Nicolas Cage

Rodné jméno
Nicholas Kim Coppola
Místo narození
Long Beach, California, USA
Datum narození
7. ledna 1964 (Kozoroh)
55 let (56. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2020
2018
2017
2016
2015
2014
2013
  •  Joe
  • Joe Ransom
  • plakát
2012
2011
2010
2009
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  Adaptace
  • Charlie Kaufman / Donald Kaufman
  • plakát
2001
2000
1999
  •  8mm
  • Tom Welles
  • plakát
1998
1997
1996
1995
1993
1992
1991
1990
1987
1986
1984
1983
1981