avatar uživatele

Largo

Jméno
Pavla
Věk
38 let — narozeniny slaví za 79 dní (Střelec)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Mistři hazardu
Dukes Of Hazzard, The
80 %

Dobrá sranda. Vcelku jsem se pobavila. Děj sice dost primitivní, ale všechno kolem prča. DOporucuju všem nenáročným pohodářům:))

18. května 2008
plakát filmu
Ostrov
The Island
100 %

Opravdicky se mi to moc líbilo. Myšlenka si mě hned získala. Použít klony na náhradní díly... Až mi z toho běhal mráz po zádech. Hlavní hrdinové mi byli dost sympatičtí, což pro mě nebývá pravidlem... Děj utíkal, hudba dobrá... jsem maximálně spokojená. Mám radost, že jsem se na to dívala, i když jsem z počátku byla na vážkách...

17. května 2008
plakát filmu
Shrek Třetí
Shrek the Third
70 %

Na první dva díly to rozhodně nedosahuje, ale dalo se. Občas jsem se pobavila a občas jsem měla chuť to vypnout. Vtipných hlášek tam pár bylo, ale děj mě nějak neuchvátil. Nic moc. Doufám, že čtyřku si už odpustí:(

27. dubna 2008
plakát filmu
Flubber
Flubber
50 %

Nějak zvlášť mě to neuchvátilo. Nevyčnívající komedie. Zelená věcička byla sice suber skákavá, ale film to mezi ty zdařilé nevystřelilo. Čestný průměr....

26. dubna 2008
plakát filmu
100 %

Tak mě si tenhle film získal na celé čáře. Nádherná pohádka s happyendem, který v takovém příběhu nesmí nikdy chybět. Dokonce jsem byla Stardustem natolik chycena, že jsem se na to podívala dvakrát za sebou:)) Takže můžu milovníkům pohádek, upřímné lásky a Roberta de Nira vřele doporučit.... PS: de Niro neměl chybu:)

26. dubna 2008
plakát filmu
80 %

Prostě velmi dobrý film. Námět neotřelý a rozhodně se na to dalo koukat po celou dobu. Moc a moc jsem se nasmála, ale bylo mi hlavní hrdinky docela líto. Těžko si představit, že se zadrhnete a od té doby žijete jen jeden den, který si druhý den nepamatujete, a tak pořád dokola. Ale rozhodně nelituji, že jsem se dívala......

20. dubna 2008
plakát filmu
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Miss Congeniality: Armed and Fabulous
20 %

Byla to blbost. U jedničky jsem se dost dobře bavila, přišlo mi to docela i originální, ale dvojka je jen zabití času. Ještě drsnější jedině pocit znechucení.

26. března 2008
plakát filmu
Válka světů
War of the Worlds
80 %

Nejsem jsi jistá jak moc se mi tenhle snímek líbil. Ale moc mě potěšilo, že se film obešel bez neprůstřelných, nezničitelných a nesmrtelných hrdinů, kteří jako jediní přijdou na to, jak ty ošklivé návštěvníky z vesmíru zničit. Taky se mi zalíbila myšlenka, že vetřelce zahubila naše matička Země bez toho, aby potřebovala pomoci od nás všeumějících lidiček. No teď jsem úplně zapomněla co se mi vlastně nelíbilo... mno určitě by se něco našlo, ale momentálně si to nevybavuji:) Takže kladné pocity převážily ty záporné, proto musí říct. že se mi vlastně film líbíl;) Poněkud mě z mrazilo z té naprosté bezmoci lidí. Nemohla jsem si nevzpomenout na film Den nezávislosti. A musím říct, že ten s těmi všeumějícími a nesmrtelnými hrdiny působlil o hodně moc optimističtěji:)

16. března 2008
plakát filmu
Malé ženy
Little Women
70 %

Není to nic moc napínavého ani vyjimečného. Přesto jsem se na to ráda podívala, i když jednou to asi stačilo. Občas mě to docela nudilo, některé herecké výkony byly tak trochu uspávací:)

28. ledna 2008
plakát filmu
Nevěrná
Unfaithful
70 %

Na to, že jsem čekala hovadinu, jsem byla dokonce překvapená. Děj mi docela ubíhal, moc pěkný zvrat a herci se i snažili:) Překvapivě se mi líbil konec. Přesto, mohlo to být i napínavější a ještě temnější:)

28. ledna 2008
plakát filmu
Emma
Emma
80 %

Moc pěkný film na nedělní odpoledne. Ovšem je pravda, že jsem mu nevěnovala tak úpně celou pozornost. Dost mě tu otravovala hlavní hrdinka strkáním svého nosu do cizích milostných záležitostí:)) Leč to byla podstata filmu, tak jsem to miusela překousnout;) Jinak je to moc příjemný filmík....

28. ledna 2008
plakát filmu
40 %

No moc se mi to nelíbilo. Přišlo mi to nudné a zdlouhavé. Občas jsem se zasmála, ale to je příliš málo. Čekala jsem mnohem víc

22. ledna 2008
plakát filmu
Tajemná řeka
Mystic River
100 %

Úžasný film s ještě úžasnějšími hereckými výkony. Hlavním lákadlem se pro mě stali Sean Penn a Tim Robibins a vyplatilo se. Sice dávám přednost spíš lehčím filmům, ale v tomto případě jsem si film užila až do závěrečných titulků.

