avatar uživatele

milie

Jméno
milie :)
Věk
Bydliště
neználkov :)
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory

otřesné..

Jelikož jsem fanynka Kingových knižních hororů tak sem od filmu moc nečekala, ale říkala sem si co kdyby se náhodou tento povedl... Nepovedl! Musím říci, že nebýt toho, že jsem přečetla předlohu tohoto filmu (Cujo - S. King), tak bych byla hodně zmatená z celého průběhu filmu a nevěděla bych vlastně o co jde. Pes byl krásně zamaskovaný a vypadal teoreticky věrohodně, ale to je všechno, co se jim podařilo. Celý průběh filmu mi přišel jen založený na nějaké akci, která se nepodařila. Absolutně nechápavé dialogy byly otřesné a je i hodně zbytečné se jimi zabývat... Celkově film je prostě špatný a ztráta času,l ale i tak za psa jim dám 20%, ten by mě vyděsil..

1. srpna 2009
plakát filmu
Těžká váha
Cinderella Man
100 %

film jak má být

Jak už nadpis říká je to film jak má být. Celý film jsem jenom hltala děj a to, i když v tom byl box, který se mi moc nelíbí. Celé mě to nasměrovalo abych fandila tomu hodnému chlapci tedy Braddockovi a ne těm zlým. Na zápasy sem se dívala se zatajeným dechem a obávala sem se o život hlavního hrdiny. Tedy skoro jako bych byla přítomná u zápasů. Musím uznat, že Russel se znovu dobře předvedl v dobrém filmu spolu s Paulem Giamatti, který byl výborný.

25. července 2009
plakát filmu
Zathura: Vesmírné dobrodružství
Zathura: A Space Adventure
80 %

Pro mě to byl spíše odpočinkový děj, kdy sem nemusela nad ničím přemýšlet a jen se pustit do fantazie světa, který film nabídl. Jisté mravní ponaučení, které film nabízel, se mi prostě nelíbilo, ale i tak bych si k tomu znovu sedla abych si odpočinula.

25. července 2009
plakát filmu
Světáci
Světáci
100 %

Vynikající

Toto je ten nejkvalitnější film, co jsem kdy viděla. Je hodně vtipný, trefný a opravdu stojí za podívání. Obsahuje vynikající hlášky, které by se tu měly vystavit:)

2. prosince 2007
plakát filmu
Marie Antoinetta
Marie Antoinette
100 %

Tento film mě nezklamal. Původně sem si myslela , že mohli vybrat lepší herečku než je kirsten, ale v průběhu filmu sem jišťovala čím dál více , že kirsten ta role sedla. Film se mi líbil.

21. dubna 2007
plakát filmu
Noc oživlých mrtvol
Night of the Living Dead
20 %

Tak už od zzačátku se mi film nelíbil. Přišlo mi to celkově takové nudné stejně jako většina filmů se zombiemi teda až na pár...

15. dubna 2007
plakát filmu
Zlo přichází z hlubin
Beneath Still Waters
10 %

nelíbí

Tak dneska jsem ho shlédla poprvé a asi naposled . Podle názvu a obsahu na dvd sem čekala , že to bude horor ale nějak se z toho vyklubbala komedie:(. Ze začátku to bylo krapet strašidelné ale pak to ustalo. a deset procent dávám za snahu

14. dubna 2007
plakát filmu
Pošli to dál
Pay It Forward
100 %

líbilo

Ze začátku mne to nebavilo ale pak se mi začala líbit ta myšlenka toho malého kluka. škoda , že to je jenom film a nemůže se to stát ve skutečnosti možná by po tom byl svět lepší :)

14. dubna 2007
plakát filmu
Prokletí
Cursed
100 %

Tento film mě také zklamal . Ale musím říci , že jsem se u tohoto filmu hodně pobavila , akorát bych škrtla označení horor ... maximláně bych k tomu přidala hororová komedie:)

14. dubna 2007
plakát filmu
Popravčí
Headsman, The
70 %

Tak nápad je to dobrý, láska mezi vojákem a katovou dcerou. Ale pak to zpracování se španělskou inkvizicí . A to už zapomínám na některé věci , které jsou ve filmu špatně. Ale jinak dobré :)

14. dubna 2007
plakát filmu
Pýcha a předsudek
Pride & Prejudice
100 %

krása :)

Tato verze mne nadchnula jednak byla přesně podle knížky , což je opravdu dobré :) Líbila se mi Keira jako Elizabeth - tahle role ji sedla . Jinší herečka by sem nepasovala. I výběr herce , který by hrál pana Darcyho se povedl . Na tento film prostě nemám slov je to dokonalé :)

7. května 2006

Už předem se přiznávám , že Disneho pohádky miluju a tuhle taky , i když je to spíše blbost ale je to pěkná blbost a krásně se mi zu toho odpočívá a vrací mne to zpátky do dětských let :)

14. března 2006
plakát filmu
Rozpoutané peklo
Dante's Peak
10 %

ne

No tak toto se mi moc nelíbilo . Asi jako většina katastrofických filmů , když to tak vezmu . Nelíbí se mi tu moc věcí a nesedl mi tu pierce brosnan . Je to možná jen můj názor ale přece jenom je to názor . tento film se mi opravdu nelíbil !

