5. 10. 2010

Supermana se chopí Snyder

Zack Snyder má slabší období. To už jsme si připomněli u nedávného opětovného neúspěchu jeho očekávané novinky. Hollywood je ale krásné místo, kde lidé bez problému dostanou druhou, třetí, nebo dokonce čtvrtou šanci na comeback (asi v 0,1% případů). Teď už to ale bude všechno nebo nic - jestli totiž Snyder (komerčně myšleno) zkazí i Supermana, bude to jistě jeho konec.


Ano, je to opravdu on, komu Christopher Nolan svěří otěže dlouho očekávaného restartu. Snyder má talent, umí točit levně a Nolan si je toho jistě vědom, proto zřejmě překonal nedůvěru, kterou teď pro producenty musí Snyder znamenat.
Samotný režisér potvrdil svou účast s obvyklým tvrzením: "Superman je můj velký hrdina, jsem jeho velký fanoušek." Od té doby, co se stal Slade uctívačem flitrujících upírů takřka přes noc, už těmhle řečem moc nedůvěřujme.
Podstatné je, že slíbil, že na muže z oceli se vrhne okamžitě po dokončení Sucker Punch (což je další projekt s pramalou šancí na úspěch). A také, jestli se konečně podaří Supermanův návrat. Ostatně, Singer měl taky výborné vizuální cítění a v Superman se vrací ho dal jasně najevo - a jak to dopadlo. Snad bude Zackův přístup přijatelný pro diváky, kritiky i producenty.

PS: Ačkoliv Brandon Routh sám nedávno řekl, že by si roli Supermana rád zase zahrál, Snyder o tom zapochyboval. Hlavní roli tedy berme jako neobsazenou.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!