avatar uživatele

Jan.Zibner

Jméno
Honzajs000
Věk
31 let
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Chůva v akci
The Spy Next Door
80 %

Chůva v akci

Chůva v akci měla být další akční komedie Jackieho Chana. Místy ale působila křečovitě a v řadě případů přitažená za vlasy. Nicméně vtipné to bylo. Trocha lásky a dojmů taky a samozřejmě nechybělo Jackieho bojové umění.

30. srpna 2011
plakát filmu
Doktor od jezera hrochů
Doktor od jezera hrochů
100 %

Fajn komedie

Nevím co dodat, jedná se o bezvadnou komedii Zdeňka Trošky. Většina lidí je zvyklá na poněkud "ukřičenější" podání Zdeňka Trošky, ale už i Nejkrásnější hádanka od tohoto režiséra ukázala, že tomu vždy tak není. Když to shrneme, jedná se o fajn podívanou i pro ty, co Z. Trošku nemusí.

23. září 2010
plakát filmu
Push
Push
20 %

PUSH = zklamání

Bohužel musím souhlasit s předchozími názory. Opravdu se jedná jen o napodobení filmu NEXT s Nicholasem Cagem. Podle mě je to ale spojení dvou filmů, a to NEXT (=vidění do budoucnosti) a filmu JUMPER (=divize, která se snaží zničit nebo využít lidi se zvláštními schopnostmi). Popravdě mě tento film hodně zklamal, neboť jsem od něj čekal víc.

25. srpna 2009

Akční film

Tento film byl dle mých očekávání dobrý, jak výkony herců, námět, tak i zajímavá zápletka. Keanu Reeves podal super výkon. Moc se těším na další díl.

24. srpna 2009
plakát filmu
Vy nám taky, šéfe!
Vy nám taky, séfe!
100 %

Česká komedie

Film se mi moc líbil, zajímavý námět, zpracování, slušné herecké výkony a zajímavý konec. Co dodat - česká komedie jak má být.

18. srpna 2009
plakát filmu
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
100 %

3D pecka

Doba ledová předčila má očekávání. Podle mě jí taky dost pomohlo zpracování ve 3D formátu. Film byl bohatý na super hlášky, ale i na zábavné scénky, u kterých se většina lidí dost pobavila. Fajn námět, zápletka i zpracování a konečně dali taky SCRATTOVI holku, na kterou sem čekal už od minulého dílu. Nejlepší ze 3 dílů

18. srpna 2009
plakát filmu
Agent WC40
Spy Hard
90 %

Agent WC 40

Supr parodie na komedie. Leslie Nielsen opět nezklamal. U filmu sem se pobavil. Je bohatý jak na hlášky, tak i na vtipné scénky. Leslie je porstě THE BEST.

18. srpna 2009
plakát filmu
80 %

Anim. film

Mě se tento film moc líbil, ale moc hlášek, ani vtipných scén tam moc nebylo. I přesto se film docela povedl, ale mohl by být lepší.

18. srpna 2009

PC game

Tento film mě velmi zaujal, Jackie Chan je prostě nejlepší a ani teď nezklamal. Moc se mi líbil námět, zpracování i zajímav konec. Super film

18. srpna 2009