avatar uživatele

MonasMonýtas

Jméno
Věk
30 let — narozeniny slaví za 90 dní (Lev)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Twilight sága: Zatmění
The Twilight Saga: Eclipse
80 %

Super

Takže dle mého názory je třetí díl nejlepší a myslím ,že tím to také zkončí.Já jsem holka,takže jsem ty knížky četla několikrát,vím celou zápletku,vim o co se jedná. Zatmění bylo na co jsem se nejvíc těšila v knížce se mi bojové scény nelíbí ale režisér( ne režisérka) se na nich opravdu vyřádil. Myslim, že kdybych viděla jen film tak se mi to nelíbí vůbec jenže já jsem ty knížky četla,a tak jsem si nějaký určitý věci,co by tam měli být představovala a taky tam BYLI. Film má skvělou grafiku opravdu výbornou hudbu. Herecký výkony jsou, ale nejslabší z celého filmu. Robert a Kirsten by měli projít nějakým kurzem líbání což jsme se přesvědčili již v prvním díle. Herce už ale nejde změnit nebylo by to k ničemu. Někteří lidi (holky) je hold milujou¨,a proto hádám že film oskara nedostana ale spoustu cen ANO. Zaslouží si je každý kdo v tom filmu nehraje.

4. července 2010
plakát filmu
Pevné pouto
The Lovely Bones
90 %

The lovely bones

U tohole filmu se podle mě nedá moc vytknout akorát se mi nelíbí Rachel Weisz jako matka Susie Salmon nevytváří ten správný dojem matky a obzlášt matky,které umřela dcera krutou vraždou. Pro film se skvěle hodila Saoirse Ronan jako hlavní hrdinka má skvělý obličej a jak se tam říká,že zrovna rodina Salmonova přitahuje potíže (zlo) tak její obličej by asi doopravdy nějakýho pedofila přitáhnout mohl , ale nikomu to nepřeju. Peterovi Jacksonovi se podařilo dokonale napodobit atmosféru. Líbili se mi kulisy,to místo je jako z knihy. Jsem stračlivě ráda, že kniha byla sfilmována a ještě tak dobře.

4. července 2010
plakát filmu
40 %

Je to americkej dojáček

Tenhle film je doslova hovadina. Potřeboval by nový spracování, jiný herce hlavně jiný hadry, Nápad je to dobrej, ale vytvořenej v nesprváný čas

4. července 2010