14. března 2006
plakát filmu
Galaxy Quest
Galaxy Quest
100 %

He he :)

Tak tenhle film mne velmi pobavil . Doporučuji všem , kteří mají rádi parodie na startreka apod .... Škoda , že tu nemůžu napsat, kteeré scény mne nejvíce pobavily ale moc moc doporučuji :)

14. března 2006
plakát filmu
Sopka
Volcano
20 %

blbost

Během tohoto celého filmu jsem se stále smála . Přišlo mi to jako ohromně velká blbost , která je poněkud více nedopracovaná ... jako většina katastrofických filmů ...

5. března 2006
plakát filmu
Král Škorpion
The Scorpion King
40 %

ňo

Tak sem se na to dneska koukla ... no postrádalo to jakýsi smysl a byla to spíše komedie ... některé hlášky tomu odpovídaly .... njn ale aspoň sem u toho nemusela přemýšlet ... takže jsem s i ospočinula ... jinak do kina bych na to vůůůůbec nešla

25. února 2006
plakát filmu
K-19: Stroj na smrt
K-19: The Widowmaker
100 %

úžasné

Tento film je úplně dokonalý od začátku do konce . Velmi se mi to líbilo jak výkony herců tak i zpracování . Jelikož jsem to viděla jenom v originále tak se mi líbilo jak napodobovali ruský přízvuk (nebo mi to tak jenom přišlo) . Ale opravdu celý film bych doporučovala :)

25. února 2006
plakát filmu
Kletba bratří Grimmů
The Brothers Grimm
70 %

Tak nevím co si o tom mám myslet . něco na tom bylo poutavé ale něco zase ne . Ale tak podle mne to určitý dobrý nápad mělo ... sem tam to bylo dokonce vtipné

25. února 2006
plakát filmu
100 %

dobré :)

Mám strašně ráda Disneyho pohádky a tahle se mi strašně líbí :) . Vždycky mne dokáže pobavit zvláště některé scény , líbí se mi i písničky .

21. února 2006
plakát filmu
Vyšší princip
Vyšší princip
100 %

klasika

Když nám tento film pouštěli na ZŠ myslela jsem si , že je to jeden z dalších nudných filmů ... velmi jsem se mýlila tento film je opravdu dokonalý je zajímavé co vzniklo teď si přesně nemůžu uvědomit zda to byla povídka na 3 strany ... stejně je to jedno ale tento film byl úžasný a doporučuji jej shlédnout .

21. února 2006
plakát filmu
Z pekla štěstí 2
Z pekla štěstí 2
20 %

ňo ...

Tak tento díl se mi vůbec nelíbil ... To můžu potvrdit i tím , že jsem u něho málem usnula . Což se stává opravdu u nudných filmů . Dále stačila mi jednička ... tohle je až pohádková pohádka ... vždyť drak má být zlý , i když je malý atd ... prostě se mi to nelíbí a basta.

21. února 2006
plakát filmu
Anna a král
Anna and the King
100 %

nádhera

Nikdy bych nevěřila , že se mi takový film může líbit . Jodie foster (sem se nechtěně spletla a napsal a Jodie Foster:))byla v tomhle filmu naprosto dokonálá spolu s hercem jež hrál Krále . Film mne doslova pohltil a vtáhnul do děje ... Vřele doporučuju :)

21. února 2006
plakát filmu
Něco na té Mary je
There's Something About Mary
100 %

super :)

Přiznám se , že Cameron diaz moc nemusím , ale v tomhle filmu byla dokonalá spolu s Benem Stillerem . Film byl opravdu moc vtipný a když si vzpomenu na pár scének viz "tužidlo" tak se začnu smát . Prostě je to kvalitní film na , který se nezapomíná :DDD

21. února 2006
plakát filmu
Bulšit
Not Another Teen Movie
100 %

parodie

U tohoto filmu jsem se pobavila . Můžu si ho dovolit pustit vícekrát ... stejně se vždy zasměju u těch scén , které se mi opravdu líbí :)

21. února 2006
plakát filmu
Černá kočka, bílý kocour
Crna macka, beli macor
100 %

che che :)

tak tenhle film mne dostal . Ještě dnes se směji některým věcem z tohoto filmu , ale kterým to neprozradím :)

27. ledna 2006