9. 4. 2010

Nirvana možná ožije. Bude frontman Pattinson?

Robert Pattinson má, co budeme jeho fanynkám a oběma fanouškům nalhávat, ve světě filmové kritiky pověst asi jako pizza z mikrovlny v pařížském restaurantu. Ve filmu Nezapomeň na mě se nás snažil přesvědčit o opaku, ale špatně napsaná role mu zčásti podrazila nohy. Komerčně je ale Pattinson stále úspěšný, tak může dostat pokusů zaujmout, kolil jen chce.


Podle nejnovějších drbů (zdůrazňuji, že drbů) by mohl ztvárnit samotného Kurta Cobaina. Co by si o tom chudák rocker myslel, to si radši netroufejme odhadovat, ale Robieho fandy by to jistě potěšilo. Nemusel by nijak vypadnout ze svojí role emaře, co v depresích balí holky a smutně se dívá do kamery. Sice nemůžeme očekávat tvrdou drogovou jízdu a z Cobaina by se nejspíš stalo něco mezi uplakánkem a manekýnem, ale nikdy bychom neměli podceňovat, zvláště, když Pattinson nikdy skutečnou šanci dobře hrát nedostal. Záleží mnohem víc na režisérovi a scénáristovi, kteří snad nebudou točit film o světélkujícím upírovi převlečeném za zpěváka, ale o skupině samotné.

Že má vzniknout film o Nirvaně není nemožné. Pattinsonovo obsazení je ale opravdu jen fáma. Ostatně, oním zdrojem je The Sun. Berme to tedy spíš jen jako zajímavou myšlenku. Jak celou tu věc ohodnotil americký novinář: Fanouškům Nirvany je dnes třicet, jsou unuděni a z duše nenávidí Stmívání. Pokud by tedy vznikl takový film, jen těžko by byl určen pro milovníky této legendární kapely, ale spíš pro obdivovatele blyštivého Eda Cullena. Když už nic, alespoň budeme moc Pattinsona konečně úplně odepsat... Měl by film o Nirvaně vypadat takhle?

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!