avatar uživatele

Penzi

Jméno
Martin Peňáz
Věk
Bydliště
V Bystřici nad Pernštejnem
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardr
100 %

vynikající

Tento film je opravdu vynikající, nádherná příroda ale ten děj to je pokukáníčko. Opravdu se hodí pro děti i pro dospělé a zádná krev musím podotknouti. Zásadní ale je jak ztvárnil velký myslitel Lewis ducha křešťanství. Moc se mi ten film i knížka líbili.

13. června 2007

jenom o zabíjení

Strašně dobrý zpracování. Ale celej film je podle mě jenom o jedný bitce, a o hrdosti. Právě proto sem se na to nedodíval do konce, nic moc sem v tom filmu nenašel kromě bojování. Ale opravdu ta poslední bitka stojí za to.

13. června 2007
plakát filmu
Kill Bill 2
Kill Bill: Volume II
100 %

cool-mrazivé

Kill Bill 2 je opravdu skělej film. Vlastně je to moje nejoblíbenější bojovka. Moje nejoblíbenější scéna je jak svému protivníku hlavní hrdinka vyrve oko když se spolu zovna přetahují. A nejoblíbenější kapitola je u Pai Maie, to je fakt brutální, vždycky když si jen tak s bráchou hrajeme tak já mám postavu Pai Maie je to hustej týpek.

12. června 2007
plakát filmu
Spider-Man 3
Spider-Man 3
100 %

Fenomenální

Tomuto filmu dávám opravdu 100%. Jelikož tak dobrý komiksový stvárnění vůbec sem ještě neviděl. Opravdu tento film byl v nejmenším případě fenomenální. A ta poslední bitka, tak řeknu vám to sem si nechal líbit. Jak sem se dodíval na tento skvělý film tak sem si s bráchou musel prostě zapařit střílečku, abych se trochu uklidnil.

11. června 2007
plakát filmu
Harry Potter a Ohnivý pohár
Harry Potter and the Goblet of Fire
50 %

před tím než jsem se podíval na tenhle film tak sem si přečetl stejnojmenou knížku a řeknu vám film je oproti knížce děsná slabota: je tam ve filmu znázorněné jen to nejdůležiťejší, žádne pocity. Prostě film, se knížce vůbec nevirovná

18. srpna 2006
plakát filmu
Forrest Gump
Forrest Gump
100 %

nej

Můj úplně ze všech nejoblíbenější film, prostě úplně geniální. Je úplně nadupanej genialitou. Ze všeho nejvíc se mě líbí že ať jde Forrest kamkoliv tak myslí jen na svoji jedinou lásku, na Jenny : )

11. srpna 2006