avatar uživatele

niki piki

Jméno
Nikola
Věk
33 let (Fakt nevím.)
Bydliště
Litoměřice
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Ospalá díra
Sleepy Hollow
100 %

Sleepy Hollow

Každý film, který natočí Tim Burton stojí za to zkouknout. Ve filmu Ospalá díra je skvělá hudba Dannyho Elfmana, dobré herecké obsazení - Johnny + Christina.

22. prosince 2007
plakát filmu
Žába k zulíbání
Hot Chick, The
100 %

žába

Skvělá komedie, která pobaví každého člověka (:-)Probudit se v těle chlapa sice není dvakrát příjemný, ale když je to jen na určitou dobu tak proč ne :-)

1. prosince 2007
plakát filmu
60 %

Alexandr Nekonečný

Na tento film jsem se velmi těšila, ale upřímně mě zklamal. Herecké obsazení mi vůbec nesedělo. Angelina, která je o rok mladší hrála Colinu F. nestárnoucí matku. Děsný. Vypadala spíš jako jeho milenka. A Anthony H. jako vypravěč byl úplně zbytečný. Nelíbilo se mi, že z Alexandra udělali geye.(:-/ Avšak abych tento film jenom nekritizovala musím dát plus za kostými.

27. listopadu 2007
plakát filmu
Krotitelé upírů
Chin gei bin
50 %

UPÍŘI

Tenhle film je o ničem. Jediná scéna z filmu, která stála za to, tak ta byla s Jackiem Chanem. Konečně si vyzkoušel bojovat zase proti někomu jinému než jenom proti padouchům. :-)

27. listopadu 2007

Anastasia

Pěkná pohádka. Koukala jsem na to, když jsem byla malá a pořád se mi líbí (:-) Moje nej postavička je pejsek punťa. :-)

13. listopadu 2007
plakát filmu
Transformers
Transformers
100 %

Transformers

Nejskvělejší sci-fi filmík, který jsem viděla. Strašně jsem se na něj těšila do kina. Bylo to fakt super. Dobrý efekty, skvělá hudba. (:-)

29. září 2007

300-Bitva u Thermopyl

Fascinující a velkolepé! Na tento film jsem se velmi těšila. Když jsem si přečetla recenzi v časopise premiere, tak jsem věděla, že tenhle film bude stát za to. Podle mého názoru předčil i takové jako Troja nebo Gladiátor. Ve filmu je víc boje a to já v historických filmech přímo miluju :)

26. srpna 2007
plakát filmu
Harry Potter a Fénixův řád
Harry Potter and the Order of the Phoenix
80 %

Harry Potter

Harry Potter se opět vrací do Bradavic a čekají ho těžké chvíle. Políbí se s Cho, zlá učitelka Umbridgeová mu připraví nepředstavitelná muka. Ale Harry se nevzdává a založí Brumbálovu armádu. Učí své spolužáky a připravuje je na kruté časy, které nastanou.

Těším se až zajdu na Harryho do kina,ale mrzí mě, že hodně scén vyškrtaly kvůli tomu,že kniha byla moc dlouhá. Ostatně jako to bylo s Harry Potterm 4

20. července 2007
plakát filmu
Hory mají oči 2
Hills Have Eyes II, The
100 %

Hory mají oči 2

Vojáci vydaní napospas mutantním dělníkům v pusté neobydlené poušti. Tak tomu ja říkám horor!Těšila jsem se na ten film a musím uznat,že byl vážně skvělý.Lepší než 1 díl.

20. července 2007
plakát filmu
Honba za diamantem
Romancing the Stone
100 %

Honba za diamantem

Spisovatelka píšící romány, která pak nakonec prožije sama neuvěřitelné dobrodružství, plné nebezpečí.A nakonec toho všeho se zamiluje...:)

20. července 2007
plakát filmu
Lovci lvů
Ghost and the Darkness, The
100 %

Lovci lvů

Tento film se mi strašně líbí. Pořád se na něj dívám. Je to krásné a fascinující. Africká krajina, nebezbeční lvi Démon a Temnota a dva muži co se nevzdají dokud ty krvežíznivé lvi nezabijí. Tsavo znamená totiž v překladu "Místo vraždění".

16. prosince 2006
plakát filmu
Království nebeské
Kingdom Of Heaven
70 %

Království nebeské

Myslím, že to je dobrý film. Taková historická oddechovka.

30. srpna 2006
plakát filmu
Kytice
Kytice
90 %

Kytice

Podle mého názoru je ten film skvělý. Herci se do svých rolí dokázali vžít.Vůbec jsem nedoufala, že by se Kytice mohla natočit. A přece. Je to velké dílo. A proto tomu filmu dávám 90%.(:-)

30. srpna 2006