avatar uživatele

Renčica

Jméno
Renáta Masárová
Věk
36 let (Kozoroh)
Bydliště
Slovenská republika - Západné Slovenko - Trenčiansky kraj - okres Nové Mesto nad Váhom - mesto Stará Turá
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
West Side Story
West Side Story
80 %

neviem...

Pri prvých 20 minutách som sa v duchu preklínala, do čoho som sa to len pustila.... Film som si hlvne pustila kvôli tomu, že ho všade ospevovali (vid. Glee a pod.).... No ale tento filmík ma veru nepotešl, aj keď hudbu z muzikálu milujem. Celé sa to nejak naťahovalo, len hudba a poskakovanie po uliciach.... no nuda pre mna....

9. února 2013

klasika

Když veznu do úvahy Grindhouse jako celek, tak je to naprosto genialny a prekvapivý. Proste hold béčkovým filmum se naprosto povedl. Ale když si ho rozoberu na časti, teda na Planeta teror a Auto zabiják, u mne jednoznačne vítezí Auto zabiják.. Je to naprostá lahudka od Quentina Tarantina. Absolutne genialny film, uzasna kamera, strih... libila sa mi hlavne 1. polovina filmu. Ta byla naprosto genialní! Je videt, že QT je filmovej génius!!!

20. října 2012
plakát filmu
100 %

klasika

Planeta teror má neco do sebe, filmy se zombíkmi miluju, ale nekteré veci nedávali smysl, strasne mi to prislo chaotický, ale to bych nebrala do úvahy. Grindhouse beru jako celek a ten se mi moc líbil!!!!!

20. října 2012
plakát filmu
127 hodin
127 Hours
100 %

:D

Jednoznačne super film.... Skvelá hudba, dobrá réžia a samozrejme herecký výkon... škda, že nedostal oscara... hudba hodná ocenenia :D

9. března 2011
plakát filmu
Černá labuť
Black Swan
100 %

:D

Black swan jednoznačne patrí TOP 5 filmov, čo rok 2010 vyprodukoval. Natalie Portman i Mila Kunis svoje úlohy zahrali bravúrne. Počítam, že zopár tých Oskarov pribudne i tomuto filmu.

21. února 2011
plakát filmu
Skleněný dům 2
Good Mother, The
90 %

Musím povedať, že dvojka je omnoho lepšia ako jednotka. Má hlbší dej a v podstate viac ma vtiahol do deja. Celkovo je dvojka kvalitnejsia ako jej predchodkyňa.

20. června 2010
plakát filmu
Vím, kdo mě zabil
I Know Who Killed Me
80 %

Nato, že tam hrala Lohan to bolo fakt, že super. myslím, že tento film sa mi s nou asi najviac páči. Modrá farba v každom zábere bola super, vobec mi to po čase neprekážalo. Zaujímavý dej, herecky pokulháva len Julia Ormond. Fajn a celkom spoko koniec. Celková pointa filmu bola na 1.

20. června 2010
plakát filmu
Hodinu nevíš...
Hodinu nevíš...
40 %

NUDA! Od začiatku až po koniec! Dej kolísavý, herecky zahraté dobre. Raz vidieť, absolutne stačí! Natočené boli aj lepšie filmy!

11. června 2010
plakát filmu
Hannibal - Zrození
Hannibal Rising
90 %

Na filmu je najväčšie pozitívum herec v hlavnej úlohe. Zahral to bravúrne!!! Dej filmu ušiel, niektoré scény byly úchvatné :D

7. června 2010
plakát filmu
Ve stínu pravdy
Freedomland
30 %

Absolutne sklamaná. Juliana Moore bola v tomto filmu absolutne odporná! Este aj tie je blondave vlasy! No jej herecký výkon strašne rušil dej. Joooj, v strede filmu som jej už mala plné zuby! Bola som rada, že to skončilo a môžem povedať, že veeelmi dlho si nepozriem žiadny film kde hrala Juliana Moore, lebo sa mi neskutočne zhnusila!

6. června 2010
plakát filmu
Pod kůží
Splinter
80 %

Jednochudo, ďalší horor do zbierky. Klasika, takýchto hororov sa nájde milión. Ale ako pointa fakt goood. Konec taktiež alá klasika... Nic nové tento film nepriniesol....

