avatar uživatele

t.omáš

Jméno
Tomáš
Věk
Bydliště
Kousek od Ostravy
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Terminátor Genisys
Terminator Genisys
20 %

T

Tento film je neúcta původních tvůrců. Když si představím kolik úsilí a práce musel vynaložit Cameron na prvních dvou skvělých dílech, pak tento poslední terminátor je naprostá slátanina.

3. prosince 2015
plakát filmu
Smrtonosná past: Opět v akci
A Good Day to Die Hard
20 %

Není co dodat

Kdo tohle točil? Mám hodně rád celou sérii a je to prostě jedinečná klasika,ale zpět v akci? Nechápu jak tohle můžou tvůrci vypustit do kin. Není to vina Johna, že ho tvůrci zazdili,ale i zloduch, který měl v ostatních dílech určitou vizáš nestoji za nic. Prostě film na úrovni ani né průmerného béčka.

12. července 2013
plakát filmu
Mumie: Hrob Dračího císaře
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
60 %

Ach ty trojky

Musím se přidat k většině.Jsem zklamán.Slabý příběh a nic nepomohly ani efekty,které se mi zdály až moc nabušené a místo aby ohromily,byly promě pravým opakem.Velmi slabé.

29. srpna 2008
plakát filmu
Next
Next
50 %

Next

Čekal se jsem víc.Nějak mě to neupoutalo.Zajimavý nápad,který by mohl být na můj vkus lépe proveden.

8. srpna 2007
plakát filmu
Smrtonosná past 4.0
Live Free or Die Hard
100 %

Skvělá jízda,konečně pořádne pokračování,které si zachovalo vše ve všech dílech.Nesmrtelnost Johna a skvělý náboj celého filmu.Jediné co mi vadilo je stíhačka , jinak skvělé

10. července 2007
plakát filmu
Piráti z Karibiku: Na konci světa
Pirates of the Caribbean: At Worlds End
50 %

Zklamáni

Rok jsem čekal na třetí díl a pak taková studená sprcha.Trojka ztratila všechno co mě na předchozích dílech přitahovalo.Dvě a půl hodiny nuda,na konec se dalo trošku dívat.Kde se ztratila skvělá filmová jízda dokreslena skvělou hudbou a krásne prostředí.Hodně dialogu a málo akce,vůbec se jim to nepovedlo.Velké zklamáni

25. května 2007
plakát filmu
Mission: Impossible 3
Mission: Impossible 3
60 %

M.I.III

Trojka mě hodně překvapila a dle mého názoru nejslabší díl.Je to jedna velká honička bez nápadu a vůbec mě nevtáhla do děje a nepřinutila nad tím vším přemýšlet.

3. května 2007