30. 1. 2011

Snyder už našel Supermana

Zack Snyder už pomalu připravuje natáčení dalšího Supermana. Režisér 300 a Watchmenů sice není takový mistr manipulace s fanoušky jako producent Nolan, ale přesto se okolo toho "kdo bude hrát Suupermana" rozvířilo hned několik teorií. Tou hlavní bylo, že ze Supermana bude zamindrákovaný třicátník, který se bude potýkat se svými démony. To se asi tak úplně nevyplní, protože jméno představitele Muže z oceli už je venku. A třicet mu ještě nebylo.


Sedmadvacetiletého Henryho Cavilla známe hlavně ze seriálu Tudorovci, nejde tedy o žádnou velkou hvězdu. Ale to nevadí. Už jen proto, že velké S na hrudi mu zaručí slávu sama o sobě. Své schopnosti tak bude muset ještě dokázat. O roli Supermana se pokoušel už minule, ale těsně mu ji vyfoukl Routh. Teď měl štěstí. (Stejně tak se pokoušel o roli Batmana, ale Nolan tenkrát upřednostnil Balea.)
Někteří do poslední chvíle doufali, že se warneři udobří s Brandonem Routhem, který hrál Supermana v Singerově retru. Nakonec to skutečně nevyšlo, jak Routh ostatně tvrdil už velmi brzo po najmutí Snydera.
Sám Cavill vypadá tak trochu jako hezká tvářička z obalu Bravíčka, což ostatně zatím nijak nevyvrátil, ale proč bychom nevěřili volbě Snydera a Nolana? Ještě před Supermanem, který má přijít na konci roku 2012, ho uvidíme ve filmu Immortals, takže si budeme moct udělat obrázek o tom, jak se hodí do role superhrdiny, tak trochu předem.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!