avatar uživatele

Ditrich

Jméno
Ditrich Ziakov
Věk
Bydliště
DeepSpace NINE
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Názory
plakát filmu
Velká ryba
Big Fish
0 %

Film?

Podle me se tomuto snimku mylne rika film. Film se mi VUBEC nelibil. Dejove hodne mdly, obsazeni bych cekal lepsi. Nemyslim tim zname tvare, ale nekoho, kdo jen neodrikava scenar.

Kdo film nevidel, o nic neprisel.

9. března 2007
plakát filmu
Vesnice
Village, The
10 %

Tomuto filmu, bych si neopovazil dat zanr horor ani thriler ani ze srandy. Mozna drama ano, jelikoz se hned nedovite, kdo vrazdi. Ale to je tak vsechno. Radim ho mezi filmy: Vecernicek pristupny od 12-ti let.

Nema temer zadny dej. Hromada skutecnosti postrada jakoukoliv logiku, kterou hledam v kazdem filmu. I ve fantasy. Natoz v dramatu/ hororu/ thrileru.

9. března 2007
plakát filmu
Arthur a Minimojové
Arthur And The Invisibles
60 %

Mne se moc nelibi

Tak me osobne nejak nenalakal tento film.. Ani zpracovanim, ani scenarem (co jsem mel prilezitost nacihnout o cem to je). Ale tak mozna to bude spis tim, ze su zvyklejsi spis na "dospelacke" animacky nez na ty decke.

8. března 2007
plakát filmu
100 %

Becko?

Tak podle me je to neco jineho nez becko.. V necem je to MALINKO jinaci, ale jinak stary znamy preplacany stereotypni druh "hororu"

8. března 2007
plakát filmu
Ted Bundy
Ted Bundy
100 %

Film?

Kdepak.. TO byl asi prvni a snad jediny film, kterej byl natocenej podle skutecne udalosti a "pani" Americani to nepribarvili, aby tam bylo vic krve. Podle me perfektne zpracovane uz od sameho zacatku Tedyho. Jak zacinal malyma kradezma, pres mlaceni holek kamenem do hlavy az pripravou a pak i posazenim na elektricke kreslo.

8. března 2007
plakát filmu
Jason X
Jason X
60 %

Davam za pravdu..

Podle me se tomu neda ani rict film. Divim se, ze to vubec vypustili a ze se nasel nekdo, kdo to sponzoroval. Tento film musel byt MAX prodelenej. Protoze od zacatku az po koncove titulky nemel hlavu ani patu a jestli to co se tam delao nazyvaji krvakem, tak ja bych tomu rekl spis: Vecernicek pro sadisticky uchylne deti. :D

8. března 2007
plakát filmu
Saw 3
Saw III
50 %

Jedinej film, u ktereho jsem z 3. dilu nebyl zklamanej jak u jinych stejneho ci podobneho razu uz pri druhem pokracovani.

8. března 2007
plakát filmu
Matrix
The Matrix
100 %

Podle me klasika mezi filmama. Snad neznam cloveka, co by ho nevidel. Kazdej ma na film ruznej nazor, ale v tomto se asi shodnem vsichni, ze toto patri mezi KLASIKU, ktera nesmi fandovi filmu chybet.

8. března 2007
plakát filmu
Superman se vrací
Superman Returns
70 %

ZKLAMANI

Ja osobne jsem z filmu zklamany. Udelaly mu suprovou ukazku, jakej to bude trhak, ale skutek utek. Podle me by se film libil pouze filmovym bridilum a neznalcum. Dej prakticky o nicem jedine co odcenuji jsou specialni efekty.

8. března 2007