avatar uživatele

Draven

Jméno
Tomáš
Věk
33 let (Rak)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

Výborný Film

John se zase jednou pořádně ukázal akční scény nemají chybu. Stylové zpomalovačky v kombinaci se stříkanci krve a k tomu digitální holubice, šípy a plno ohňů(někdy možná až moc digitálních, ale přece jenom narenderovat plápolajcí oheň je dost velká fuška). Ale celému filmu vévodí závěrečná bitva a filmy jako Trója se můžou krčit v koutě a tiše závidět. Pokuď tento film chcete vidět doporučuju si sehnat 2 dílnou skoro 5 hodinovou verzi. Sestříhanou verzi sem neviděl, ale tušim že to narozdíl od té 5 hodinové verze bude jen slabej odvárek, takže pokuď máte rádi historické filmy a bitvy určitě se na to koukněte.
PS:Docela by mě zajímalo kolik litrů uměle krve spotřebovali.:D

6. července 2009
plakát filmu
Max Payne
Max Payne
100 %

Mě se to taky líbilo někomu se to sice líbit nemusí, ale já a kámoš sme z filmu teda nadčení. Možná by tam mohlo být víc akce a Mona by mohla dostat víc prostoru a taky trochu víc toho Bullet-timu by neuškodilo:)Jo a skvělej soundtrack na Maxe jako ušitej.

2. listopadu 2008
plakát filmu
Street Kings
Street Kings
100 %

Králové Ulic

Tenhle film se mi hodně líbil Keanu se chová jako největší drsňák pod sluncem a rád láme kosti asi proto mi to trochu připomínalo Zběsilý Útěk občas se vyskytne i nějaká povedená hláška a tak to má být pro mě jasných 100%
PS:Keanovo mustang je skvělej.

12. května 2008
plakát filmu
3:10 Vlak do Yumy
3:10 to Yuma
90 %

Westerny moc nemusim ale náhodou jsem narazil na ukázky na tento film a zaujaly mě tak sem se na něj kouknul a musim říct že to je skvělý film nenudíte se u něj a užíváte si ho ke konci sem se trochu zamotal v ději ale pak se rozjela krásná střílečka a útěk po střechách domu navíc mám Balea rád už od Equilibria takže pro mě krásných 90%.

24. února 2008
plakát filmu
Vetřelci vs. Predátor 2
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
100 %

Mě se AvP 2 hodně líbila jednička docela nudná ale dvojká pořádná akce starý dobrý zvuky z predátora 1 a ještě k tomu skvělě udělaný Predalien někomu se to nemusí líbit ale pro mě je to zasloužených 100%

5. ledna 2008
plakát filmu
Venom
Venom
80 %

Docela dobrý

Moc sem od tohohle filmu nečekal ale, nakonec se z toho vyklubal docela dobrej horor hlavně byly zajímavé způsoby jak je zabíjel.

5. listopadu 2007
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
100 %

Bombastická podívaná!

Tenhle film jsem viděl už několikrát a můžu se na něj dívat pořád ty hlášky nemaj vážně chybu a navíc se mi dvojká zdá mnohem lepší než jednička a ten novej druh krys(svině chlupatý:-D)prostě nářez.

5. října 2007
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
70 %

Nic moc

Myslel sem že 3 bude stejně dobrá jako 1 a 2 jenže bohužel to nebyl žádnej zázrak něco tam vtipnýho bylo to teda jo ale ne tak jako v předchozích dílech u 4 se snad polepší.

5. října 2007
plakát filmu
Rychle a zběsile 2
2 Fast 2 Furious
100 %

Dobrý

1. a 2. díl sou fakt boží třetí už neni tak dobrý ale koukat se na ní dá pro mě sou teda 100% protože Paul Walker je můj oblíbenec a mám rád auta.PS:Neví někdo kde by se dalo sehnat DVD s timhle dílem za slušnou cenu?

5. října 2007