avatar uživatele

Dari

Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Garfield 2
Garfield: A Tail of Two Kitties
90 %

Tak tento film ma veľmi pobavil.Hneď na začiatku,keď si John precvičoval ako požiada o ruku svoju veterinárku a Garfieldove poznámky na to sú na popukanie.Svojou lenivosťou a večným hladom sa Garfield nezaprel ani v druhej časti.Film je plný výborných hlášok a aj dejovo je celkom dobrý.Je lepší ako jednotka.

5. března 2007
plakát filmu
Doba ledová 2: Obleva
Ice Age: The Meltdown
100 %

Vačica

Tak táto dvojka sa tvorcom vydarila.Jednotka je dobrá,ale na dvojku nemá.Už len ten začiatok ako veverica objaví žaluď,vyberie ho a potom sa snaží zastaviť vodu je na popukanie.Páči sa mi vačica ako padne zo stromu a následný dialóg s mamutom ako mu vysvetluje,že sú všade...no treba to vidieť.Perfektné.

16. listopadu 2006
plakát filmu
Babička
Babička
100 %

Babička

Tak tento film som už videla veľa krát.Veľmi sa mi páči, dokonca som si kúpila aj DVD. Scéna, keď vnúčatá čakajú na svoju babičku,ktorú nikdy nevideli a potom po zvítaní, keď im babička dáva skromné darčeky, ale s láskou je nielen dojímavá, ale pre dnešnú dobu aj poučná.Film má skvelé herecké obsadenie a myslím si,že patrí medzi zlato českej kinematografie.Tak pre tento film určite platí "staré, ale dobré".

26. června 2006

Dobrá komédia. Videla som ju mockrát. Najviac sa mi ľúbilo, keď Garfielda naháňali psi a na konci naháňačky tá hláška,no super.Treba to vidieť. Až na scénu,keď je vyhodený na ulicu(zdala sa mi zbytočne dlhá a uplakaná), sa mi tento film páči. Len škoda, že Odie celý film mlčí.

4. června 2006
plakát filmu
Kameňák 3
Kameňák 3
100 %

Aj keď jednotka bola asi najlepšia, ani tento diel nie je zlý. Ten výraz keď zbadal Vydra kto sa mu nasťahoval do susedctva bol na popukanie. Aj tie ranné "rituály" s jeho ženou sú vynikajúce.Vo filme sú dobré hlášky a má dej a kopec zábavy.

4. června 2006
plakát filmu
Madagaskar
Madagascar
100 %

Tento film nemá žiadnu chybu. Najviac sa mi páči časť,keď Alex ide prvý raz nemotorne cez džunglu a na konci pri svojich priateľoch zbadá,že má pavúka na chrbte a potom nasleduje ešte väčšia zábava.No super film.

3. června 2006

Tak tento film nemusím.Videla som ho raz(aj to s veľkou námahou do konca) a dúfam,že už ho nikdy neuvidím.

3. června 2006