Brian Cox

Rodné jméno
Brian Denis Cox
Místo narození
Dundee, Skotsko, Velká Británie
Datum narození
1. června 1946 (Blíženci)
72 let (73. narozeniny slaví za 8 měsíců)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
  •  Red
  • Ivan Simanov
  • plakát
2009
2008
  •  Red
  • Avery Ludlow
  • plakát
2007
2006
2005
2004
2003
2002
  •  Kruh
  • Richard Morgan
  • plakát
2001
2000
  •  Mambo
  • Sidney McLoughlin
  • plakát
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1986
1971
Režie
2007
Scénář
2014
2009
2007
Kamera