avatar uživatele

moteska

Jméno
Jana
Věk
34 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Vodnář)
Bydliště
Kopřivnice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Gympl
Gympl
90 %

Tento film ve me zanechal velice prijemny dojem. Kdyz jsem si precetla o cem mel byt, tak jsem cekala kdo ví jakou blbost, ale velice me prekvapil. At uz hereckymi vykony a taky dejem. Myslim, ze v nekterych pripadech velice dobre vystihl vztah mezi skolou - detmi - rodici. Takze 90%

28. října 2007
plakát filmu
Bazén
Swimming Pool - Der Tod feiert mit
60 %

Zacatek se mi velice libil. Musim rict, ze se povedl. Myslim, ze velice dobre promyslene. Ale co me zklamalo, tak to byl konec. Ten mi prisel velice odflaknuty :( Skoda, myslim, ze jinak by to byl skvely horor, takhle "jenom" 60%

28. října 2007
plakát filmu
Záhada Blair Witch
The Blair Witch Project
70 %

Zajimave zpracovany horor, ktery jsem videla sice davno, ale jeste doted si pamatuju, na husi kuzi, ktera mi obcas naskakovala. Chapu, ze tento horor je natocen zpusobem "tresouci se kamery", aby co nejvice divaku presvedcil, ze slo o skutecny pribeh a zabery jsou skutecne. Ale me osobne to casem zacalo lest na nervy. Ikdyz, pravda, nekdy to efektne pusobilo:)) Jinak ani tak nemam co bych vytkla. Ale urcite se tento horor nemuze merit s tema nejlepsima :)

12. října 2007
plakát filmu
Panic je na nic
Panic je na nic
0 %

Hovadina, hovadina, hovadina. Nechapu, jak nekdo todle mohl natocit. Doopravdy nenalezam nic pekneho a pozitivniho na tomhle "filmu". Nechapu, kde sebrali kluky na hl. hrdiny. Kdyby aspon umeli hrat. Dej primitivni az stupidni. Co se tyka Sarky. Jako zpevacku ji moc nemusim, ale musim uznat, ze nez ji videt jako herecku, tak si ji radeji poslechnu. Co vice dodat - 0%

10. října 2007
plakát filmu
Rafťáci
Rafťáci
80 %

No, kdyz to porovnam se Snowbordakama, tak tam malinke zlepseni urcite je. Vlastne to co me zaujalo na Snowbordakach - skvely humor, trapasy, tak to urcite Raftakum nechybi a navic neprejici sestricku vystridal neprejici bratricek a ten se mi teda uprimne libil vice :) A manzelska dvojice taky skvela :)

7. října 2007
plakát filmu
Italské prázdniny
The Lizzie McGuire Movie
60 %

Spatne to nebylo, ale vynikajici taky ne. Navic Hilary podle meho uz zahrala lepsi role. Kdybych hodnotila pisnicky, tak by to bylo dosti vysoke hodnoceni. Jenze kdyz mam hodnotit celkovy film, tak me osobne moc nezaujal. Navic teda herec Paola mi jako pritazlivy idol moc nepripadal.

7. října 2007
plakát filmu
Snowboarďáci
Snowboarďáci
70 %

Snowbordaky mam velice rada diky jejich humoru. Nekomu pripada trapny, mi se libi. Mozna je to vekem, mozna ne :) Musim take vyzvednout herecky vykon Kotka a Madla. Myslim, ze lepsi herce do tohoto filmu najit nemohli a role jsou jim usity primo na telo :) Ale vim, ze Raftaci jsou lepsi, proto 70% :)

7. října 2007
plakát filmu
Shrek
Shrek
90 %

Skvela animovana komedie, resp. by se dalo rict, ze jedna z nejlepsich. Vazne nemam nic podstatneho, co bych ji mohla vytknout. 90% ma jenom proto, ze dvojka byla proste o fous lepsi :)

3. října 2007
plakát filmu
Vratné lahve
Vratné lahve
80 %

Abych rekla pravdu, tak jsem cekala mirne neco lepsiho. Nemuzu rict, ze by film byl spatny (napr. herecky vykon Zdenka Sveraka se mi velice libil. Ma velice zajimavy styl humoru, ktery se mi velice libi), ale moc me neuchvatil. Myslim, ze jsou i lepsi filmy :) Proto "jenom" 80% :)

2. října 2007
plakát filmu
Shrek 2
Shrek 2
100 %

Myslim, ze spolecne s Dobou Ledovou patri mezi tu nejlepsi spicku mezi animovanymi filmy. Paradni pisnicky, ktere se k danym scenam velice hodi, hlasky u kterych se vzdy zasmeju a hlavne Oslik, ktery opet nezklamal :))

2. října 2007
plakát filmu
Vrchní, prchni!
Vrchní, prchni!
90 %

Abych se priznala, tak ted jsem videla tento film poprve a musim uznat, ze jsem za celou tu dobu o hodne prichazela. Toto se povedlo, skvela myslenka, hlasky, ktere zna snad kazdy a Zdenek Sverak, ktery vazne zaril :)

2. října 2007
plakát filmu
Šíleně smutná princezna
Šíleně smutná princezna
80 %

Nadherna ceska pohadka, na kterou se vzdy rada podivam a vzdycky na ni neco noveho objevim, ceho jsem si drive nevsimla :)

