avatar uživatele

Ver

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Twilight sága: Nový měsíc
The Twilight Saga: New Moon
10 %

New Monn jsem viděla cca před 14 dny a vůbec toho nelituju. Tedy, nelituju toho, že jsem to viděla jako jedna z posledních. Je to totiž neuvěřitelná slátanina naprosto o ničem.
Docela obdivuju tvůrce filmu. Dokázali totiž děj sepsaný v jedné větě: ,,Belle zdrhne Edward, Jacob se snaží sbalit Bellu, taky je tu rudovlasá upírka snažící se vysát Belle krev a nakonci se Edward málem zabíl, následně zachráněn Bellou." dostat do 130min filmu. Docela záhul, co ?
Ještě bych ráda podotkla, že tenhle díl byl určitě horší než Stmívání, na to se dalo aspoň trochu koukat.
Ale dávám 10% za Kristen Stewart, ta dokáže i v blbosti jako je NM diváka nadchnout svým hereckým talentem.

6. července 2010
plakát filmu
Proroctví
Knowing
90 %

Půlnoc.. Tma.. Zima.. Ticho a já jsem se dívala na tenhle film. Byla jsem příjemně překvapena, protože mě zase jednou, po těch trapných hororech, naskočila husí kůže. Myslím, že kdyby to nebylo natočeno jako katastrofický, ale jako hororový film, byl by docela vítaný a hlavně lepší. Co se týče hereckých výkonů, nejsem zase tak moc zklamaná. Dávám 90%, za tu příjemnou atmosféru.

1. ledna 2010
plakát filmu
Temný rytíř
The Dark Knight
90 %

Nemyslím si, že by tenhle film musel patřit mezi filmové jedničky, ale mám ho ráda. Dobře se na něj dívá, ale jak už tu někdo psal, připadá mi zdlouhavý. Ale nemohla jsem si ho nechat ujít kvůli Heatovi.. Dávám 90%, kvůli příšernému a zbytečnému prodlužování filmu..

31. července 2009
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
100 %

Jednička mi přišla mnohem lepší než dvojka, sice ve 2 byly lepší efekty, ale v tohmle díle byl mnohem hezčí příběh.. Ani bych neměnila obsazení herců.. Určitě a bez výčitek dávám stovku ;)

31. července 2009
plakát filmu
Kruh 2
Ring 2
100 %

Bez nějakých výčitek svědomí můžu napsat, že se mi dvojka líbila o 100% víc než jednička. Děj byl sice trochu slabší, ale zato bylo více hororvých scén x)

2. července 2009