avatar uživatele

Abigale

Jméno
Abigale
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
80 %

Trojka Pirátů se mi docela líbila, ale rozhodně neměla na jedničku.Tady byl hodně složitý děj a když tam už zapletli Kalipso, měli jí dát větší prostor...Ale za ty tři hodiny v kině to stálo. Když ale všichni píšou o pokračování, tak se mi zdá, že nikdo nevydržel v kině až do konce-po titulkách.Protože tam byl ještě kousek o 10 let později.

9. července 2007
plakát filmu
Nabít a zabít
Lucky Number Slevin
100 %

Bezvadnej film!!!!

Sama jsem tenhle film nevybírala a jak jsem si pak přečetla o čem to je, nechtělo se mi na to ani dívat.Nakonec jsem si dala říct a udělala jsem dobře!!! Na začátku to vypadalo na kluka ve špatnou dobu na špatným místě, ale ono to je vždycky trošku jinak.Mělo to štávu a zápletku, trošku toho humoru, špetku romantiky, prostě od všeho troška a to se mi líbí! Takže vřele doporučuju:)

29. dubna 2007

Fakt fajn film:)

Myslím, že tenhle film se fakt povedl...Sparťany ukázal, jako největší zabijáky všech dob a upřímně, nechtěla bych je potkat.
Skvělá hudba, možná až moc dobová, ale aspoň to tomu dodalo ty grády.Takže kromě strašnýho doprovodu v kině bezva!!!!

16. dubna 2007
plakát filmu
Terminátor 3: Vzpoura strojů
Terminator 3: Rise of the Machines
100 %

Myslím, že tenhle film je nejlepší ze všech dílů Terminátora. Je to prostě drama a každý by čekal, že nakonec hlavní hrdinové spasí svět... I když si T-800 nepamatuje žádný hlášky z dřívějška, tak občas sršel vtipem. Na tenhle film se dá koukat klidně 100x posobě.

11. března 2007
plakát filmu
Mandolína kapitána Corelliho
Captain Corelli's Mandolin
70 %

Na tenhle film jsem se moc těšila a trošku mě to sklamalo. Byl to jen románek zasazený do hodně těžké doby. Čekala jsem, že happyend nebude, ale ono přece. Když jde o nějaký film z války, nemělo by to být tak přeslazené.

21. února 2007
plakát filmu
Van Helsing
Van Helsing
90 %

Moc se mi to líbilo... Ale podle mě, je to moc přeplácaný. Upíři, vlkodlaci, Frankenstein, Dracula, Pan Hyde atd.... Ale hudba a obsazení to vyrovnalo.

28. ledna 2007
plakát filmu
Potomci lidí
Children of Men
80 %

Na tenhle film jsem se těšila hodně dlouho.Nerada to říkám, ale trošku mě to sklamalo. Čekala jsem větší zápletku, lepší děj nebo tak něco.Myslím, že se to dalo zpracovat líp.Námět se mi moc líbyl, výkony herců taky, ale něco tomu chyběla.Ale peněz za kino nelituju:)

27. ledna 2007
plakát filmu
Equilibrium
Equilibrium
100 %

Skvělej film

Je to boží film. Mohla bych ho vidět snad milionkrát!!!!Skvěle spracovaný, výborní hlavní herci a pěknej propletenec. Ale upřímně, nechtěla bych žít v takový době.

15. ledna 2007
plakát filmu
Královna prokletých
Queen of the Damned
80 %

Pěkný

Tenhle film se mi moc líbyl.Nejdřív sem se ani nechtěla dívat, ale potom sem od toho nemohla odtrhnout oči. Líbí se mi když se "zlo" mění v "dobro."

14. ledna 2007