avatar uživatele

Dorysa

Jméno
Šárka
Věk
Bydliště
Praha
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
60 %

Hot pink!

Sice už to není takové, jaké jsou ostatní filmy. Asi je to tím, že postrádá hlavní hvězdu a to samozřejmě Reese Whiterspoon, ale zase je to o něco zajímavější a také trochu nápaditější než dřívě. V celku napínavý pobyt, který prožívají 2 sestry na nové škole mě připoutal k židli a nedovolil odejít, dokud neběžely závěrečné titulky. Je to možná z trochu jiného sousta, než byly předešlé filmy o blondýnce, ale není nejhorší...takový lepší průměr.

27. září 2010
plakát filmu
Hannah Montana
Hannah Montana: The Movie
20 %

No, tak.....

Na tento film mě dostala kámoška s tím, že na tom byla už 3x a že je to úžasný. Ale mě film doslova neupoutal už od samého začátku, Hannah Montanu opravdu nemusím, ve filmu mě připadala nafoukanější než kdy předtím, Lily a Oliver (nebo jak se ti její kamarádi jmenují) tam hráli úplné "štěky" a ....jediné, co mě na filmu bavilo, byly celkem dobré písničky a to je opravdu vše. Od filmu jsem nic moc neočekávala a také mi nic moc nepřinesl.

23. ledna 2010
plakát filmu
Madagascar Penguins in: A Christmas Caper, The
Madagascar Penguins in: A Christmas Caper, The
100 %

Senzační podívaná

Tak tenhle minifilm je úplně bestovej. Je sice hodně krátký, ale je tam hodně vtipů, překvapení a hlavní je to, že je tam hodně akčních záběrů. Tučňáci jsou prostě nejlepší v jakémkoli filmu Madagscaru. Nikdy nezklamou a vždy zaručeně pobaví!!

16. ledna 2010
plakát filmu
70 %

Hmm....

Celkem zábavná teenagerovská komedie, která stojí za zhlédnutí. Ve filmu jsou vtipné okamžiky, nenudíte se, ale přeci jenom je to trochu přehnané. Sice to nemá daleko ke slaďáku, ale i tak se na to dá celkem v pohodě koukat.

15. ledna 2010
plakát filmu
Ať žijí rytíři
Ať žijí rytíři
100 %

Skvělý....

Tak na tenhle film jsme šli se školou a já jsem si tak v duchu říkala: "Ach jo, to bude ztráta času, další českej propadák", ale jakmile jsem vkročila do kinosálu a film začal, zcela jsem změnila názor. Film je plný vtipných hlášek, je určen pro celou rodinu má v sobě to kouzlo, který každý film musí mít, aby diváka upoutal a je v něm výborné herecké obsazení. Tento film mě prostě nadchnul a moc ráda jej znova zhlédnu. VŘELE DOPORUČUJI!!!

15. ledna 2010
plakát filmu
Pan božský
Perfect Man, The
10 %

Úlet...

Je to další tuctová komedie s dějem, který nemá ani hlavu ani patu. Při sledování tohoto fimu jsem opravdu chvílemi málem usnula. Děj je naprosto rozházený, bez vtipných hlášek a filmu chybí základní pointa, na kterou by se postavil. Musím říct, že velice lituji toho ztraceného času sledováním něčeho, čemu se snad ani nedá říkat film a ode mě má takové hodnocení, které si zaslouží.(Těch 10 % dávám pouze za snahu)

12. ledna 2010