avatar uživatele

Echo888

Jméno
ECHO88
Věk
34 let — narozeniny slaví za 101 dní (Lev)
Bydliště
Na Kysuciach
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Daredevil
Daredevil
100 %

!!!

Keď som tento film videl prvý krát v TV bol som taký unesený ze som ho pozeral na jeden dych a preklínal všetky reklamy ktoré ho rušili. Tak toto nie a zohnal som si ho. Odteraz je u mňa na čestnom mieste. JE TO SKRÁTKA JEDEN Z TÝCH NAJLEPŠÍCH KOMIKSOVÝCH FILMOV AKÉ SOM KEDY VIDEL ! VAU !

23. srpna 2007
plakát filmu
Noc v muzeu
Night at the Museum
80 %

Zasa dobrá vec

Máme tu príjemnú rodinnú komédiu zo skvelým príbehom, hercami, a fajn efektami. Konečne niečo nenútené ale zato zaujímavé. Radosť pozerať aj viac krát. Odporúčam!

6. srpna 2007
plakát filmu
Batman začíná
Batman Begins
100 %

POTLESK

Skvelé. Tvorcovia posunuli latku vysoko na hor. Tento film by sa dal oznacit za celkovo50 na 50 realisticky vznik hrdinu GothemCITY. Ohuréný musím dat aspon 100 % ked sa uz viac neda.

5. srpna 2007
plakát filmu
80 %

NO FAJN

Podľa mňa je tento film v skutku vtipný a dosť poučný. Podľa môjho názoru presne hodnotí a poukazuje na správanie mužou k ženám a naopak. Nenútený a vcelku pravdivý (na pár detailov ) ale myslím že tých 80 si určite zaslúži

5. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
50 %

SKLAMANIE

Bol som veľmi zvedavýa netrpezlivý, čo sa týka 5. filmu. Som velký fanúšik a prečítal som skoro všetky knihy(čakám na 7.) Tí ktorí knihu čítali súhlasia so mnou že dejovo bol film len "veľmi slabý čajíček". Z velkého čarodejníckeho súboja na konci, na ktorý som sa tešil, bola len malá,skoro priateľská, roztržka. Za pár + mozem považovat dobrý výber nových hercov ktorý zapadli jak ... (vsak viete). A celkom slušné efekty. Rád by som dal aspoň 70 % no s ľútosťou ale čistým svedomím dávam 50.

4. srpna 2007
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

Vynikajúce!!!!!!!!

Tak vtipný, fojemný a perfektne herecky obsadený film, si naozaj zaslúži veľký obdiv. Ja osobne som ho videl nespočetne krát a zakaždým tam nájdem mnoho VELKÝCH myšlienok. A možem ho pozerať znova a znova a znova a....

29. května 2007