10. 7. 2018

Idris Elba okusí rychlý a zběsilý spin-off

Spin-off Hobbs and Shaw dostal dvě nové herecké tváře. Kdo a koho ztvární?

hlavní obrázek

Natáčení velmi očekávaného spin-offu série Rychle a zběsile pojmenovaný Hobbs and Shaw se blíží. Konkrétně se kamery pustí letos na podzim. A tak logicky se nám poodhaluje pár nových informací. Tou nejzajímavější je bezpochyby herecké obsazení, a protože dva noví herci podepisují smlouvu, dejme si to pořádně do kupy.

Od samotného začátku počítáme samozřejmě s Dwaynem Johnsonem, který ztvárňuje Lukea Hobbse, a Jasonem Stathamem, který hraje Deckarda Shawa. Nově jsme se dozvěděli, že ve filmu poznáme také Deckardovu sestru, kterou nám představí herečka Vanessa Kirby. Ona ale není jedinou novou tváří.

Jak jste z článku a z fotky poznali, další známou osobností, která si v akčním spin-offu zahraje, je Idris Elba. Herec známý převážně pro svou roli Heimdalla z filmů od Marvelu si střihne záporáka a ne ledajakého – bude mezinárodní terorista. Všechno obsazení je velmi sympatické, což způsobuje, že na film se ještě více těšíme! A vy?

Česká premiéra je zatím 1. 8. 2019 a režije se ujme David Leitch.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
cale
hodně dávno
Vypada to skvěle. Těším se.