2. října 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
80 %

Abych se priznala, tak doposud jsem se na tento dil Pana prstenu nedodivala. Vzdy jsem to po hodine cekani, na ten strhujici dej vzdala. Az ted jsem si rekla, ze uz konecne se musim dodivat az dokonce. A vazne se to vyplatilo. Ziskala jsem tak moznost nejen se podivat na perfektne zpracovany film, skvele herecke vykony, ale taky moznost, se dale podivat na dalsi 2 dily, na ktere samozrejme se nema cenu ani divat, pokud clovek nevidel predchozi, ze jo:) Ale stale si myslim, ze jak Dve veze, tak Navrat krale jsou lepsi a proto si to nejvyssi hodnoceni setrim na ne a proto "pouze" 80% :))

12. srpna 2007
plakát filmu
Pán prstenů: Dvě věže
The Lord of the Rings: The Two Towers
90 %

Po tom, co jsem nebyla schopna se u Spolecenstva prstenu dostat pres prvni hodinu deje, kdy jsem mela tendenci odchazet od obrazovky, tak musim rict, ze u Dvou vezi se to v zadnem pripade ani jednou nestalo. Divak uz je tak zapleten do deje, ze proste mu to neda a dodivat se proste musi :)) Nemuzu si pomoct, ale snad jediny "film" na pokracovani, u ktereho s pribyvajicimi dily stoupa kvalita. Takze u me 90% :))

12. srpna 2007
plakát filmu
Nikdy to nevzdávej!
Raise Your Voice
90 %

Me se tenhle film libil. Mel v sobe neco zvlastniho, co cloveka dokazalo upoutat. Nebyla to takova typicka romanticka komedie jako z pohadky. A toho si hodne vazim. Nehledne na to, ze se hodne venoval hudbe, kterou mam rada. Plno peknych pisnicek. Sice byly tam nejake slabsi chvilky, ale presto si myslim, ze tento film ve svem zanru patri k tem lepsim - 90% :)

12. srpna 2007
plakát filmu
Simpsonovi ve filmu
The Simpsons Movie
100 %

Serial Simpsonovi sleduju uz peknou radku let, proto jsem si nemohla nechat ujit ani film. Musim uznat, ze se velice povedl, co se tyka deje, hlasek i zpracovani. Trochu jsem se bala, ze nebude tak dobry jako samotny serial, ale omyl :)) Nemuzu jinak jak 100% ;)

7. srpna 2007
plakát filmu
Hledá se Nemo
Finding Nemo
90 %

Skvela komedie! Ikdyz musim priznat, ze ze zacatku me to trochu nudilo, ze jsem dokonce i myslela, ze to vypnu, ale jakmile jsem se dostala do deje, tak uz se neslo od obrazovky odtrhnout. Skvele graficky zpracovane a hlasky velice povedene! ;)

18. června 2007
plakát filmu
Moderní Popelka
Cinderella Story, A
70 %

Film me dost zaujal a nemam ani moc co bych mu vytkla. Jenom jsem si mozna konec predstavovala trochu jinak, ale to je kazdeho vkus :) Celkem se mi libil herecky vykon Hillary Duff a Chada Murrayho. Ikdyz i jinaci herci moc nezaostavali. Myslim, ze film je dokonaly pro zasnene romantiky :))

18. června 2007

Když jsem tento film viděla poprvé, tak jsem byla docela unešena. Děsně se mi líbil. Byly tam některé momenty, které mě velice zaujaly (resp. děj ke konci, kdy docházelo ke "spolupráci" dětí a Jenny) :)) Ale obavám se, že to je typ filmu, na který se stačí podívat jednou a dost. Nevím, jestli bych se podívala znova ;)

18. června 2007

Tak pro mě určitě je toto pokračování o hodně slabší, než první díl. Už to podle mě nemělo tu správnou atmosféru, která mě tak dokázala zaujmout. A navíc, se mi ani moc nelíbilo zpracování.

18. června 2007
plakát filmu
Deník princezny
Princess Diaries, The
60 %

No, mi takove podobne filmy prijdou uz jako tuctove. Vzdyt to je skoro to same. Chuda holcicka zjisti, ze je vlastne bohata a tak se zacina prizpusobovat "vyssim vrstvam". Prvni je nemehlo, ale pak se vzchopi a zvladne vsechno. Jedine velke plus je to, ze jsem tento film videla jako prvni (z te sbírky dalsich podobnych filmu) a docela me zaujal. Takze krasnych 60% :))

18. června 2007
plakát filmu
Jak krtek ke kalhotkám přišel
Jak krtek ke kalhotkám přišel
80 %

Nadherna ceska klasika! Myslim, ze todle me nikdy neomrzi. Jako maly pisisvor jsem se na krtecka vydrzela divat cely den. A mozna i dneska bych jeste nekde nasla zahrabane kazety s nim a urcite bych se rada podivala. ;) Proste naaadhera :))

18. června 2007
plakát filmu
Kačenka a zase ta strašidla
Kačenka a zase ta strašidla
50 %

První díl se mi líbil více. Byl zajimavejsi a vice me bavil. Neda se rict, ze by druhy dil byl nejaky blby, ale proste mi tam chybela ta atmosfera z prvniho dilu. Ale at premyslim, jak premyslim, tak porad neprichazim na to, kde vlastne pani tvurci udelali chybu :))

18. června 2007
plakát filmu
Telefonní budka
Phone Booth
60 %

Tak me tento film moc nenadtchl. V nekterych chvilich az skoro nudny. Sice sem tam nejake prekvapeni, akce byla, ale jinak takove nemastne neslane. Jedine plus bych dala za napad a zpracovani.

17. února 2007
plakát filmu
Jak na věc
About A Boy
80 %

Vyborny film se skvelim hereckym vykonem Hugh Granta! Samozrejme nemuzu opomenout i jine herce, ale myslim, ze Grant je predcil :) Film nenudil, dokazal upoutat, mozna i necim poucit :)

30. ledna 2007