Willem Dafoe

Rodné jméno
William J. Dafoe
Místo narození
Appleton, Wisconsin, USA
Datum narození
22. července 1955 (Rak)
64 let (65. narozeniny slaví za 49 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2019
  •  Togo
  • Leonhard Seppala
  • plakát
2018
2017
2016
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1997
1996
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1986
  •  Četa
  • Sgt. Elias Grodin
  • plakát
1985
1984
1983
  •  Hlad
  • druhý mladík v telefonní budce
  • plakát
Scénář