avatar uživatele

redmam

Jméno
jani
Věk
117 let
Bydliště
BN
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
20 %

????????????????????,

Nuda, nuda, nuda!!!!!! musím se přiznat, že jsem u toho usnula!!!!! Ten film má jednu výhodu, nebo spíš záchranu!!!! Na Clooneyho se dá aspoň koukat, když už nic jinýho!!!

26. července 2007
plakát filmu
RRRrrrr!!!
RRRrrrr!!!
20 %

No, tak co dodat!! někdy si říkám jak někdo může takovou kravinu vymyslet. Na druhou stranu to docela obdivuju, je vidět že lidská představivost a plbost nezná mezí!!!

24. července 2007
plakát filmu
Honza málem králem
Honza málem králem
10 %

Honza, jako pohádka mě teda moc nedostala, ale vidět Korna jako herce je poměrně zajímavý ale je to snad ještě horší než celý děj pohádky!

24. července 2007
plakát filmu
Hříšný tanec 2: Noci v Havaně
Dirty Dancing: Havana Nights
50 %

Kopča

Ubohá kopie jedničky, ale vpodstatě se na to dá koukat, protože tyhle slaďáky jsou na jedno brdo!!!!
Dvojce totožná, děj skoro taky, tak ani nevím co k tomu mám dál říct!!!!!

24. července 2007
plakát filmu
100 %

Úžasné

Tento animovaný film, mě velice překvapil!! Něco tak vzrušujícího už jsem dlouho neviděla(že už jsem toho viděla hodně). Obsazení je geniální a herecké výkony jsou prostě zdrcující! Nejvíce mě zaujala zápletka. Do detailu promyšlený děj mě opravdu dostal. Akorát nechápu, že herci z tohoto úžasného trháku možná až kultovního filmu, nebyli nominováni na Oskara, hambaaaa!!! Veverka by si to určitě zasloužila, zajímalo by mě kdo jí dělal make-up!!! Úplně ji obdivuji, nevím a moc o tom přemýšlím zda měla na ty kaskadérské kousky dubléra????!!! Ovšem i ostatní herci jsou fantastičtí!!! tak, snad jsem v limitu a nebude to nikoho urážet, že!!!!!!!???????

23. července 2007