avatar uživatele

tomes728

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
StreetDance 3D
StreetDance 3D
80 %

Skvělý film s výborným podáním skupin Flawless a Diversity. Výborné taneční kreace a idividuální tanec. Škoda jen, že nemá až tak pestrý děj jako napříkal v Let's dance, jinak moc pěkný film.

28. dubna 2011
plakát filmu
70 %

Film se zajímavými efekty a skvěle propracovaný, až na režiséra, který nemá naprosto pojem o dějinách. Film by se měl propracovat v detailech, jako například to, že mamuti táhli balvany s vozíky na pyramidy! Jinak opravdu zábavný film.

28. dubna 2011
plakát filmu
90 %

Velice zajímavý film i v podání dvou zpěváků - Chrise Browna a T.I. Celkem i dějově promyšlený, až na jednu věc, kterou bych upravil. A to jak jsou ti dva herci obklíčeni policajty a nechtějí dál bojovat, mimo to vyjdou ven a střílejí proti desítkám policajtům, přičemž Chrisu Brownovi to dalo zabrat aby utekl a pak to takhle snadno vzdal. Jinak opravdu napínavá a skvělá podívaná.

26. dubna 2011
plakát filmu
127 hodin
127 Hours
50 %

Film nebyl až tak fascinující a dobrodružný jak jsem čekal, myslel jsem, že bude více horolezectví a adrenalinu, ale poté co hlavní hrdina spal a uvízl, mě film celkem přestal bavit. Navíc film je velice podobný filmu Otevřené moře, jen zde hlavní postava přežije, ale celý film je dějově skoro stejný. Jinak se mi na filmu líbily psychické a psychologické stavy hl. hrdiny.

26. dubna 2011