých herců tam hraje. Vězeňské prostředí tam bylo opravdu kruté, takže se nedivím, že se čtyři hlavní hrdinové rozhodli pomstít. A musím uznat, že to měli vymyšlené celkem chytře. I když jim při tom pomáhal i kněz, který musel lhát. Určitě se na to koukněte.

17. listopadu 2008
plakát filmu
Mikrokosmos
Microcosmos: Le peuple de l'herbe
100 %

Už jen hudba na začátku mě nadchla. A to jsem ještě neviděla to nejlepší. Jak všechno vypadá víc nebezpečně, když se na to můžeme podívat očima hmyzu. Obyčejný déšť, vítr... Na film bych se klidně podívala znovu a myslím, že by se určitě našla nějaká část, které jsem si předtím nevšimla. Pokud se vám tento film dostane do ruky, neváhejte a koukněte na něj. Tedy pokud nemáte strach z hmyzu.

20. srpna 2008
plakát filmu
Já, robot
I, Robot
70 %

Roboty nenávidím a netěším se až se dočkáme takových vymožeností jako v tomto filmu, ale i přesto se mi film celkem líbil. Will jej oživoval už jen tím, že tam hrál. A i když by film mohl být místy dojemný, kvůli robotům v hlavní roli, mě nedojal. Ale za shlédnutí to stojí.

20. srpna 2008
plakát filmu
Korsický případ
Enquête corse, L'
80 %

Korsika, místo, kde přepadení bývají úplně běžná, kde důchodci hádají, jaký druh bomby právě vybouchnul, kde se ochránci zákona nemohou dohodnout, komu že vlastně patří nějaký zajatec, který je nakonec puštěn. Christian Clavier mě opravdu pobavil a když se ve filmu objeví skvělý Jean Reno, nemůže z toho vzniknout nic jiného, než dobrý film.

19. srpna 2008
plakát filmu
Memento
Memento
100 %

Film, se kterým si režisér opravdu pohrál. Určitě není jednoduché točit něco pozpátku. U tohoto filmu je opravdu důležité dávat dobrý pozor, jinak se v něm nejspíše ztratíte. Já sama, už jsem po několika úsecích měla problém vzpomenout si, jak to vlastně bylo na začátku, nebo na konci? Na filmu se mi líbí, že když si myslíte, že něco bylo tak, nebo onak, později zjistíte, že to bylo úplně jinak, než jste si poprvé tipovali. Taky si nikdo nemůže stěžovat, že už dopředu jasně odhadne co se stane, protože to prostě nejde. Herecké výkony se mi taky líbily. Určitě vám to doporučuji.

19. srpna 2008
plakát filmu
Bathory
Bathory
100 %

Než jsem věděla o čem Bathory bude, myslela jsem si, že můžeme čekat stejný děj, jako byl v Čachtické paní. Ovšem J. Jakubisku chce ukázat, že takto známá vražedkyně mohla být nevinná. Popravdě se mi tato varianta zamlouvá více. Ale k filmu. Děj se mi moc líbil. Po celou dobu co film "běžel", jsem ani jednou nemrkla, a jak mi kamarádka po filmu říkala, tak jsem ani nevnímala nic jiného, protože na mě prý mluvila. Určitě všem tuto podívanou doporučuji. Líbili se mi výkony všech herců. Dokonce i Jiří Mádl mi tam seděl. Děj byl trošku okořeněn o nějakou tu vtipnější scénu, ale stejně mu to na jeho vážnosti neubralo. Film byl také dobře rozdělen na tři části, podle zubů ve znaku hraběnky. Konec byl spíš udělán tak, že jste si mohli domyslet jak to vlastně s Bathoryovou. Scéna, kdy Alžběta umírá, pro mě byla jedna z nejlepších. A nejednou se mi u filmu málem zastavil dech. U mě určitě za 100. A těším se až budu mít možnost vidět tento film znovu.

2. srpna 2008
plakát filmu
Policajti na baterky
National Security
80 %

Další americká komedie jakých už byly stovky. Ale Martin Lawrence v hlavní roli, no to by mohla být dobrá komedie. Ale myslím, že mohla být lepší. I když narozdíl od některých jiných amerických filmů, tady jsem se párkrát i upřímně zasmála. A líbila se mi příhoda se čmelákem.

18. července 2008

Další skvělý film s Funesem. Ona miluje přírodu, svůj skleník a chce chovat ovce. Naproti tomu on si přeje jediné, obrovskou továrnu a na přírodě mu vůbec nezáleží, jen ty zisky. A právě jednou uzvaře velice výhodný obchod, jenže potřebuje více místa, tak proč rovnou nevyrábět ve svém domě.
Na film se kdykoliv ráda podívám. Děj je skvělý a vždycky mě pobaví. Od začátku až do konce. Taky musím obdivovat manželství, ve kterém mají partneři tak odlišný názor a přesto se pořád mají rádi. Určitě se na tento filmík podívejte. Funes vždy pobaví.

18. července 2008
plakát filmu
Rozum a cit
Sense And Sensibility
100 %

Než jsem se na film podívala, tak jsem si hned myslela, že mě nebude bavit, zase nějaká romantika, a vidět jsem jej chtěla hlavně kvůli tomu, že mě zajímalo, jak se Alan Rickman "popere" s rolí zamilovaného a hodného chlápka, popral se s ní velmi dobře. Ovšem už titulky mi napověděly, že to může být dobrý film, když v něm hraje tolik známých herců. A byla to pravda, titulky nelhaly. Děj se mi zamlouval od začátku do konce a pár nudnějších, ne nudných, částí mi dobrý dojem z filmu nezkazilo.
Někdo by se mohl podívat jen na začátek filmu a říct, že hned ví jak to všechno dopadne, ale uprostřed filmu se děj úplně změní a když si myslíte, že máte konečně ve všem jasno, tak na konci zjistíte, že je zase všechno jinak.
Určitě film doporučuju. Výkony herců byly skvělé, hudba taky. V závěru mi dokonce ukápla slza. Když budu mít možnost, podívám se na tento film ještě jednou.

17. července 2008
plakát filmu
Jak se točí Rozmarýny
Jak se točí Rozmarýny
90 %

Film jsem viděla poprvé teprve nedávno a moc se mi líbil. Film o tom jak se točí jiný film. Děj i veselá hudba byly skvělé a mohli jsme vidět, jak je těžké natáčet něco s dětmi.

16. července 2008
plakát filmu
Příště budeme chytřejší, staroušku!
Příště budeme chytřejší, staroušku!
80 %

Další český film, který musím pochválit. Hlavní slovo tu má poctivost, i když se vlastně nikdo poctivě nechová. Jen hudba se mi moc nelíbila. Připadala mi spíše nepříjemná. Ale jinak film určitě doporučuju.

16. července 2008
plakát filmu
Poslední samuraj
The Last Samurai
90 %

Skvěle

Tom Cruise jako poslední samuraj zahrál svou roli velice dobře. Perfektní byla hlavně hudba a vůbec celý děj. Konec byl dojemný. Film se mi prostě a jednoduše moc líbil.

13. července 2008
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
100 %

Johnny Depp hraje nějakou vážnější roli? Film byl opravdu napínavý, jako všechny filmy s Deppem, a místy i trochu děsivý. Ale jakmile Johnny ukázal jeden ze svých znechucených výrazů, musela jsem se alespoň pousmát. Ani konec mě nezklamal. Už jsem se bála, že skončí velkým happyendem.

13. července 2008