29. prosince 2007
plakát filmu
Dvanáct do tuctu
Cheaper By The Dozen
70 %

Obyčejný film o neobyčejném počtu potomků. Není to sice nic spřevratného, ale docela jsem se i pobavila a to je pro mě důvod se dívat. Ale nemyslím si, že bych někdy cítila potřebu vidět to znovu.

29. prosince 2007
plakát filmu
Dannyho parťáci 2
Ocean´s Twelve
30 %

Očekávala jsem, že se tady budu bavit aspoň přibližně jako u prvního dílu. Opak byl pravdou. Nedokázala jsem ani udržet pozornost. Oči se mi samovolně zavíraly, až jsem to vzdala a šla radši do postele. Prostě jedním slovem uspávačka.

25. listopadu 2007
plakát filmu
Doblba!
Doblba!
10 %

No popravdě mi to ani moc jako komedie nepřipadalo. Nebo, což je možná pravděpodobnější, nejsem zrovna milovník podobného "humoru". Jediné, čemu jsem se opravdu dobře zasmála, byla aféra s králíkem. Jinak mi to přišlo dost mizerné. České komedie mám ráda, ale tohle mi zkazilo večer

16. listopadu 2007
plakát filmu
70 %

Moc mě to za srdce nechytlo. Tři a půl hodiny se mi zdálo jako zbytečně dlouhá doba. Alexandr se svými dobyvatelskými chutěmi mi byl dost nesympatický. A blonďatá hříva Farrella mu sympatie nepřidala. Přesto - výprava byla strhující, herecké výkony mě uspokojující a dokonce jsem překonala asi tři návaly touhy zaklapnout výčka a dokoukala se až do zavěrečných titulků. A to si už zaslouží pár procent navíc:))

28. října 2007
plakát filmu
Happy Feet
Happy Feet
70 %

Sice se mi to líbilo, ale přece jsem tam hodně postrádala humor, hlášky apod. A to jsem tam opravdu očekávala. Příběh sice byl zajímavý, ale moc jsem se nenasmála. Hezký film na volné odpoledne. Ale na Oskara? Tím si nejsem tak jistá...

21. října 2007
plakát filmu
Jeho fotr, to je lotr!
Meet The Fockers
100 %

Tak jsem se slušně pobavila:) Šílení rodiče, šílená zvířátka a spousta šíleně situací. Mě si to získalo. Těším se, až to uvidím zas a doufám, že brzy:)

21. října 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
60 %

Tak ještě před pěti lety bych z toho byla nadšená, ale bohužel mám pocit, že na tenhle druh filmů jsem už ve svých jedenadvaceti letech stará:) přesto jsem se občas dobře zasmála a i když mi děj přišel opravdu pro hluboce náctileté, pobavila jsem se a nostalgicky zavzpomínala....:))

7. října 2007

Pro mě to nebyl nějak zvlášť dobrý požitek. Připadalo mi to jako dost hloupý film. Herci nějak omračující, děj nudný, bitvy "jakbysmet". Ani jsem to moc nepochopila. Asi to bude tím, že jsem neuržela jakýkoli zájem o film.

6. října 2007
plakát filmu
Fotr je lotr
Meet the Parents
80 %

Ze začátku jsem se docela nudila, ale když se to trošku rozjelo, byla to docela sranda. Některé scény mě řádně rozchechtaly:) Konec dobrý, všechno dobré. Těším se až zkouknu pokračování:))

6. října 2007
plakát filmu
Riddick: Kronika temna
The Chronicles Of Riddick
30 %

Tenhle film si mě rozhodně nezískal. Jediný člověk může zachránit celý vesmír? Tak to mě poslední dobou přímo zdvihá ze židle. Jednička mi sice také nepřirostla k srdci, ale proti dvojce je mu mnohem blíž. Nejkladněji hodnotím Vina Diesela, který je jako akční hrdina pefektní. Snad jen kvůli němu dávám...

6. října 2007
plakát filmu
Mizerové 2
Bad Boys 2
100 %

Úžasný film. Myslela jsem si, že to bude další americká blbost ale to, co se mému pohledu naskytlo, mě úpně šokovalo. V dobrém slova smyslu:) Akce ďábelská, hlášky perfektní, výkony super... Těm, co se chtějí pobavit, podívat na spoustu výbuchů, přestřelek a ještě si k tomu poslechnout dobré hlášky, doporučuji:))

30. září 2007
plakát filmu
Charlieho andílci: Na plný pecky
Charlie's Angels: Full Throttle
60 %

Pro mě je to jednoznačné zklamání. akce ne tak nápaditá jako v prvním díle, děj se taky moc nevytáhl a hudba, která mě v jedničce naprosto dostala, vystřídalo vykrádání z jiných filmů. Taky mi tam dost citelně chyběl Bill Murray. Ale i přesto dodívala jsem se až do závěrečných titulků, takže se mi na tom muselo i něco líbit:)

24. září 2007