avatar uživatele

Marek87

Jméno
Věk
36 let — narozeniny slaví za 184 dní (Váhy)
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Faunův labyrint
Laberinto del Fauno, El
90 %

parádička

Tak tento film na naozaj dostal. Velmi dobrý "rozprávkový" dej, a skvelé vizuálne efekty, hlavne zranenia boli dobré podané. Ked si ten otčim zašíval tie rozrezané ústa, tak som normálne zrak odvracal. No a to pri filmoch vydržím vela. Ešte sa mi páčilo to monštrum s tými očami na rukáchy bolo tiež originálne. Film sa mi velmi páčil a určite si ho ešte minimálne raz pozriem

25. února 2008
plakát filmu
Tajemné okno
Secret Window
90 %

Skvelý film

Naozaj skvelý film, síce trošku jednoduchší dej, ale s dobrým zvratom. Celý film si drží taku tajomnú atmosféru. No a všimol som si tam aj jednu chybičku:
Keď príde domov s tým klobúkom toho chlapíka, tak ten klobúk hodí na telefón. Môžte si všimnúť, že klobúk je zhora stlačený, ale pri dalšom zábere je už normálne oblý.

14. ledna 2008
plakát filmu
Muž v ohni
Man on Fire
90 %

SUPER

Podla mna jeden z najlepších Denzelových filmov.. Je to o aktuálnych veciach, má to dej, trochu humoru ( hodina hrania na klavír) a dobre urobené prestrelky. Len mohli viac objasniť Creasyho minulosť.

11. ledna 2008
plakát filmu
Ďábelská hra
Jawbreaker
80 %

celkom fajn

Mne osobne sa tento film páčil. Celkom zaujimavý dej, aj niektoré hlášky stáli za to a páčila sa mi Rebecca Gayheart :P... takže -

3. ledna 2008
plakát filmu
Mladé pušky
Young Guns
100 %

parááda

Tento film som si pustil večer ako odreagovanie po dlhom dni. Vôbec som o tom filme nepočul, ani som nevedel o čom je, len som vedel že to je western. Spočiatku to bola celkom nuda, ale ked sa to rozbehlo, tak to bola jedna velká paráááda. Naozaj skvelý film o legende divokého západu.

2. ledna 2008
plakát filmu
Spider-Man 3
Spider-Man 3
90 %

Velmi podarený film- Skvelé akčné scény, celkom slušný dej, len mohli vysvetliť pôvod toho parazita, mne osobne to že "len to spadlo z oblohy" nestačilo, ale inak fakt podarený film.

27. prosince 2007
plakát filmu
90 %

Dobrý western

Tento film som si pozrel až po dlhej dobe čo mi ležal vedla DVDčka, no a musím povedať že lutujem že som si ho nepozrel už prvý deň čo som ho priniesol. Celkovo sa mi velmi páčil, má skvelú hudbu a aj dej ušiel. Síce je o tom, že sa dvaja chapíci chystajú pomstiť kamarátov ( a psa ) , ale mne sa to naozal páčilo, bolo to pekne natočené a záverečná prestrelka bola fantastická.

25. prosince 2007
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

ASI NAJ FILM

Tento film ma fakt že dostal. Pri tomto filme som sa smial a plakal to sa mi ešte pri žiadnom filme nestalo. Toto je ten najlepší film, aký som doteraz videl, a asi dlho nenatočia film, ktorý ho dokáže prekonať.

20. prosince 2007
plakát filmu
Noc v Roxbury
Night at the Roxbury
90 %

SCORE

Tak pri tomto filme som sa naozaj dobre nasmial už od začiatku. Hlášky boli parádne a pri niektorých scénach som sa doslova šúlal v kresle. Dlho som nevidel tak dobrú komédiu.

16. prosince 2007
plakát filmu
90 %

SupeR

Tento film sa mi naozaj lúbil, sice som od neho moc nečakal, ale už pri úvodnej scéne s tým vrtuľníkom som si hovoril, že to nemusí byť až také zlé a mal som pravdu: Dej bol dobrý, aj ked nie moc originálny, akčné scény nemali chybu, "záporáka" hral skvelý herec a stále som bol v takej neistote ako to dopadne a to mám pri filmoch velmi rád. A ked ukázali Swaggerovho haffana, tak som si hned myslel že ho niekto zabije, alebo mu nejak inak ublíži, skrátka som to nejako vytušil z toho, ako ukazovali ako je ten pes inteligentný a pán ho má rád.

13. prosince 2007
plakát filmu
Baraka
Baraka
100 %

genialne

Tento film som prvý krát videl úplnou náhodou v televizií, nevedel som čo to je, ale velmi sa mi to zapáčilo. Dopozeral som to do konca a až potom som si zistil čo to je.. lebo počas celej doby som sa nevedel od toho odtrhnuť a chcel som to dopozerať...

13. prosince 2007
plakát filmu
100 %

skrátka paráda

Tento film by som vedel sledovať každý deň. Velmi sa mi páči a A. Hopkins tam nemá chybu. No a jeden z NAj plusov filmu je hudba ta parádne dotvára atmosféru.

13. prosince 2007
plakát filmu
28 týdnů poté
28 Weeks Later
90 %

PARADA

No mne osobne sa film veľmi páčil. Už len kôli tomu, že tak isto ako jednotka, je to teoreticky úplne reálne, lebo tam ide o vírus, ktorý nakazí ludí a nieje to ako v iných zombie filmoch o oživlých mrtvolách. A nerobia tam z hlavných hrdinov "gerojov". No a určite bude 3jka a tešíím sa na nu !

21. listopadu 2007
plakát filmu
Poslední legie
Last Legion, The
90 %

SUPER

Podarený film, ktorý sa natáčal na slovensku. Celkom pekné bojové scény a boli tam traja chalani (kaskadéri) , ktorých poznám.... takže :

30. října 2007
plakát filmu
Trója
Troy
80 %

DObré, ale....

Tento film sa mi páčil, bojové scény boli podarené, ale šerm bol totáálne odfláknutý a nelogický. Viem o čom hovorím, lebo som šermiar (do šermu patrí aj boj s mečom) No a kostými sa mi velmi lubily, ale pri niektorých scénach bolo vidieť že to brnenie je umelé

29. října 2007
plakát filmu
Dračí srdce
Dragonheart
100 %

PARADA

Ked som videl tento film prvý krát, tak som plakal ako malé decko... tomuto filmu dávam plný počet, lebo sa mi velmi lubi a hral tam moj kamarát, robil kaskadéra :P

29. října 2007
plakát filmu
Hlubina
Below
90 %

SUPER !!

Tak pri tomto filme som sa naozaj nenudil. Strašidelné scény boli naozaj strašidelné a ked som film pozeral druhý krát stále som sa bál. Len ten koniec bol trošku predvídatelný.

28. října 2007
plakát filmu
Ti druzí
Others, The
90 %

GENIALNE

Tak tento film ma naozaj dostal. Žiadny špecialny efekt a je to NAOZAJ strašidelne. Po tomto filme som mal naozaj problem zaspať...

28. října 2007