9. května 2010
plakát filmu
Zrození šampiona
The Blind Side
100 %

Film má všetky pozitíva: podľa skutočnosti, skvelí herci, skvelý dej, skvelá kamera....no proste všetko. Film ma naprosto dostal, krásny, úzasný, miestami vtipný....no na 1*...určite si ho este zopárkrát pozriem. Sandra si oscrara určite za túto postavu zaslúžila.

4. května 2010
plakát filmu
Hanebný pancharti
Inglourious Basterds
100 %

Moc moc moc se mi to líbilo. Typickej QT :D Konec byl skvelý, líbili sme mi scény v hospode a v kine... SUPR

21. dubna 2010
plakát filmu
Alenka v říši divů
Alice in Wonderland
100 %

100 %a možno aj viac

Film se naprosto úžasný! Že to neni klasický Burton??? No kedže neni autorom predlohy tak to klasický Burton ani nemoze byt. Film absoultne natocil podla mojich predstáv. Ked som čítala knihu, rozprávku som si rovnako predstavovala: vela farieb, divne vyzerajúce postavy. Mna film absolutne dostal. Burton je úžasný režisér!

13. března 2010
plakát filmu
Náš vůdce
Welle, Die
100 %

VLna

Film bol skvelý. Mal úžasnú atmosféru. Len škoda, že na konci nepovedali, čo sa nakoniec stalo s učiteľom, či šiel do vezenia alebo čo.... Koniec mal skvelú atmosféru, niektoré časti filmu na šokovali... fakt doporučujem!

13. března 2010
plakát filmu
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Lara Croft - Tomb Raider: The Cradle of Life
80 %

V porovnaní s jednotkou je asi o stupeň horší. Po čase ma to nejak nudilo a koniec ma nejak zvlášť nenadchol. Ale rozhodne si počkám na trojku :D Dúfam, že s Angelinou!

13. února 2010
plakát filmu
G.I. Jane
G.I. Jane
90 %

Jeden z mála filmou, ktoré s Demi Moore môžem pozerať. Scénar, kamera a samozrejme samotná Demi dali filmu niečo, čo fakt diváka zaujme. Rozhodne jeden z jej kvalitných filmov i keď ich nie je veľa!

13. února 2010
plakát filmu
Zodiac
Zodiac
80 %

Tahle verze filmu o Zodiacovi se mi nelíbila. Bylo tu hodne vymyslených vecí a nesrovnalosti se skutečnými věcmi. Víc se mi líbi verzie s Justinem Chambersem v hlavní roly. V téhle verzi byla zachovaná skutečnosť a to podle mne bylo lepší!

4. února 2010

Tento film mal dobré aj zlé stránky. Postavu toho generála som vôbec nepochopila. Absolútne do filmu nepasoval, toho by som absolútne vyškrkla zo scénara. Zaujímavý dej a skvelé zauzlený! Dávam 80%

7. ledna 2010
plakát filmu
Disturbia
Disturbia
100 %

Posledných 40 minut bylo proste boží! :D Skvelej film, napětí i romantiky! Herecky zvládnuto na 1*!!! Určite si ho ješte nekdy kouknu

30. prosince 2009
plakát filmu
Disaster Movie
Disaster Movie
0 %

Tak tohle je asi to nejhorší, čo jsem alá "parodie na filmy" videla. No trápne, nudné a vtipného tam toho teda moc nebylo.

30. prosince 2009
plakát filmu
Absurdistán
Idiocracy
50 %

Proč Luke Wilson hrá vždy v takových kravinách. První pulhodina byla v pohode, ale pak to bylo fakt ze trápne.

29. prosince 2009
plakát filmu
Hannah Montana
Hannah Montana: The Movie
10 %

Obyčejná tuctová romantika. Seriál je lepší, ohodne.... nuda, nuda, nuda. Nic zajímavýho, nic se tam nedeje, jen miley cyrus všude pobehuje :(
10% za písničku Climb, to je vše

29. prosince 2009
plakát filmu
Taxi 4
Taxi 4
100 %

Tahle 4 mi prijde hodne vtipná, až taková parodie na francouzskou policii. Líbila se mi druhá pulka filmu :D

27. prosince 2009
plakát filmu
100 %

Když jsem měla tenhle film v pc, tak pri náhodném preklikávaní mne nijak zvlášt nezaujal. Ted když jsem si to pkene koukla jsem byla nadšená! Film byl vtipnej, měl zajímavý dej a skvelý herce! Doporučuji :D

26. prosince 2009